Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Helyes válasz. A forduló győztese így tehát Dzséjt.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Grat a nyertesnek, jó kis kérdések voltak
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. (szerkesztve) Gratula Dzséjt! És a többi pontszerzőnek is. És köszi a kvízt, Donát, tényleg jó kérdések voltak. Szerkesztve: 2009. November 21. - Pildi
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Jó kérdések voltak, köszi a kvízt Donát, a helyezetteknek és főleg a nyertesnek gratulálok
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Mi van? Az utolsó kérdés után nem frissítgettem a topikot, nem tudhattam, hogy beraksz még egy utolsó kérdést...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Köszi, és gratula a többieknek. Kár, hogy a két hölgy nete most mondta be az unalmast (no meg Donát DVD-je ).
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Kolmilan: Most már megtanultad
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Kár, hogy a két hölgy nete most mondta be az unalmast. Kár, de részemről nem ezen múlt a végeredmény.
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Kolmilan: Most már megtanultad De b*sszus, ez így egyáltalán nem fair... Mondd azt, hogy 21:30-kor lesz a döntő kérdés, és rendben van, de így esélyem se volt...
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Gratula, Dzséjt! kolmilan, neked is! Donát, köszi a kvízt, nagyon jó kérdések voltak! Persze gratula Oldienak és a többi résztvevőnek is, mert azért voltak itt jó válaszok, még ha kicsit későn is...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. De b*sszus, ez így egyáltalán nem fair... Mondd azt, hogy 21:30-kor lesz a döntő kérdés, és rendben van, de így esélyem se volt... Egyébként annyiban jogos kolmilan protestálása, hogy azt írtad, Donát, hogy 11 kérdés helyett csak 10 lesz, és szó sem volt arról, hogy holtverseny esetén tervezel döntő kérdést.
Donát Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Tisztában vagyok vele, de nem is zártam még le a játékot a tizedik kérdés után. Ha ezt nem várta meg, az az ő baja. Dzséjt igen, így jogosan nyert.
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Sajnos egyértelmű: a játék az eredményhirdetésig tart...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Tisztában vagyok vele, de nem is zártam még le a játékot a tizedik kérdés után. Ha ezt nem várta meg, az az ő baja. Dzséjt igen, így jogosan nyert. Disturbing of the Force...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Kár, hogy a két hölgy nete most mondta be az unalmast (no meg Donát DVD-je ). Igen, sajnos kissé szórakozott velem, nem tudom, miért, de én magam sem voltam túl gyors, és sajnos nem is tudtam minden választ Gratula Dzséjt, és a többi pontszerzőnek is Jó kvíz volt.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Sajnos egyértelmű: a játék az eredményhirdetésig tart...így van bár én kolmilannal egyet, de ez most semmit se ér.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hozzászólás ideje: 2009. November 21. Hogy hozzá fűzzem a magamét: az eredmény hirdetésig, vagy amíg a kvízmester azt nem mondja, hogy vége, még az F5 nyomogatását sem hagyom abba (pláne, mert sose nézem, hanyadik kérdés van ).
Ajánlott hozzászólás