Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Ody Mandrell írta: Beugratós a kérdés... Erre már rájöttünk, csak a válaszra nem
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Dzséjt írta: Erre már rájöttünk, csak a válaszra nem Nincs kanál.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Nem tudjuk, hogy hány éves, mert fogalmunk sincs, hogy mikor történtek az SW eseményei.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. 6 a következő tipp
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Oldfighter írta: Nem tudjuk, hogy hány éves, mert fogalmunk sincs, hogy mikor történtek az SW eseményei. 170 + Réges rég
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Réges-régi, tehát nagyon öreg.
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. MissKarrde írta: 6 a következő tipp Hányas számrendszerben?
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Pildi írta: Hányas számrendszerben? Jogos a kérdés
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Oldie azért apja fia. Így van. Fogalmunk sincs hány éves. Sehol se említik ezt az adatot.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Van egy olyan érzésem, hogy Ody eme kérdése minimum egy rekesz sör elfogyasztása után született meg
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Oldfighter írta: Van egy olyan érzésem, hogy Ody eme kérdése minimum egy rekesz sör elfogyasztása után született meg Gondoltam kell egy beugratós kérdés is.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Ody, ugye tudod, hogy 20-án már nem mész haza
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Ody Mandrell írta: Oldie azért apja fia. Így van. Fogalmunk sincs hány éves. Sehol se említik ezt az adatot. Én nyakonváglak esküszöm De mondom én...negyedik dimenzió....és egy rekesz bambi
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Ody Mandrell írta: Gondoltam kell egy beugratós kérdés is. Jól beugrottunk
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Oldfighter írta: Van egy olyan érzésem, hogy Ody eme kérdése minimum egy rekesz sör elfogyasztása után született meg Szerintem volt az több is + befigyeltek még komolyabb italok is
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Ody Mandrell írta: Gondoltam kell egy beugratós kérdés is. Úgy látszik, itt senkinek nem ilyen a beugratós kérdés
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. De azért a semennyi válaszom elég közel járt, látszik, hogy egy vérvonalból vagyunk.
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Gyoka Lamaro írta: Hol adták meg a gyártási évét? Ody, ajánlanám figyelmedbe ezt a hsz-t...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Darth_Phobos írta: Szerintem volt az több is + befigyeltek még komolyabb italok isPlusz tudatmódosító szerek. Nem gondoltam, hogy ez ennyire kifog rajtatok.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Dzséjt írta: De azért a semennyi válaszom elég közel járt, látszik, hogy egy vérvonalból vagyunk.
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Gyoka Lamaro írta: Ody, ajánlanám figyelmedbe ezt a hsz-t... :D Sajnos a kérdés nem válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Gyoka Lamaro írta: Ody, ajánlanám figyelmedbe ezt a hsz-t... Ennél komplexebb választ várt
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Gyoka Lamaro írta: Ody, ajánlanám figyelmedbe ezt a hsz-t... Nem kérdezni kell Gyoka bátyó, hanem válaszolni. Erre túl egyértelmű választ adtam volna. Legközelebb hagyatkozz a megérzéseidre.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Lesz még kérdés?....mert elkezdődött a Fapuma
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hiszen 77-ben gyártották le
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. December 4. Hány kivégzőoszlop volt a Geonosisi arénában?
Ajánlott hozzászólás