Jump to content

Box Office

Recommended Posts

Ebben a japán bennevan?

Ez csak amcsi adat (USA, CANADA). Nagyon kíváncsi vagyok a Japán adatokra. Egyébként hozta a várhatót a hétvégén. A szombati érték pedig igencsak szép!

Kár, hogy törlődött ez a frankó topic....hat oldal :evil:

Ami a bevételi adatokat illeti egy dologra nagyon büszke vagyok.

Mi magyarok egy csomó nálunk sokkal nagyobb országot megver(t)ünk a majdnem 3 millió dollár bevételünkel.

Többek között megelőzzük jelenleg: Argentina, Finnország, Csehország, Görögország. És ha Ausztria kivételével a szomszédaink eredményeit összeadnánk, akkor se lenne annyi, mint a mi kis bevételünk. De gondolom ez a tőlünk még keletebbre való kalózhálózatok kiépülése miatt van(ha már nálun is lehetett elég hamar ciril betűs változatot kapni.).

Mi magyarok egy csomó nálunk sokkal nagyobb országot megver(t)ünk a majdnem 3 millió dollár bevételünkel.

Ez igy van. A Magyarorzsági bevételek minden képzeletet felülmúltak... úgy látszik a környéken itt van a legtöbb SW fan :evil:

Ami a bevételi adatokat illeti egy dologra nagyon büszke vagyok.

Többek között megelőzzük jelenleg: Argentina, Finnország, Csehország, Görögország. És ha Ausztria kivételével a szomszédaink eredményeit összeadnánk, akkor se lenne annyi, mint a mi kis bevételünk. De gondolom ez a tőlünk még keletebbre való kalózhálózatok kiépülése miatt van(ha már nálun is lehetett elég hamar ciril betűs változatot kapni.).

Igen lokatelli! Nálunk nagyon szépen hozott. A három előzményfilmből ez hozta a legtöbbet eddig. A szép eredményre, remélem egy szinkronos DVD lesz a válasz (álmodik a nyomor). :evil:

remélem egy szinkronos DVD lesz a válasz

OFF:

Én megmondom őszintén mostmár nem szeretnék szinkronos DVD-t!

Mert: Eddig egyiken sem volt, vagyis lehetne, végre egy széria teljes. Teljesen ugyanolyan, nem össze-vissza, hogy ezen van szinkron ezen nincsstb.

Kazin úgyis meg veszem szinkronosan, hogy ott lehessen az a változat is sorba egymás mellett a polcon. Meglesz akkor mindegyik rész, szinkronosan kazin és DVD-n felirattal.

De az extrát azért megtámogathatnák magyar felirattal.

Egy kis érdekesság, hogy június 30.-ig miként is aratott Europában a ROTS. Érdemes megfigyelni kis hanzák kellemes adatait.

United Kingdom $70,761,935

France $51,880,649

Germany $45,555,181

Spain $22,925,894

Italy $10,790,855

Russia $9,377,379

Sweden $7,473,868

Denmark $5,366,065

Holland $4,612,701

Austria $4,529,843

Switzerland $4,511,878

Belgium $4,396,114

Norway $3,882,021

Poland $3,844,186

Hungary $2,975,220

Finland $2,589,199

Portugal $1,989,578

Turkey $1,620,265

Greece $1,386,304

Czech Republic $1,188,757

Bulgaria $493,509

Iceland $445,926

Croatia $442,028

Romania $383,201

Estonia $129,903

Slovenia $232,672

Serbia $144,907

Latvia $120,629

Lithuania $96,755

A múlthéten kecskeméten voltam moziban, ott már nem volt műsoron. Csodálkoztam is. Egyébként tuti lesz valami akció majd a fanok körében, ami az utolsó vetítésekre szól. Uccsó SW film, uccsó megtekintése moziban. :evil: Lesznek még itt meglepetések. Aaz esetleges IMAX bemutatóról nem is beszélve.

Nem tudom, miért van az, hogy egy hete még millió körüli eredményekről beszéltünk, most meg már a fél millát sem érjük el?

Új vagyok még a box office-ban,ezért sok mindent nem tudok:) A világ összes moziját egybevetve köb mennyi eddig az összeg?

Donát.