Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Nem a pontos címet kérte. Különben is, hogy lehetne elveszett, mikor már megkerült Mész Ody mellé a bitóra
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Még nem érkezett teljes válasz a kérdésre.
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Szerintem Pildié lehet a pont, de Oldie mondja ki úgy is a végső szót, hisz ő volt a leggyorsabb abban a kérdésben. Ha nem az enyém volt a helyes válasz, akkor miért lenne enyém a pont? Csak azért sírtam, mert már úgy beleéltem magam...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Még nem érkezett teljes válasz a kérdésre. Az ex-csaj nem teljes?
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Han Solo ex-barátnője aki csempész volt és életmentő
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Az ex-csaj nem teljes? Nem.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Phobosé a pont! Ez volt az utolsó kérdés. Hamarosan jövök az összesítéssel. Addig a kantinban igyatok valamit.
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Nem. Lényegtelen...ahogy nézem már érkezett helyes válasz.
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Han ex-nője aki Hannak és Leiának segített Luke-ot megmenteni.
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Phobosé a pont! Ez volt az utolsó kérdés. Hamarosan jövök az összesítéssel. Addig a kantinban igyatok valamit. Talán egy halálpálcától jobb kedvre derülök...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Még nem érkezett teljes válasz a kérdésre. Miért, volt kérdés? Salla Zend Han Solo ex-barátnője volt, aki a Nar Shadaa-n született ember nő, fekete hajjal, sárga szemmel (jujj...).
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Együtt laktak, szóval akár élettársnak is felfogható.
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Csak ennyi volt? most kezdtem volna belejönni
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Csempész, Solo korábbi nője. ennyi elég lett volna egyben. Ezt először Phobos írta le.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 5. (szerkesztve) Sajnos elnéztem Leia életkorát, bocsánat ezért. 19 éves volt, így oldie kapja a pontot. Gratulálok Dzséjtnek az első kör megnyeréséhez! 1. Dzséjt 5 pont 2. Donát, Phobos 2-2 4. Oldfighter 1 Szerkesztve: 2010. Február 5. - Ody Mandrell
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 9. (szerkesztve) A következő játék egy Star Wars TOTÓ lesz, amit majd egy nekem küldött email -ben kell megválaszolni. 13+1 kérdésre számítsatok, és az nyer, aki a leggyorsabban küldi el a helyes megfejtést! Szerkesztve: 2010. Február 9. - Ody Mandrell
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Ne feledjétek, kb. másfél óra múlva jön a kvíz második fordulója! Totó 13+1 kérdéssel, melyet a metis@freemail.hu címre kell beküldeni. A leggyorsabb helyes választ beküldő lesz a nyertes! Sok sikert mindenkinek!Jó hogy szólsz, én simán priviben küldtem volna el Valamiért úgy emlékeztem, hogy majd ott kell, de ahogy nézem, nem Na akkor 1,5 óra
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Jó hogy szólsz, én simán priviben küldtem volna el Valamiért úgy emlékeztem, hogy majd ott kell, de ahogy nézem, nem Na akkor 1,5 óra Nem bizony és ennek több oka is van. Jobb a mail.
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Nekem is ilyenkor szarakszik a citromail...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Nekem is ilyenkor szarakszik a citromail... Nem jön be?
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Nem jön be? Szerencsére már meggyógyult. Bejönni bejött, csak magát a szöveg helyét nem akarta megjeleníteni.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Remélem a 20.30-as kvíz kérdései nem 20.45-kor kerülnek fel.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Remélem a 20.30-as kvíz kérdései nem 20.45-kor kerülnek fel. Épp írni akartam, hogy egy kicsit várunk.
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Épp írni akartam, hogy egy kicsit várunk. Mennyi az a "kicsi"? :
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Mindig vannak későn jövők. Pár perc nem gond szerintem. Aztán aki később jön, az is tud játszani, csak időbeli hátránnyal indul. De persze ha valaki később küldi be, de ővé a legtöbb jó megfejtés, akkor is ő nyer.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Épp írni akartam, hogy egy kicsit várunk. Ilyen válaszok után tudnék falra mászni Vagy vannak játékszabályok...vagy minek(?).
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Ilyen válaszok után tudnék falra mászni Vagy vannak játékszabályok...vagy minek(?). De merev vagy.
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Ilyen válaszok után tudnék falra mászni Vagy vannak játékszabályok...vagy minek(?). Egy kis késés belefér. Én is pl. most végeztem a TV szereléssel ami nem volt betervezve és apumnak kellett, így jó hogy várunk egy kicsit
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. De merev vagy. Ok, 20:35 -kor tessék figyelni a topikot. Aki nincs itt magára vessen.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. Hozzászólás ideje: 2010. Február 12. De merev vagy. Mondaná ezt nekem pár bombázó egy-egy meghitt pillanatban, párnák közt, felkiáltó jellel a végén. Nah, kezdjünk már, mert megyek Lostot nézni máskülönben
Ajánlott hozzászólás