Tibur55 Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Hozzászólás ideje: 2005. Július 18. Van valamilyen biztonsági másolatod/arhiválásod vagy valami a gyűjteményedről? Nekem nem volt semmi pótolhatatlan ritka cuccom, és így is eléggé megviselt az elvesztésük ( azóta nagyrészét újra megszereztem ) Neked viszont elég sok ritkaság van a birtokodban, és mi történik, ha egyszercsak nem olvassa be a gép az egyik DVD-t Bocs, hogy ilyen kérdést teszek fel, de pesszimista vagyok... Hehe, most volt pont egy alaplap cserém, ezért 15 dvd-nyi SW cuccot kellett kiírnom egy nap alatt (hogy a hülye Windows-t újra fel tudja tenni), és akkor megláttam a szinte a teljes gyűjteményem 2 kis oszlopba rendezve az ágyon. Elég kiábrándító volt, mondtam is a Kedvesemnek viccesen, hogy nézd csak, ezért a kupacért itt sokan sokat adnának. Nem tudom, talán kéne nekik szép tokokat csinálni, vagy valami, de úgy magukban elég furán festettek. Egyébként nincs semmi biztonsági másolatom, remélem, hogy nem lesz gond a visszaolvasással, bár most, hogy mondod, tényleg kéne gondolni ilyen esetekre is, főleg ha már csak 100 Ft egy TDK... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Július 24. Hozzászólás ideje: 2005. Július 24. Úristen!Ezt a hülyeséget!Alakváltó SW figurák!És Palpatine-t átlehetne változtatni csillagrombolóvá LOL!!! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 10. Mivel itt volt szó róla, ide írok. Hétfőn sznapom alkalmából megvettem az epIV-V-VI filmzenét. A Westend MM-ben a 6 lemezes változat volt 12.990.- Ft-ért. Bővebben a filmzenés topikban írok majd. És ezzel most bővült a gyűjteményem. Most már nem ártana azt a hozzászólást átszerkeszteni Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 10. MissKarrde Boldog születésnapot! Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. Megettem néhány "csipszet" mostanában, és összegyűlt kb 10 db Chio ep3 kártyám, ha valaki gyűjti keressen meg, szivesen odaadom. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. Megettem néhány "csipszet" mostanában, és összegyűlt kb 10 db Chio ep3 kártyám, ha valaki gyűjti keressen meg, szivesen odaadom. a Tetkókal hogyálsz?Én gyüjtöm de még legalább a fele kéne még.Van amiből több is van. Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. Kb 5 db van még meg, ha érdekel megnézem. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. Nekem a tetkókból 6 hiányzik és a kártyákból 3. Az F, G, H. Válasz
Derb Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 15. Nekem a tetkókból 6 hiányzik és a kártyákból 3.Az F, G, H. Aszem valameik megvan majd megnézem.tetkóból vabn Vaderes kiengedett kardal.De hogy miből va kettő majd megnézem mert jelenleg Édesjó agyám van gépnél és csak besliszótam kicsit fórumozni. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. A könyveim, 10 könyvem nincs rajta, mert kedves ismerőseim mindig megtalálnak, ha kölcsön kell valami. http://coceplant.uw.hu/konyvek.jpg Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. Coce! Több könyved van mint nekem. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. Még két könyvre fenemód fáj a fogam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. Éspedig? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. Múlt kísértete és a Jövő látomása. De ahogy a madarak csiripelték, nincsennek meg neked se. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 16. Hát ja. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. MissKarrde Boldog születésnapot! Köszönöm szépen!!! Most jöttem vissza szabiról, eddig nagyon szomorú voltam e tény miatt (kivéve, hogy végre újra géphez jutok, és itt lehetek ), de ezt olvasva igazán szép lett a napom Köszönöm !!!! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Most olvastam lejjebb, hát késve bár, de Isten éltessen nagyon sokáig, és igazán szép ajándékot vettél magadnak. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. A könyveim, 10 könyvem nincs rajta, mert kedves ismerőseim mindig megtalálnak, ha kölcsön kell valami. http://coceplant.uw.hu/konyvek.jpg Szép gyűjtemény. Albumom nincs. Ha hozzáadom a Tieidhez a 10 hiányzó könyvedet, lehet, hogy annyi lenne nekem is kb. Majd megszámolom ma. Egyébként van 4 könyvem, ami nem egészen az enyém, kölcsönbe kaptam. Csak még mindig nem adtam vissza. A srác, akitől kaptam, nem foglalkozik már velük, van olyan könyvem is, amit közben ajándékba adott nekem. A Múlt kísértete és a Jövő látomása van. Néha szoktam látni Pesten antikvárban. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Most olvastam lejjebb, hát késve bár, de Isten éltessen nagyon sokáig, és igazán szép ajándékot vettél magadnak. Köszönöm Neked is!!!! Nagyon kedvesek vagytok !! Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. A könyveim, 10 könyvem nincs rajta, mert kedves ismerőseim mindig megtalálnak, ha kölcsön kell valami. http://coceplant.uw.hu/konyvek.jpg Szép gyűjtemény. Albumom nincs. Ha hozzáadom a Tieidhez a 10 hiányzó könyvedet, lehet, hogy annyi lenne nekem is kb. Majd megszámolom ma. Egyébként van 4 könyvem, ami nem egészen az enyém, kölcsönbe kaptam. Csak még mindig nem adtam vissza. A srác, akitől kaptam, nem foglalkozik már velük, van olyan könyvem is, amit közben ajándékba adott nekem. A Múlt kísértete és a Jövő látomása van. Néha szoktam látni Pesten antikvárban. Hát itt Debrecenben nem szoktak lenni, meg az online antikváriumokban sem nagyon. És milyen árakat szoktak elkérni értük? Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Amúgy a 10 könyv, ami hiányzik a képről: Zsiványkommandó; Wedge játszmája; A Krytos csapda Új rend; Sötét oldal; Az Erő bajnokai; Making of Episode I Egy új remény; A Birodalom visszavág; A Klónok támadása Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Hát itt Debrecenben nem szoktak lenni, meg az online antikváriumokban sem nagyon. És milyen árakat szoktak elkérni értük? Mostanság nem tudom, mibe kerülnek. A Múlt kísértetét kaptam ajándékba, a Jövő látomását eredetiben vettem, amikor megjelent. Az antikvár árát ezért nem tudom. Nem járok minden héten Pestre, de ha megyek, és látom valamelyiket, megnézem. Sőt, ha tűrhető áron van, akár megveszem Neked, ha érdekel. De ez akár hónapok kérdése is lehet, meg elég messze is laksz. Nem szoktál a környéken járni? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Amúgy a 10 könyv, ami hiányzik a képről:Zsiványkommandó; Wedge játszmája; A Krytos csapda Pont az X-Wing sorozat van nálam kölcsönben Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Sajnos nem. Most egyetemen is itt maradok a városban, de hátha majd így járok fel majd gyakrabban. De ha hónapok kérdése, és még mindig aktuális, akkor megköszönném. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Amúgy a 10 könyv, ami hiányzik a képről:Zsiványkommandó; Wedge játszmája; A Krytos csapda Pont az X-Wing sorozat van nálam kölcsönben Ki tudja, tán a könyveim bejárják az országot, csak nem tudok róla? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. De ha hónapok kérdése, és még mindig aktuális, akkor megköszönném. Azért hónapok, mert sose lehet tudni, hogy mikor látom meg valahol. Ha meg tudod szerezni közben, akkor írd meg itt, addig meg nézem, hátha rájuk bukkanok valahol. Az eljuttatást meg akkor majd megoldjuk valahogy. Ki tudja, tán a könyveim bejárják az országot, csak nem tudok róla? Ezek biztos nem Tőled valók A srácnak megvoltak már 2000 előtt is, és nálam már kb 2,5 éve vannak. Ideje lenne már visszaadnom 8) Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 17. Azért hónapok, mert sose lehet tudni, hogy mikor látom meg valahol. Ha meg tudod szerezni közben, akkor írd meg itt, addig meg nézem, hátha rájuk bukkanok valahol. Az eljuttatást meg akkor majd megoldjuk valahogy. Ki tudja, hónapok múltán talán fórumtalit is szervezünk, és ott megoldjuk az átadást. ) A srácnak megvoltak már 2000 előtt is, és nálam már kb 2,5 éve vannak. Ideje lenne már visszaadnom 8) Áhh, haggyad, minek annyira sietetni a dolgot? Válasz
dstar Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. 2 napja magamon röhögök, vettem egy Darth Vader-es tusfürdőt. Nem tehetek róla, nagyon megtetszett, komolyabb a kidolgozása, mint némelyik játékfigurának. Mi jöhet még? :shock: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Hozzászólás ideje: 2005. Szeptember 5. Darth Vader-es tusfürdőt. Nekem Darth Maul-os volt anno. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.