Hozzászólás ideje: Vasárnap 23:031 napja Én egy konkrét ellenfelet hiányolok. Az eddigi filmeknél mindig volt valaki, akit tudtak promózni, mint a film gonosza. Talán a Solo volt kivétel (vagy nem rémlik a dolog). Itt eddig csak annyit tudunk, hogy a Birodalmi maradványok szerepelni fognak a filmben. Oké. Azért remélem a következő előzetes tisztább képet ad arról, kivel is néz szembe Din Djarin (meg persze Grogu is).
Hozzászólás ideje: Tegnap 01:101 napja 2 órával ezelőtt, IndianaAndrisSolo írta:fogalmam sincs, kinek, kiknek a rohamosztagosai lennénekNekem lendületből 8 tippem is van rá. Kilenc, ha Thrawnt is beleveszem.
Hozzászólás ideje: Tegnap 07:211 napja Igazából annyit írt csak a THR, hogy "very soon", ez elég sok mindent takarhat. Nem vennék rá mérget, hogy ezt a hetet jelenti
Hozzászólás ideje: Tegnap 08:541 napja A Disney március 6-án fogja a mozikba küldeni a következő produktumát, a Hopperst. Legkésőbb addigra kiadhatják, ha az előzetest a mozikba is küldik (ami szinte garantált). Szerkesztve: Tegnap 09:041 napja - Bence1997
Hozzászólás ideje: Tegnap 09:201 napja 8 órával ezelőtt, Dzséjt írta:Nekem lendületből 8 tippem is van rá. Kilenc, ha Thrawnt is beleveszem. Neveket akarok!
Hozzászólás ideje: Tegnap 09:341 napja 13 perccel korábban, csoli1138 írta:Neveket akarok! Lehet választani.
Hozzászólás ideje: Tegnap 11:091 napja Jajj, ne! Náluk combosabbra számítottam!De nem kérek képet Aurra Singről, megelőzlek titeket!
Hozzászólás ideje: Tegnap 17:191 napja Naaaaa... A marketingeseknél sikerült lejönni a szerről? És máris egy párhuzam:
Hozzászólás ideje: 22 órával korábban22 órája Ezt a beharangozót is nyugodtan leadhatták volna a Superbowlon
Hozzászólás ideje: 22 órával korábban22 órája Mondjuk azért nem rossz módszer. Egy sima trailernél jóval drágábban, valószínűleg több millió dollárból elkészítettek egy rövid videót a szintén nem olcsón reklámidőt szerezhető Superbowl-ra, amiben mindenki csalódhatott. Ám ezzel felkorbácsolták az érdeklődést a valódi trailer iránt. Van ám itt marketing spiritusz!
Hozzászólás ideje: 21 órával korábban21 órája Lehet a zene teszi, de nekem ez eddig jobban tetszett, mint amit eddig láttunk a filmből.
Hozzászólás ideje: 18 órával korábban18 órája 13 órával ezelőtt, Bence1997 írta:Lehet választani. Nem gondolhatod, hogy ezek közül mind alkalmas a főgonosz pozíciójára... Eleve alig exponálták néhányukat. Max. Pellaeon-nak lenne egyedül olyan jelentősége, Hux pedig elég vérszegény ötlet lenne már. A többi max. algonosz, epizodista. Vader, Palpatine, Maul, Dooku, Kylo, Krennic, Snoke, Dryden Vos, Gideon után tényleg nem is lesz exponálva a főgonosza ennek a filmnek? Kicsit túlzásnak érezném. A merch-eket is mindig a fő negatív figurával adták el, és a posztereken, promóanyagokon is mindig kiemelt helyet foglaltak el. Talán holnap okosabbak leszünk.
Hozzászólás ideje: 9 órával korábban9 órája Szerző 8 órával ezelőtt, IndianaAndrisSolo írta:Talán holnap okosabbak leszünk.Nagyon bízom benne! Hux-ot még el tudnám képzelni de a többi kizárt. Thrawn már kavarhat a háttérben, szerintem hozzá fognak vezetni a szálak.Amúgy nagyon hangulatos előzetes és a poén is ül, ahogy Grogu a hajtónűvel együtt az epik zenét is lekapcsolja. Szerkesztve: 9 órával korábban9 órája - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 8 órával korábban8 órája Remélem tényleg többet és vonzóbb dolgokat megtudunk a filmről, mint az első előzetesből
Hozzászólás ideje: 8 órával korábban8 órája Szerző Én meg most realizáltam, hogy lehet kimaradok a premier izgalmából, ugyanis 17 órától nem leszek online, majd csak holnap reggel.
Hozzászólás ideje: 8 órával korábban8 órája Szerző 3 perccel korábban, Bence1997 írta:Reménykedjünk akkor, hogy 5 előtt jön. Lehet, hogy megoldom, majd meglátom még. Egy fickó beírta a TFN-re, hogy ő már látta az előzetest a DisneyBenelux youtube csatornáján. Nagyrészt ugyanazok vannak benne, mint az első előzetesben, néhány új jelenettel kiegészítve. Mondtam neki adjon linket hozzá.
Hozzászólás ideje: 7 órával korábban7 órája 12 perccel korábban, Ody Mandrell írta:Lehet, hogy megoldom, majd meglátom még. Egy fickó beírta a TFN-re, hogy ő már látta az előzetest a DisneyBenelux youtube csatornáján. Nagyrészt ugyanazok vannak benne, mint az első előzetesben, néhány új jelenettel kiegészítve. Mondtam neki adjon linket hozzá. Szerintem ezt láthatta, ez mondjuk a svájci csatorna. Ez ugyanaz, ami legutóbb a mozikban ment, szerintem nem az, amit ma fogunk kapni Szerkesztve: 7 órával korábban7 órája - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 7 órával korábban7 órája Szerző Remélem is, mert akkor ez megint egy hatalmas öngól lesz. Nagy felháborodással kisérve. SZERK: @Yoda József ezt tette be a csávó! Tuti nem ez lesz szerintem. Szerkesztve: 7 órával korábban7 órája - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 7 órával korábban7 órája Szerintem se. Jöjjön valami új! És amire számítok még, az egy új poszter.Ha minden igaz, leghamarabb 3 óra múlva jön az előzetes (az első kedvcsináló így érkezett). Szerkesztve: 7 órával korábban7 órája - Bence1997
Hozzászólás ideje: 6 órával korábban6 órája Na akkor most remélem mindannyiunkat meggyőznek, hogy igenis nagyon kell várni a májust!
Hozzászólás ideje: 4 órával korábban4 órája 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:Remélem is, mert akkor ez megint egy hatalmas öngól lesz. Nagy felháborodással kisérve. Hm...
Hozzászólás ideje: 4 órával korábban4 órája Amit ezek itt marketing címen eddig műveltek, én már a legrosszabbra készülök. Annál csak jobb jöhet, így garantált a pozitív csalódás. Vagy a legrosszabb, de arra meg már felkészültem, így nem lesz csalódás.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.