Ody Mandrell Posted April 21, 2010 Share Posted April 21, 2010 (edited ) Az IGN is beszámol arról, hogy Sansweet a C2E2 -n az új animációs sorozatról is beszélt. Megerősítették azt a pletykát, hogy a sorozat humoros lesz, és a Jedi visszatér után fog játszódni. Han, Leia és Luke mindenképpen szerepelni fog benne. Ezentúl itt lehet csevegni majd erről a sorozatról. Edited June 16, 2011 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Akkor ez lesz az a paródiás Seth Green-es produkció, ugye? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Úgy tűnik, az lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Nem tudom, ki hogy viszonyul az EU-hoz, de beigazolódni látszik a félelmem, miszerint ezzel a kis produkcióval számos jól felépített és kidolgozott művet tesznek semmissé. Persze attól még, hogy az EP6 után fog játszódni a sorozat, nem jelenti azt, hogy ne tudnák Zahn és társai műveivel párhuzamosan (ellentmondások sorozata nélkül) felépíteni a sztorit, Lucas-t ismerve mégsem hiszem, hogy ez utóbbi fog megvalósulni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 22, 2010 Author Share Posted April 22, 2010 Akkor ez lesz az a paródiás Seth Green-es produkció, ugye?Igen ez lesz. Nem tudom, ki hogy viszonyul az EU-hoz, de beigazolódni látszik a félelmem, miszerint ezzel a kis produkcióval számos jól felépített és kidolgozott művet tesznek semmissé.Egy vígjáték sorozat nem tudom hogy teheti semmisé a komolyabb EU műveket, de még a kevésbé komolyakat is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Egy vígjáték sorozat nem tudom hogy teheti semmisé a komolyabb EU műveket, de még a kevésbé komolyakat is. Egyetértek, nem kell félnünk. Ez csak egy kis bohém sorozat lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Jól van, megnyugtattatok. Persze ettől függetlenül mindenképp belenézek majd, ha valóban lesz belőle valami... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 22, 2010 Author Share Posted April 22, 2010 Jól van, megnyugtattatok. Persze ettől függetlenül mindenképp belenézek majd, ha valóban lesz belőle valami...Én is belenézek mert érdekel milyen. Komolyabban viszont nem tervezem követni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisKósa Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Ha canonnak számít, akkor biztosan nézni fogom. És szerintem nem fogja ignorálni a korábbi EU-kat, Leland Chee-ék mindig kitalálnak valamit, hogy ne kelljen valamit a szemétbe dobni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Seth "Joker" Green (nem a Batmanos, hanem a Mass Effectes Joker ) miatt megnézem, de a milyensége dönti el, követni fogom-e. Nem fűzök hozzá komolyabb reményeket. Nem igazán tetszik ez a vicces Star Wars sorozat ötlet. Ez már tényleg kicsit a legalja rókabőr... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth_Phobos Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Seth "Joker" Green (nem a Batmanos, hanem a Mass Effectes Joker ) miatt megnézem, de a milyensége dönti el, követni fogom-e. Nem fűzök hozzá komolyabb reményeket. Nem igazán tetszik ez a vicces Star Wars sorozat ötlet. Ez már tényleg kicsit a legalja rókabőr...Kíváncsi vagyok, hogy a Batmanes Joker (rajzfilmbeli) szinkronhangja vajon szerepel-e benne?Mert az tök jó volna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barnez Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Kíváncsi vagyok, hogy a Batmanes Joker (rajzfilmbeli) szinkronhangja vajon szerepel-e benne?Mert az tök jó volna Mi több, csodás lenne, ha Mark Hammil szerepelne benne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 1, 2010 Author Share Posted July 1, 2010 Sth Green megerősítette, hogy a Jedi visszatér után fog játszódni a sorozat, és más stílusú lesz mint a TCW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted July 2, 2010 Share Posted July 2, 2010 Akkor gondolom egyszerűen semmibe veszi a több tucat EP6-utáni regényt is. A más stílus kíváncsi vagyok, mit takar. Bár most, hogy kiderült, mi van az élőszereplőssel, ezt a sorozatot akkor fogom komolyan venni, ha látom is, hogy valóban készül valami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted July 3, 2010 Share Posted July 3, 2010 Akkor gondolom egyszerűen semmibe veszi a több tucat EP6-utáni regényt is. A más stílus kíváncsi vagyok, mit takar. Bár most, hogy kiderült, mi van az élőszereplőssel, ezt a sorozatot akkor fogom komolyan venni, ha látom is, hogy valóban készül valami. Nem kell ezt a sorozatot komolyan venni. Ez egy olyan komédiás, paródiás "ökörködés" lesz, kb, mint a Robot Chicken. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 4, 2010 Author Share Posted July 4, 2010 Akkor gondolom egyszerűen semmibe veszi a több tucat EP6-utáni regényt is. A más stílus kíváncsi vagyok, mit takar. Bár most, hogy kiderült, mi van az élőszereplőssel, ezt a sorozatot akkor fogom komolyan venni, ha látom is, hogy valóban készül valami.Ahogy Revan is mondta, ez vígjáték sorozat lesz. Nem kell félteni a többi EU művet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Legalábbis, amíg Lucas ki nem jelenti, hogy ez is egyenértékű a filmekkel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth_Phobos Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Legalábbis, amíg Lucas ki nem jelenti, hogy ez is egyenértékű a filmekkel Úgy legyen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted July 5, 2010 Share Posted July 5, 2010 Nem kell ezt a sorozatot komolyan venni. Ez egy olyan komédiás, paródiás "ökörködés" lesz, kb, mint a Robot Chicken. Némileg megnyugodtam. Azt viszont továbbra sem értem, miért ilyesmibe fektet időt és energiát Lucas...bár az élőszereplős (valószínűleg) cancel-ezése finom utalás lehet ennek kapcsán... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 5, 2010 Author Share Posted July 5, 2010 Némileg megnyugodtam. Azt viszont továbbra sem értem, miért ilyesmibe fektet időt és energiát Lucas...bár az élőszereplős (valószínűleg) cancel-ezése finom utalás lehet ennek kapcsán...Erre csokizni fog Lucas, elhiheted. Na jó, nem annyira mint a HP -re, de elég erősen kiengedi a kezéből az irányítást. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Erre csokizni fog Lucas, elhiheted. Na jó, nem annyira mint a HP -re, de elég erősen kiengedi a kezéből az irányítást. Azt sem tartom kizártnak, hogy Lucas már belefáradt egy "komolyabb" projekt elindításába, ezért jönnek ezek a "humoros" ötletei. Nem zavar, ha valóban elkészül ez a sorozat, de komolyan valóban nem fogom venni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 6, 2010 Author Share Posted July 6, 2010 Azt sem tartom kizártnak, hogy Lucas már belefáradt egy "komolyabb" projekt elindításába, ezért jönnek ezek a "humoros" ötletei. Nem zavar, ha valóban elkészül ez a sorozat, de komolyan valóban nem fogom venni. Elég ha megnevettet. A komolyságának megfelelő helyen is nyílt a topik. Azért ha összeveted a TCW szerteágazó témájával, biztos érzed a különbséget. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 Elég ha megnevettet. A komolyságának megfelelő helyen is nyílt a topik. Azért ha összeveted a TCW szerteágazó témájával, biztos érzed a különbséget. Persze. Egyébként a Robot Chicken-t nem láttam, így nincs sok viszonyítási alapom, mit várhatok ezzel a sorozattal kapcsolatban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 6, 2010 Author Share Posted July 6, 2010 (edited ) Persze. Egyébként a Robot Chicken-t nem láttam, így nincs sok viszonyítási alapom, mit várhatok ezzel a sorozattal kapcsolatban. Szerintem nézd meg. Ha csak fele olyan vicces lesz, már megérte. Edited July 6, 2010 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisKósa Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Viszont az azért érdekelne, hogy ha valóban egy vígjátéksorozat lesz, akkor mi értelme ilyen pontosan elhelyezni az idővonalban? Felmerült bennem a gyanú, hogy mégis canon lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Mindent be akarnak idővonalazni, vagy valami hasonló Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted July 7, 2010 Author Share Posted July 7, 2010 Viszont az azért érdekelne, hogy ha valóban egy vígjátéksorozat lesz, akkor mi értelme ilyen pontosan elhelyezni az idővonalban? Felmerült bennem a gyanú, hogy mégis canon lesz. Miért baj az, ha megmondják mikor játszódik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted July 7, 2010 Share Posted July 7, 2010 Szerintem egyetlen oka van annak, hogy elhelyezték az időben: van már egy TCW, amiben az "új" szereplők vannak, így elég nagy mellényúlás lenne még egy, amiben ugyanazok vannak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted September 13, 2010 Author Share Posted September 13, 2010 (edited ) Seth Green és Matt Senreich is jelen voltak a hivatalos TCW premieren, ahol természetesen kérdezték őket az általuk készített animációs sorozatról is. Seth elmondta, hogy jelenleg keményen dolgoznak a sorozaton, minden idejüket ez tölti ki. Forgalmazót még nem kerestek, előbb el akarnak készülni az első évaddal. Csak úgy mint a többi Lucasfilm projekt esetében, itt sem árulhatnak el semmit a történetről, vagy a stílusról. Persze pár sejtelmes utalást azért tettek. Szerinte ez Star Wars lesz, Wars nélkül. Gondolom arra célzott, hogy a humoros dolgok lesznek előtérben. Kinézetre nem fog hasonlítani a TCW -re, habár az egész sorozat CG lesz. Én még mindig nem vagyok nagy lelkesedéssel a sorozat iránt, megmondom őszintén, elképzelni se tudom jelen pillanatban miről is szólhat. Edited September 14, 2010 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 Seth Green és Matt Senreich is jelen voltak a hivatalos TCW premieren, ahol természetesen kérdezték őket az általuk készített animációs sorozatról is. Seth elmondta, hogy jelenleg keményen dolgoznak a sorozaton, minden idejüket ez tölti ki. Forgalmazót még nem kerestek, előbb el akarnak készülni az első évaddal. Csak úgy mint a többi Lucasfilm projekt esetében, itt sem árulhatnak el semmit a történetről, vagy a stílusról. Persze azért pár sejtelmes utalást azért tett. Szerinte ez Star Wars lesz, Wars nélkül. Gondolom arra célzott, hogy a humoros dolgok lesznek előtérben. Kinézetre nem fog hasonlítani a TCW -re, habár az egész sorozat CG lesz. Én még mindig nem vagyok nagy lelkesedéssel a sorozat iránt, megmondom őszintén, elképzelni se tudom jelen pillanatban miről is szólhat. Szerintem nagyon felesleges megcsinálni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts