Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Én meg teát Nálam is van itt teja. Meg csoki is. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Amúgy eddig egészen jól áll mindenki, csak úgy záproznak a hozzászólások A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Ja, és minden más netsávszélességet elfoglaló progit kikapcsoltam A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Én meg gyümölcslevet A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Ja, és minden más netsávszélességet elfoglaló progit kikapcsoltam Én elindítottam egy feltöltést, hogy izgalmasabb legyen a dolog. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Én elindítottam egy feltöltést, hogy izgalmasabb legyen a dolog. Köszi A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nálam meg ráfeküdta a macska a karomra, így baromi érdekesen megy a gépelés. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. (szerkesztve) Ilyen jól kened az EU-t kolmilan? Na mindjárt elválik... Bár itt is lenne egy macska, amelyik ráfeküdne a karomra... Szerkesztve: 2009. Október 30. - Donát A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Én elindítottam egy feltöltést, hogy izgalmasabb legyen a dolog. Hogy a procid is kapjon...nincs kedved töredezettmentesíteni? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Hogy a procid is kapjon...nincs kedved töredezettmentesíteni? Jól kezdted a kérdést, tuti nincs neki A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Mindenki úgy teszi fel a kérdést, hogy a neki megfelelő választ kapja. Oldie, lebuktál A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Mindenki úgy teszi fel a kérdést, hogy a neki megfelelő választ kapja. Oldie, lebuktál A kvízmester is? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nálam meg mindig ilyenkor péntek este kezdi el a víruskereső a munkát, így kénytelen vagyok megszakítani A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nálam meg mindig ilyenkor péntek este kezdi el a víruskereső a munkát, így kénytelen vagyok megszakítani Nehogy megfázzon a gép.... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Mindenki úgy teszi fel a kérdést, hogy a neki megfelelő választ kapja. Oldie, lebuktál Én csak növelni akarom az esélyeimet. Ha nem csak a sávszélessége csökken, hanem a processzor teljesítménye is, az már dupla esély A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Közérdekű közleményünk következik: Kvízünkben az F5 -ös billentyű HASZNÁLATA ENGEDÉLYEZETT! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Állítsd át szombatra! Jövő héten akkor lesz a kvíz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Oké, ha mindenki itt van, indulunk. A következő hsz-em már tartalmazza a kérdést! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nehogy megfázzon a gép.... A sagafórumtól? Ki van csukva A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nehogy megfázzon a gép.... Ezért is jó, hogy jövő héten szombaton lesz a kvíz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Pildi: Állísd át. Nekem péntekről szombatra virradó 1 órára van beállítva a vírusellenőrzés, mert addig gépezek, kb. másfél óra míg átellenőrzi a gépet, fél 3 fele pedig jön az automatikus 2 órás áramszünet, ami kikapcsolja a gépet A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Pildi: Állísd át. Nekem péntekről szombatra virradó 1 órára van beállítva a vírusellenőrzés, mert addig gépezek, kb. másfél óra míg átellenőrzi a gépet, fél 3 fele pedig jön az automatikus 2 órás áramszünet, ami kikapcsolja a gépet Köszi a tippet, megcsinálom. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Nos, akkor induljon a "vak vezet világtalant" kvíz! Előre szólok, csak pontos választ fogadok el, és reklamálni a nemzetközi bagolyposta szövetségnél lehet, de itt nem. A kérdés után könnyítésnek odaírom zárójelben, melyik könyvből vettem. Íme bevezetőnek egy viszonylag könnyebb kérdés: 1. Ki volt Qui-Gon Jinn első tanítványa? Hogy halt meg? (Jedi-növendékek sorozat) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Passzolok A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Xanatos A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Xanatos, belevágták a forró lávába/fémbe. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Én is A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. sajnos csak a kérdés első felére tudom a választ A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Azt nem tudom, hogy halt meg nem olvastam a 2. részt csak a többit A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Október 30. És ez volt egy viszonylag könnyű kérdés A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás