Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Hátborsóztatóan szép szemei vannak nem? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Hozzászólás ideje: 2005. December 20. De-de. Fenyegetően sárgák. Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Krande! Remélem nem zúgtál bele a jó tábornokba? 8) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Íme Matthew Wood, azaz Grievous hangja. Nem tűnik túl rémisztőnek. 8) Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Krande! Remélem nem zúgtál bele a jó tábornokba? 8) Nem, Vader-párti maradtam. De inkább Grivi mint Obi-Wan:) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Hozzászólás ideje: 2005. December 20. Érdekes ízlésed van. 8) Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Íme Matthew Wood, azaz Grievous hangja. Nem tűnik túl rémisztőnek. Nem is tudom... várjuk meg, amíg megszólal:) Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. na... megszólalt, csak keresni kellett...http://www.bigfanboy.com/pages/interviews/...attwood/mw.html Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. A következő Insider-ben fellebentik a fátylat Grievous eredetéről! Legalábbis a címlapról ez derül ki. Remélem valaki majd megosztja velünk. http://starwars.com/community/fanclub/mag/...20060125_bg.jpg Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Pár Grivis cucc. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Hozzászólás ideje: 2006. Február 18. Hát... ümmm... Húha. Nem mintha nem olvastam volna h mi van benne, de azokból pont a lényeg maradt ki, h Grivit igenis jó okkal lehet tisztelni. Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. mostanában éppen a clone wars sorozat regényeit olvasom. grievous szerepel valamelyik clone wars novel-ben, vagy csak a Labirynth of Evil-ben tűnik fel legelőször ? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. Hozzászólás ideje: 2006. Április 16. mostanában éppen a clone wars sorozat regényeit olvasom. grievous szerepel valamelyik clone wars novel-ben, vagy csak a Labirynth of Evil-ben tűnik fel legelőször ? Az 5.-nek a címlapján volt róla először hivatalos kép... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. brühühűűűűű lekéstem a grivis cuccokról Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. brühühűűűűű lekéstem a grivis cuccokról Miért is? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. brühühűűűűű lekéstem a grivis cuccokról nofene... milyen grivis cuccc amiről nem tudok? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Mumuu koponya! Faragott mumuu koponya volt a fején... szürkés köpeny, a végtagokon tekert öltözék (kiv. ízületeknél) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Április 17. Miért is? Mert nekem 504 error-t ír ki, akár hányszor oda kattintok, és mikor ez ide felkerült, akkor nem tudom hol jártam, mert le nem töltöttem Lekéstem, mintegy két hónappal Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Hmmm. Tökvéletlen szétnéztem egy eredetileg képregénymegfilmesítéses fórumon... (egy rajzfilm nyomait kerestem, amiről azóta kiderült h velem egy idős...) szegény Grivi rendesen kap hideget-meleget, droidozzák, nem értik a köhögését (pedig ott is volt aki megaszonta nekik, pár hozzászólással előtte) de a kedvenc megjegyzésem az hogy humanoid szervekkel van kitömve... Ennyit számít az, hogy egy adott szereplőnek milyen a hangja??? Ez durva! Oké én is falra másztam tőle, de pont ezért néztem inkább angolul... De nem bánnám ha Matthew Wood kezébe kerülne a magyar szinkron... szerintem még az is jobb lenne, ha a szerep kedvéért megtanulna magyarul:D Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. droidozzák, nem értik a köhögését Dettó. Nem egy embertől hallottam már ezt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Május 17. Hát én csak sajnálni tudom azokat, akiknek nem jut el a tudatukig azokból a nagyon is élő szemekből, hogy Grievous nem droid, hanem kiborg, csak éppen nem élő szövet a belső fémvázon, hanem fémváz a belső élő szöveten. Tehát orgkib És az, hogy emberi belső szervei vannak... istenem, miután a félbenyisszantot arctámadónak az Alien vs Predatorban is valódi élőlény szervéről mintázták a szerveit, hát nem mindegy? Mennyivel egyszerűbb, mint fejből szerveket kitalálni. Jómagam mondjuk egyiket sem találtam ismerősnek, dehát én nem is készülök orvosnak. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Valami hivataloska helyen láttam rajzot arról h milyenek a szervei amikor épp Obi keze nem lóg a képbe... nem volt túl emberi. A szív, na, de hát anak felismerhetőnek kellett lennie. Ha már a tüdő nem az:D Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. akiknek nem jut el a tudatukig azokból a nagyon is élő szemekből Pedig gyönyörű szemei vannak ám! És amikor aszongya "You are doomed" még rezzen is a pislogóhártyája. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. (szerkesztve) Pedig gyönyörű szemei vannak ám! És amikor aszongya "You are doomed" még rezzen is a pislogóhártyája. Az az egyik legjobb rész a filmben. Elképesztően élőre sikerült a tábornok. Aki erről nem látja, hogy élőlény, az... Szerkesztve: 2006. Május 18. - SimonZ Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Hozzászólás ideje: 2006. Május 18. Aki erről nem látja, hogy élőlény, az... Azt sajnáljuk. Lennél kedves csinálni egy olyan posztert amin együtt szerepel a "baleset" előtti+utáni Grievous? Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Azon töprengek, nem kéne-e esetleg valahogy a tudomására hozni hogy megkapta a legjobb animált szereplő Aranyfénykardot. Kinek van Hyperspace-e? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Szerintem már senkinek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Azon töprengek, nem kéne-e esetleg valahogy a tudomására hozni hogy megkapta a legjobb animált szereplő Aranyfénykardot. Kinek van Hyperspace-e? Megsemmisült, már nem tudod elmondani neki. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Hozzászólás ideje: 2006. Május 24. Megsemmisült, már nem tudod elmondani neki. Klónozzuk Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.