Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Nagyon jó! Remélem a Palpisat is hamarosan felrakod! (Bár Palpihoz a Battle of the Yavin zenéje?! ...na kíváncsi vagyok! Szerintem a Palpisat nem töltöm fel. Ma volt egy kis időm gondolkodni és rájöttem, hogy a yavini csata zenéje egyáltalán nem passzol Őexcellenciájához, no meg az a klip is felemásra sikeredett, úgy hogy mindannyiunk közös jótevőjét megtisztelem egy másik videoklippel, egy kicsit jobb zenére, ma már neki is rugaszkodtam... Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 22. Amúgy ep5-ös aszteroisa mezős zenét fog kapni... Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Itt egy 4 perces Palpis, kedvenc zenémre... http://www.megaupload.com/?d=L161BB49 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Lenci! ezek nekem még mindíg túl nagyok letölteni. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Lenci! ezek nekem még mindíg túl nagyok letölteni. Majd okt. 8-án kapsz még egy dvd-t Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Majd okt. 8-án kapsz még egy dvd-t Akkor menjünk okt. 8.-án? Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Majd okt. 8-án kapsz még egy dvd-t Akkor menjünk okt. 8.-án? Remélem ez költői kérdés volt, még szép hogy megyünk... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Remélem ez költői kérdés volt, még szép hogy megyünk... Na akkor ezt feldobom a megfelő helyen. Válasz
Vendég Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Persze, hogy jöttök október 8-án! Nagyon szívesen találkoznék veletek és különben is... SW lesz a moziban! Ezt október 8 után nem mondhatjuk már el! (a videó piszok lassan jön...) Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 26. Miért van az, hogy a Yodás videó 70 kb/s-el jött ez pedig 5-10 kb/s-el? (Vendégként ugyancsak én írtam) Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 28. Elkészült a legújabb is, mivel betegen vergődöm itthon, most bőven van isőm a klipgyártásra... Szóval elég hosszú darabka lett, és több mint 40 karaktert mutat be, kvázi a főszereplőket, egy saját szakállamra megállípított fontossági sorrendben. Most baszakodom a feltöltéssel a yousendit-re, mert a megaupload levitt a fájl limitet 250 mb-ra, az én újdonsült klippem pedig 260 mega lett, hogy baszná meg.... Aki tud valami jó és megbízható helyet, ahová 260 mb-t fel bírok pakkolni, az legyen olyan kedves és privát üzenetben küldje el nekem. köszi... Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. csináltam 1 linket a karakteres nag videómhoz http://s52.yousendit.com/d.aspx?id=2RHJ9W9...4R35I5U98PSXO9F Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Mindkét videód zseniális! :57: Szerintem nem lett volna baj, hogy benne hagyod mindkét "Hello there"-t Obi-Wannal. Már hiányérzetem volt, hogy nem mondta. Úgy láttam, Chewbacca nevét elírtad. Qui-Gonnál különösen tetszett, hogy a zene is épp akkor váltott át olyan lassúvá. Remélem nem hagyod abba és kihasználod a betegséged még, de mindenképp jobbulást kívánok neked! Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Mindkét videód zseniális! :57: Szerintem nem lett volna baj, hogy benne hagyod mindkét "Hello there"-t Obi-Wannal. Már hiányérzetem volt, hogy nem mondta. Úgy láttam, Chewbacca nevét elírtad. Qui-Gonnál különösen tetszett, hogy a zene is épp akkor váltott át olyan lassúvá. Remélem nem hagyod abba és kihasználod a betegséged még, de mindenképp jobbulást kívánok neked! Köszi a dícséretet. Érzéssel csináltam mindkettőt, finoman, érzéssel, mintha lovat basznék... Csuvi nevét lehet, hogy tényleg elírtam, majd kijavítom, most elkezdtem aegyet csupa párbaj, tehát lightsaber lesz az opus címe..., most fogom majd folytatni, mert ráérek, de nemigérhetem, hogy holnapra meg lesz... A jókívánságot köszi, már jobban vagyok... Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 29. Megnéztem, Csuvit valóban elszúrtam, összekevertem a "w" és az "e" betük sorrendjét. Öregszem. Majd kijavítom. Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 30. Nem probléma... így is nagyon tetszik. De nem csak jót akarok írni mindig. Azt sajnáltam, hogy nincs a végén valami összegzés, csak úgy vége lett... elmúlt. Viszont látszik, hogy a zenei váltásokra odafigyeltél, Darth Maul bemutatása nagyon ott van! Viszont Qui-Gonnál kicsit kizökkent egy hirtelen váltás, miután mondja, hogy a "váltó is megteszi". Meg C-3PO-nál hallani a film zenéjét egy pillanatra. De ezek nagyon kis hibák az élmény mellett amit adott a videó. Várom a "Lightsaber"-es videódat! Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 30. Várom a "Lightsaber"-es videódat! Az csak két perces lesz, jelenleg már 1 perc 15-nél tartok. Ami pedig a szereplőkről szól, azt lehet, hogy még átalakítom, tényleg nem ártana valami összegzés a végére, jó hogy szóltál. Csak az vele a legnagyobb baj, hogy a megauploadra nem tudom feltölteni, a yousendit pedig tök megbízhatatlan, a minap kaptam egy fülest, hogy próbálkozzak a www.putfile.com-on, ahová beregisztráltam, aztán se kép se hang, de azért nem adom fel, mert a fejembe vettem, hogy találok neki valami normális tárhelyet... A saber-os tán még ma nem lesz, igyekszem.... Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 30. Lehet, hogy megbízhatatlan a yousendit, de sokkal gyorsabban lehet onnan letölteni, nem? (bár nem értem miért) Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 2. Lehet, hogy megbízhatatlan a yousendit, de sokkal gyorsabban lehet onnan letölteni, nem? (bár nem értem miért) Ez tényleg így van, jobb a yousendit. A lightsaberos valszeg csak holnapra készül el, mert 1 kissé elcsúsztam az időmmel...de belefogok adni anyait, apait, már csak fél perc hiányzik... Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Lightsaber videó http://www.megaupload.com/?d=C7AI106L Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Most újat kezdtem: egy másik főszereplőről, Obi-Wanról... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Most újat kezdtem: egy másik főszereplőről, Obi-Wanról... Majd vmikor feltudod tenni az összeset valahova?Mert én még nem nagyon tudtam letölteni a videókat.Rossz lett a gépem, és videókat nemigen tudok folyamatosan lejátszani.De hamarosan veszek egy teljesen újjat.Megvan még az összes? Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Most újat kezdtem: egy másik főszereplőről, Obi-Wanról... Majd vmikor feltudod tenni az összeset valahova?Mert én még nem nagyon tudtam letölteni a videókat.Rossz lett a gépem, és videókat nemigen tudok folyamatosan lejátszani.De hamarosan veszek egy teljesen újjat.Megvan még az összes? Amilyen hülye vagyok 1-2-őt én is letöröltem véletlenül, de a zöme még meg van, + elég sokat kiírtam dvd-re is. Egyébként már 20 klip felett járok, és még mindig nem unom az "alkotás örömét". Ahhoz képest, hogy június elején kezdtem, + nem is volt sok időm + nyáron 1 hónap kimaradt, szóval egész jó arány ez a huszonvalahányklip.... Amúgy az Obi-wanos A Ben Kenobi's Death - Tie Fighter Attack n. ep4-es zenére készül, kb. 4 perc lesz + ez is legalább 120 mega lesz Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Egy újabb élvezetes videót vagdostál össze, Lenci! Bár elnéztem volna még tovább is... :wink: Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Egy kis Obi-Wan Kenobi: http://www.megaupload.com/?d=9XON1MAU Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Már két videót is csináltam Palpatine.ról,de igazság szerint egyikkel sem vagyok megelégedve, ergo most neki kezdek egy kicsit talán rövidebb Palpatine-os videónak, ep3-as zenére... Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 6. Nem is Palpiról csinálok, hanem Yodáról 1 másikat, hiszen róla csak 1 van, persze a Duel of the Fates-re Válasz
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. Október 9. Hozzászólás ideje: 2005. Október 9. Ha már Tibi kérte, hogy a Handmaidenekről csinálj egy videót, akkor én meg Anakin és Obi-Wan kapcsolatáról kérek egyet! :wink: Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2005. Október 9. Hozzászólás ideje: 2005. Október 9. Ha már Tibi kérte, hogy a Handmaidenekről csinálj egy videót, akkor én meg Anakin és Obi-Wan kapcsolatáról kérek egyet! :wink: Handmaiden?Az ki is? Apropó én már csináltam videót obi és Ani ről sokat mienre gondoltál pontosan? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 9. Hozzászólás ideje: 2005. Október 9. Handmaiden(s) az udvarhölgyeket jelenti angolul. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.