Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Szavazás - a második évad legjobbjai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nagyon örülök, mert ez az epizód messze verte nálam összeset. Mindegyik részt nagyon szerettem, mert nagyon sok jó jelenet volt bennük, de ez a rész ha eszembe jut, akkor úgy gondolok rá, mint A rész. Igazából én sem tudom, pontosan, hogy mi tetszett benne ennyire, de határozottan eddig ez nálam a SOROZAT legjobb része.

Hozzászólás ideje:
Dzséjt, mondd, hogy a lányom szavazata volt a döntő! ;)

Oké, mondom, az volt a döntő. Ha ő nem szavaz úgy, ahogy, akkor a Landing at Point Rain megveri egy ponttal a Bounty Hunterst.

Legyen egy perc néma csend a soha meg nem születő Ody leszármazottak emlékére :o

Hozzászólás ideje:
Oké, mondom, az volt a döntő. Ha ő nem szavaz úgy, ahogy, akkor a Landing at Point Rain megveri egy ponttal a Bounty Hunterst.

Legyen egy perc néma csend a soha meg nem születő Ody leszármazottak emlékére :o

Most viccelsz? Majd holnap gyászolunk, de most itt a buli ideje! ;)

Hozzászólás ideje:

Számomra 3 epizód volt ebben az évadban, ami tetszett és ez volt a 3. A másik kettő sajnos nem jutott be, de ennek örülök, hogy igen, és hogy megnyerte. Nagyon jó rész volt, méltán érdemelte ki a legjobbat ;)

Az 1 perc pedig letelt, 00:29-kor senki nem szólalt meg :o

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Meg voltam győződve, hogy a Geonosisi szál tarolni fog idén, de aztán nem így lett. Boba és Hondo beleköpött a levesbe. Amúgy jó kis rész a BH, teljesen más stílusú mint a Landing, de.... Ráadásul ehhez a részhez szóltak hozzá a legkevesebbszer. Persze ez nem mérvadó, de akkor is érdekes.

Hozzászólás ideje:
Pedig nála nem is az volt az első, csupán megelőzte kettővel a Landing-et...

Nem tudom, mit fog szólni, ha ezt a dolgot holnap elmondom neki. ;)

Hozzászólás ideje:

Még egy érdekesség, a Bounty Hunters négy darab 1-est is bezsebelt, míg a Landing egyet sem. Viszont a Bounty sokkal több ötöst és négyest kapott, míg a Landing több kettest és hármast. Végül ez lett a veszte.

Hozzászólás ideje:
Tavaly is hasonlóan nagy csatában dőlt el a győztes. Akkor a Jedi Crash maradt le asszem 1 ponttal a Lair of Grievous mögött.
Akkor én voltam nagyon csalódott. ;) És ugyebár melyik részt néztük meg nálad elsőként? :P

Erről a párviadalról is majd az ilyesmi dönti el, hogy melyik az igazán jobb. :o

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Még egy érdekesség, a Bounty Hunters négy darab 1-est is bezsebelt, míg a Landing egyet sem. Viszont a Bounty sokkal több ötöst és négyest kapott, míg a Landing több kettest és hármast. Végül ez lett a veszte.
A számok már csak ilyen makacs dolgok. :o

Egyébként köszönet Dzséjt a remek műsorvezetésért!! Nagyszerű volt a díjátadó. ;) Szerintem néhol jóval kiszámíthatatlanabb volt mint a tavalyi.

Hozzászólás ideje:
Egyébként köszönet Dzséjt a remek műsorvezetésért!! Nagyszerű volt a díjátadó. ;) Szerintem néhol jóval kiszámíthatatlanabb volt mint a tavalyi.
Szerintem meg nem. Tavaly többet eltaláltam, most csak kapkodtam a fejemet.

Persze Dzséjtnek köszönet ezért a remekbe szabott majd 5 órás díjátadóért :o

Hozzászólás ideje:

Köszönjük szépen, remek szombat este volt! :o Bár volt egy idő, amikor nagyon álmos lettem, de aztán mégis túljutottam rajta, és megérte. :P És külön öröm, hogy a három legfontosabb kategóriában nyertek a jelöltjeim! ;)

Hozzászólás ideje:

Dzséjt köszi az átadót! ;)

Én meg hármat. :o
Utólag belegondolva adhattam volna neki többet is.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Köszönjük mindenkinek az aktív részvételt. Szép álmokat. :o
Mi pedig köszi a szervezést! :P

Utólag belegondolva, én is. :o
Sajna késő bánat. ;)

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Nagy kérés lenne, ha azoknak akiknek pl besz-rt tegnap a nete, feltennénk majd a végeredményt egy pakkba? ;)

Miután írtam és láttam Zillo győzelmét, megint elvették a Digisek...

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nagy kérés lenne, ha azoknak akiknek pl besz-rt tegnap a nete, feltennénk majd a végeredményt egy pakkba? ;)

Miután írtam és láttam Zillo győzelmét, megint elvették a Digisek...

Szerintem Dzséjt beteszi majd ha felébred.
Hozzászólás ideje:

Érdekes lett a vége, nagyjából nem ezek az elsők nálam :P Ezek a kategóriák már részben jobban érdekeltek, kb. ezek lennének az elsők:

Sugi

Hondo

Satine

Anakin

Boba-szál

A legjobb epizód elég nehéz, mert a BH résszel az a bajom, hogy más sztorira hajaz, a többi meg annyira nem kiemelkedő, hogy első legyen. Maradjon akkor a The deserter :o

Dzséjt, nagyon jókat szórakoztam a vicces kategória beírásaidon, nagyon jól sikerült mindegyik ;)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.