Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Ezt a 18-at nem értem. Luke 19 volt és ugye ikrek.
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Pildié a pont! 18 éves volt. Ez hihetetlen!
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. De morcos valaki, bezzeg Oldie süketelése nem probléma Pasi részrehajlás Milyen süketelésről beszélt te?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. De morcos valaki, bezzeg Oldie süketelése nem probléma Pasi részrehajlás Oldie legalább a témában poénkodik, és nem azt osztja meg velünk, éppen hol netezik.
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Ezt a 18-at nem értem. Luke 19 volt és ugye ikrek. Ne sajnáld már tőlem azt az egy pontot. Úgyis ritkán szerzek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Oldie legalább a témában poénkodik, és nem azt osztja meg velünk, éppen hol netezik. Honnét tudod, hogy nem a kérdésekre feltett válaszok után kutakodik netezés címszó alatt?
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Ne sajnáld már tőlem azt az egy pontot. Úgyis ritkán szerzek...Eszemben sincs Csak az elgondolás érdekel
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Én is úgy tudom, hogy Leia 19 évvel a yavini csata előtt született...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Ezt a 18-at nem értem. Luke 19 volt és ugye ikrek. Ezt lehet, hogy elnéztem.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Honnét tudod, hogy nem a kérdésekre feltett válaszok után kutakodik netezés címszó alatt? Megmondom, onnan, hogy harminc enciklopédia van kinyitva mellettem könyv alakban
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Én is úgy tudom, hogy Leia 19 évvel a yavini csata előtt született... Lehet, hogy csak másnap ünnepelte a szülinapját A Halálcsillag volt a tüzijáték mellé
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Ezt lehet, hogy elnéztem.
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Vagy épp szilveszterkor születtek, egyikük az egyik évben, másikuk a másikban
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Lehet, hogy csak másnap ünnepelte a szülinapját A Halálcsillag volt a tüzijáték mellé Poliss Massán akkor volt éppen szilveszter és hát Leia így már bezony átcsuszott
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Dzséjt volt a leggyorsabb. Frigyládában itt menetelnek a nácik. Ki volt Salla Zend?
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Előre örültél, Pildi. Bár én így is lassú voltam...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Ezt lehet, hogy elnéztem. Sajnos biztos, de ha elnézted a több, mint 6 milliót, ezt is nézd már el. Dátumra pontosan úgyse tudjuk
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Han Solo ex-barátnője
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Szerintem Pildié lehet a pont, de Oldie mondja ki úgy is a végső szót, hisz ő volt a leggyorsabb abban a kérdésben.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Ő: http://images2.wikia.nocookie.net/starwars...-Salla_Zend.jpg Han Solo ex-barátnője. A csávónak nincs ízlése
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hey, a film helyes címét én írtam be "Elveszett" Fél pontot minimum az én kontómra kérek
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. (szerkesztve) Aki ellopta Ahsoka fénykardját. Szerk: ez de hülye válasz volt Szerkesztve: 2010. Február 5. - Pildi
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Amúgy, Donát... Te másodpercenként frissítesz, vagy mi a technikád?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Leia = eighteen.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Honnét tudod, hogy nem a kérdésekre feltett válaszok után kutakodik netezés címszó alatt? Részben Az baj, hogy az első 3 kérdés bealapozta nálam azt a hangulatot, hogy már megint egy olyan kvíz van, ami nem az egyszerű földi halandóknak készült, így hiába tudtam azóta több választ, képtelen vagyok magam azon törni, hogy gyorsan beírjam a választ Ez van. Amúgy 19 éves volt Leia.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hey, a film helyes címét én írtam be "Elveszett" Fél pontot minimum az én kontómra kérek :P Nem a pontos címet kérte. Különben is, hogy lehetne elveszett, mikor már megkerült
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Ő: http://images2.wikia.nocookie.net/starwars...-Salla_Zend.jpg Han Solo ex-barátnője. A csávónak nincs ízlése Én először hajas-Windunak néztem...
Ajánlott hozzászólás