Hozzászólás ideje: 49 perccel korábban49 perce Igen gyerekek, ez nem vicc, de nagyon nem, wtf??? Elérkeztünk ehhez a pillanathoz is...2027 januárjában megérkezik az első crossover(!!!) a Marvel Univerzuma és a Star Wars Univerzuma között. Az 5 részes limitált szériát Kevin Smith fogja körmölni.„Még a 80-as évek elején előfizettem a Marvel Star Wars-képregényeire. És bár nagyon szórakoztató volt követni Luke, Leia és Han folyamatos kalandjait, mindig is azt kívántam, bárcsak Pókember vagy Doktor Doom is felbukkanna a filmbeli saga történetében” – mondja Smith az EW-nek „Így amikor megadatott a lehetőség, hogy valóban elmeséljem ezt a történetet, senkinek sem kellett az Erővel rávennie! Rendkívül izgatott vagyok, hogy a Star Wars 50. évfordulójára írhatom a Hope Assembles című történetet! Nagyon köszönöm a Marvel Comicsnak és a Lucasfilmnek, hogy rám bízták a Falcon és a Quinjet irányítását!”A „Hope Assembles” című sorozat a Star Wars-franchise-t szilárdan beágyazza a Marvel 616-os univerzumába, mivel a Föld leghatalmasabb hősei egy valóságot felforgató varázslat hatására saját szemükkel követhetik nyomon, ahogy az „Új remény” eseményei a Földön kibontakoznak – derül ki a sorozat rövid leírásából.Az 5 füzetes mini 2027 májusában fog lezáródni. Szerkesztve: 49 perccel korábban49 perce - Bence1997
Hozzászólás ideje: 47 perccel korábban47 perce Fanboykodó kreatív agymenés. Nem fogom erre pazarolni az időmet. Szerencsére van mit olvasnom Star Wars terén bőven.
Hozzászólás ideje: 41 perccel korábban41 perce Szerző Én is passzolni fogom. Mondjuk remélem lesz jövőre más is és a Marvel nem fog még mindig csigalassúsággal kiadni képregényeket, mert ha igen, akkor sanszos, hogy egy darabig ez lesz az éppen aktuális képregény.
Hozzászólás ideje: 35 perccel korábban35 perce Talán mondanom se kell, hogy nem érdekel. Ez így elsőre még rosszabbul hangzik, mint a Visions.
Hozzászólás ideje: 33 perccel korábban33 perce Ez pont annyira érdekes, mint a Star Wars korábbi crossoverei a Fortnite-al. Semennyire.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.