Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Star Wars - Detours

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Az IGN is beszámol arról, hogy Sansweet a C2E2 -n az új animációs sorozatról is beszélt. Megerősítették azt a pletykát, hogy a sorozat humoros lesz, és a Jedi visszatér után fog játszódni. Han, Leia és Luke mindenképpen szerepelni fog benne. Ezentúl itt lehet csevegni majd erről a sorozatról.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Nem tudom, ki hogy viszonyul az EU-hoz, de beigazolódni látszik a félelmem, miszerint ezzel a kis produkcióval számos jól felépített és kidolgozott művet tesznek semmissé.

Persze attól még, hogy az EP6 után fog játszódni a sorozat, nem jelenti azt, hogy ne tudnák Zahn és társai műveivel párhuzamosan (ellentmondások sorozata nélkül) felépíteni a sztorit, Lucas-t ismerve mégsem hiszem, hogy ez utóbbi fog megvalósulni. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Akkor ez lesz az a paródiás Seth Green-es produkció, ugye?
Igen ez lesz.

Nem tudom, ki hogy viszonyul az EU-hoz, de beigazolódni látszik a félelmem, miszerint ezzel a kis produkcióval számos jól felépített és kidolgozott művet tesznek semmissé.
Egy vígjáték sorozat nem tudom hogy teheti semmisé a komolyabb EU műveket, de még a kevésbé komolyakat is. :)
Hozzászólás ideje:
Egy vígjáték sorozat nem tudom hogy teheti semmisé a komolyabb EU műveket, de még a kevésbé komolyakat is. :)

Egyetértek, nem kell félnünk. Ez csak egy kis bohém sorozat lesz.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Jól van, megnyugtattatok. :) Persze ettől függetlenül mindenképp belenézek majd, ha valóban lesz belőle valami...
Én is belenézek mert érdekel milyen. Komolyabban viszont nem tervezem követni.
Hozzászólás ideje:

Ha canonnak számít, akkor biztosan nézni fogom. És szerintem nem fogja ignorálni a korábbi EU-kat, Leland Chee-ék mindig kitalálnak valamit, hogy ne kelljen valamit a szemétbe dobni. :)

Hozzászólás ideje:

Seth "Joker" Green (nem a Batmanos, hanem a Mass Effectes Joker :) ) miatt megnézem, de a milyensége dönti el, követni fogom-e. Nem fűzök hozzá komolyabb reményeket. Nem igazán tetszik ez a vicces Star Wars sorozat ötlet. Ez már tényleg kicsit a legalja rókabőr...

Hozzászólás ideje:
Seth "Joker" Green (nem a Batmanos, hanem a Mass Effectes Joker :) ) miatt megnézem, de a milyensége dönti el, követni fogom-e. Nem fűzök hozzá komolyabb reményeket. Nem igazán tetszik ez a vicces Star Wars sorozat ötlet. Ez már tényleg kicsit a legalja rókabőr...
Kíváncsi vagyok, hogy a Batmanes Joker (rajzfilmbeli) szinkronhangja vajon szerepel-e benne?

Mert az tök jó volna :)

Hozzászólás ideje:
Kíváncsi vagyok, hogy a Batmanes Joker (rajzfilmbeli) szinkronhangja vajon szerepel-e benne?

Mert az tök jó volna ;)

Mi több, csodás lenne, ha Mark Hammil szerepelne benne! :D

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Akkor gondolom egyszerűen semmibe veszi a több tucat EP6-utáni regényt is. A más stílus kíváncsi vagyok, mit takar. Bár most, hogy kiderült, mi van az élőszereplőssel, ezt a sorozatot akkor fogom komolyan venni, ha látom is, hogy valóban készül valami.

Hozzászólás ideje:
Akkor gondolom egyszerűen semmibe veszi a több tucat EP6-utáni regényt is. A más stílus kíváncsi vagyok, mit takar. Bár most, hogy kiderült, mi van az élőszereplőssel, ezt a sorozatot akkor fogom komolyan venni, ha látom is, hogy valóban készül valami.

Nem kell ezt a sorozatot komolyan venni. Ez egy olyan komédiás, paródiás "ökörködés" lesz, kb, mint a Robot Chicken.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Ahogy Revan is mondta, ez vígjáték sorozat lesz. Nem kell félteni a többi EU művet. :D
Hozzászólás ideje:
Legalábbis, amíg Lucas ki nem jelenti, hogy ez is egyenértékű a filmekkel :D
Úgy legyen :)
Hozzászólás ideje:
Nem kell ezt a sorozatot komolyan venni. Ez egy olyan komédiás, paródiás "ökörködés" lesz, kb, mint a Robot Chicken.

Némileg megnyugodtam. Azt viszont továbbra sem értem, miért ilyesmibe fektet időt és energiát Lucas...bár az élőszereplős (valószínűleg) cancel-ezése finom utalás lehet ennek kapcsán...

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Némileg megnyugodtam. Azt viszont továbbra sem értem, miért ilyesmibe fektet időt és energiát Lucas...bár az élőszereplős (valószínűleg) cancel-ezése finom utalás lehet ennek kapcsán...
Erre csokizni fog Lucas, elhiheted. :D Na jó, nem annyira mint a HP -re, de elég erősen kiengedi a kezéből az irányítást.
Hozzászólás ideje:
Erre csokizni fog Lucas, elhiheted. :lol: Na jó, nem annyira mint a HP -re, de elég erősen kiengedi a kezéből az irányítást.

Azt sem tartom kizártnak, hogy Lucas már belefáradt egy "komolyabb" projekt elindításába, ezért jönnek ezek a "humoros" ötletei. :)

Nem zavar, ha valóban elkészül ez a sorozat, de komolyan valóban nem fogom venni. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Azt sem tartom kizártnak, hogy Lucas már belefáradt egy "komolyabb" projekt elindításába, ezért jönnek ezek a "humoros" ötletei. :)

Nem zavar, ha valóban elkészül ez a sorozat, de komolyan valóban nem fogom venni. :lol:

Elég ha megnevettet. :D A komolyságának megfelelő helyen is nyílt a topik. Azért ha összeveted a TCW szerteágazó témájával, biztos érzed a különbséget. :D
Hozzászólás ideje:
Elég ha megnevettet. :) A komolyságának megfelelő helyen is nyílt a topik. Azért ha összeveted a TCW szerteágazó témájával, biztos érzed a különbséget. :D

Persze. :)

Egyébként a Robot Chicken-t nem láttam, így nincs sok viszonyítási alapom, mit várhatok ezzel a sorozattal kapcsolatban.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Persze. :)

Egyébként a Robot Chicken-t nem láttam, így nincs sok viszonyítási alapom, mit várhatok ezzel a sorozattal kapcsolatban.

Szerintem nézd meg. Ha csak fele olyan vicces lesz, már megérte. :)

Hozzászólás ideje:

Viszont az azért érdekelne, hogy ha valóban egy vígjátéksorozat lesz, akkor mi értelme ilyen pontosan elhelyezni az idővonalban? Felmerült bennem a gyanú, hogy mégis canon lesz. :)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Viszont az azért érdekelne, hogy ha valóban egy vígjátéksorozat lesz, akkor mi értelme ilyen pontosan elhelyezni az idővonalban? Felmerült bennem a gyanú, hogy mégis canon lesz. :)
Miért baj az, ha megmondják mikor játszódik?
Hozzászólás ideje:

Szerintem egyetlen oka van annak, hogy elhelyezték az időben: van már egy TCW, amiben az "új" szereplők vannak, így elég nagy mellényúlás lenne még egy, amiben ugyanazok vannak.

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Seth Green és Matt Senreich is jelen voltak a hivatalos TCW premieren, ahol természetesen kérdezték őket az általuk készített animációs sorozatról is. Seth elmondta, hogy jelenleg keményen dolgoznak a sorozaton, minden idejüket ez tölti ki. Forgalmazót még nem kerestek, előbb el akarnak készülni az első évaddal. Csak úgy mint a többi Lucasfilm projekt esetében, itt sem árulhatnak el semmit a történetről, vagy a stílusról. Persze pár sejtelmes utalást azért tettek. Szerinte ez Star Wars lesz, Wars nélkül. :) Gondolom arra célzott, hogy a humoros dolgok lesznek előtérben. :D Kinézetre nem fog hasonlítani a TCW -re, habár az egész sorozat CG lesz.

Én még mindig nem vagyok nagy lelkesedéssel a sorozat iránt, megmondom őszintén, elképzelni se tudom jelen pillanatban miről is szólhat.

Hozzászólás ideje:
Seth Green és Matt Senreich is jelen voltak a hivatalos TCW premieren, ahol természetesen kérdezték őket az általuk készített animációs sorozatról is. Seth elmondta, hogy jelenleg keményen dolgoznak a sorozaton, minden idejüket ez tölti ki. Forgalmazót még nem kerestek, előbb el akarnak készülni az első évaddal. Csak úgy mint a többi Lucasfilm projekt esetében, itt sem árulhatnak el semmit a történetről, vagy a stílusról. Persze azért pár sejtelmes utalást azért tett. Szerinte ez Star Wars lesz, Wars nélkül. :) Gondolom arra célzott, hogy a humoros dolgok lesznek előtérben. :D Kinézetre nem fog hasonlítani a TCW -re, habár az egész sorozat CG lesz.

Én még mindig nem vagyok nagy lelkesedéssel a sorozat iránt, megmondom őszintén, elképzelni se tudom jelen pillanatban miről is szólhat.

Szerintem nagyon felesleges megcsinálni.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.