Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Nekem mindegy, te forgatod folyamatosan a szemed. A kérdés legyen konkrétan feltéve, vagy ha nincs, akkor ne neked álljon feljebb, ha valaki beleköt - (itt Karrdéra utalnék, akire forgattad a szemed ).
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Nekem nagyjából egyértelmű volt, hogy a 2004-es DVD változat a mérvadó.
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Nekem is, csak Karrdét védem
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Az eredmény: Gyoka 1 Phobos 2,5 Donát 2 Kolmilan 2,5 Ody 3 Rog 2 Gratula Ody!
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. (szerkesztve) Nekem mindegy, te forgatod folyamatosan a szemed. A kérdés legyen konkrétan feltéve, vagy ha nincs, akkor ne neked álljon feljebb, ha valaki beleköt - (itt Karrdéra utalnék, akire forgattad a szemed ).Konkrétan fel volt téve a kérdés. Nehogy már pont most kelljen a 77-esre gondolni! Szerkesztve: 2009. Október 23. - Ody Mandrell
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Wow! Szereztem egy pontot! Gratula Ody!
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Nekem mindegy, te forgatod folyamatosan a szemed. A kérdés legyen konkrétan feltéve, vagy ha nincs, akkor ne neked álljon feljebb, ha valaki beleköt - (itt Karrdéra utalnék, akire forgattad a szemed ). Remekül volt feltéve a kérdés. Az eredeti címében nincs ep4...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. (szerkesztve) Az eredmény:Gyoka 1 Phobos 2,5 Donát 2 Kolmilan 2,5 Ody 3 Rog 2 Gratula Ody! Köszönöm, de....itt valami tévedés lesz. Én nem nyerhettem. Adjuk oda a pontomat kolmilannak, mert már MSN -en is üldöznek, hogy mekkora csaló vagyok. Szerkesztve: 2009. Október 23. - Ody Mandrell
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Nekem nagyjából egyértelmű volt, hogy a 2004-es DVD változat a mérvadó. Nekem is, de raktam is oda vigyori ikont, hogy tudható legyen, viccelek csak Sajnos már túl késő van, én meg már húznék mást csinálni, sokáig tartott ez a kvíz, már nem vagyok túl türelmes Nekem is, csak Karrdét védem Köszi
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Sok mindent nem tudtam elég jól, de több kérdésnél csak az időtényezőm volt gáz, így most nem jött össze pont Gratula minden pontszerzőnek, és a nyertesnek!
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. (szerkesztve) Dzséjt: Tudom, ezt írtam is lentebb Csak arra utaltam, hogy nem kell Miss-re kiakadni, mert a többértelműség miatt több jó válasz is létezhet Szerkesztve: 2009. Október 23. - Donát
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Köszönöm a gratulációkat, de kolmilan nyerte volna az egészet ha rendesen válaszol.
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. (szerkesztve) Köszönöm, de....itt valami tévedés lesz. Én nem nyerhettem. Adjuk oda a pontomat kolmilannak, mert már MSN -en is üldöznek, hogy mekkora csaló vagyok. Akkor hát én is gratulálok, Ody. Szerkesztve: 2009. Október 23. - kolmilan
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Ha nagyanyámnak töke lett volna...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. No ez már a jog és igazság kérdése
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Dzséjt: Tudom, ezt írtam is lentebb Csak arra utaltam, hogy nem kell Miss-re kiakadni, mert a többértelműség miatt több jó válasz is létezhet Majd ha olyan kérdésre akad fenn, akkor jogosnak fogom vélni, de ez speciel nem az volt.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Sok mindent nem tudtam elég jól, de több kérdésnél csak az időtényezőm volt gáz, így most nem jött össze pont Sajnos nálam is így van. Ha a Padmés válaszom másodpercekkel előbb bemegy, most Odynak 2 pontja lenne Csak arra utaltam, hogy nem kell Miss-re kiakadni, mert a többértelműség miatt több jó válasz is létezhet Á, szerintem hagyd De tényleg köszi
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Ha nagyanyámnak töke lett volna... ...ő lett volna a nagyapám. Ez is igaz...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Sajnos nálam is így van. Ha a Padmés válaszom másodpercekkel előbb bemegy, most Odynak 2 pontja lenne Örülnél neki mi?
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Sok a HA Máskor figyeljen mindenki oda jobban és akkor nem lesznek HA-k (Ha Rog avatarja miatt frissült volna az Opera 4,5 pontom lenne De ez nem Rog hibája, hanem az enyém, mert nem érzékeltem, hogy nem frissül 5 másodpercenként automatikusan )
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Jaj, ez egy játék, bár mindenki szeretné megnyerni, de azért összeveszni nem érdemes miatta....
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Örülnél neki mi? Igen, mert akkor nekem is lenne egy Ami sosincs, de hát ez van, nem vagyok gyors több szempontból sem
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Jaj, ez egy játék, bár mindenki szeretné megnyerni, de azért összeveszni nem érdemes miatta.... De több kvízt én nem vezetek, az biztos.
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Jaj, ez egy játék, bár mindenki szeretné megnyerni, de azért összeveszni nem érdemes miatta.... Így van! Dzséjt, kíváncsi lennék, jól okoskodtam-e a fénykardos kérdésnél.
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. De több kvízt én nem vezetek, az biztos. Akkor majd csinálok egyet én a második évad téli szünetében, felírhattok...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Igen, mert akkor nekem is lenne egy Ami sosincs, de hát ez van, nem vagyok gyors több szempontból sem Legközelebb biztos sikerül. De több kvízt én nem vezetek, az biztos.Remélem igen! Ez is jó volt és köszönet érte. Mindig lesznek elégedetlenkedők, de ez van. Ott a kvíz szabályzat el lehet olvasni.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Így van! Dzséjt, kíváncsi lennék, jól okoskodtam-e a fénykardos kérdésnél. Te mikor csinálsz egy kvízt Gyoka? Akkor majd csinálok egyet én a második évad téli szünetében, felírhattok... Fel vagy írva.
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. Hozzászólás ideje: 2009. Október 23. De több kvízt én nem vezetek, az biztos. Pedig jók voltak a kérdések. De valóban elrettentő pl. a számomra is, hogy alkudozásba megy az egész, hogy kinek jár fél pont meg ilyenek...
Ajánlott hozzászólás