Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Nálam már az mindent elmond egy filmről, menniyre tud felcsigázni az előzetes hajcihő. Ez idén senkinek nem sikerült. Szerintem maradjunk ennyiben. Hogy én moziba menjek, ahhoz valami nagyon érdekfeszítőre van szükség. Így vagyok vele én is.Főleg, hogy baromi drága a mozijegy.Csak végszükség esetén megyek moziba.A POTC 2 is baromira érdekel, de megvárom a DVD-Rip-et. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Moziünnep? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hozzászólás ideje: 2006. Augusztus 23. Hát ez egy Box Office szempontból itt-ott lenyügöző, de egyébként ritka érdektelen filmes évad szerintem... És a friss BO rekordok ugyis megdölnek jövőre. Pókember már izzitja a hálóvetőjét Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Jack Sparrow KAPITÁNY + co hogyan áll? Bár az is igaz hogy nekik is van mit izzítani, ami a jövő évet illeti Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 1. WORLDWIDE: A negyedik. DOMESTIC: Hatodik.(a TPM-et nem éri be, ahhoz kéne több mint 20 millió) A.F.I: A negyvennyolcadik. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2006. Szeptember 2. WORLDWIDE: A negyedik.DOMESTIC: Hatodik.(a TPM-et nem éri be, ahhoz kéne több mint 20 millió) A.F.I: A negyvennyolcadik. Hm... Köszi. (na ennek a topiknak pl a lezártsága veszett el ) Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.