Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. Hozzászólás ideje: 2010. Április 21. (szerkesztve) Az IGN is beszámol arról, hogy Sansweet a C2E2 -n az új animációs sorozatról is beszélt. Megerősítették azt a pletykát, hogy a sorozat humoros lesz, és a Jedi visszatér után fog játszódni. Han, Leia és Luke mindenképpen szerepelni fog benne. Ezentúl itt lehet csevegni majd erről a sorozatról. Szerkesztve: 2011. Június 16. - Ody Mandrell Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Akkor ez lesz az a paródiás Seth Green-es produkció, ugye? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Úgy tűnik, az lesz. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Nem tudom, ki hogy viszonyul az EU-hoz, de beigazolódni látszik a félelmem, miszerint ezzel a kis produkcióval számos jól felépített és kidolgozott művet tesznek semmissé. Persze attól még, hogy az EP6 után fog játszódni a sorozat, nem jelenti azt, hogy ne tudnák Zahn és társai műveivel párhuzamosan (ellentmondások sorozata nélkül) felépíteni a sztorit, Lucas-t ismerve mégsem hiszem, hogy ez utóbbi fog megvalósulni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Akkor ez lesz az a paródiás Seth Green-es produkció, ugye?Igen ez lesz. Nem tudom, ki hogy viszonyul az EU-hoz, de beigazolódni látszik a félelmem, miszerint ezzel a kis produkcióval számos jól felépített és kidolgozott művet tesznek semmissé.Egy vígjáték sorozat nem tudom hogy teheti semmisé a komolyabb EU műveket, de még a kevésbé komolyakat is. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Egy vígjáték sorozat nem tudom hogy teheti semmisé a komolyabb EU műveket, de még a kevésbé komolyakat is. Egyetértek, nem kell félnünk. Ez csak egy kis bohém sorozat lesz. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Jól van, megnyugtattatok. Persze ettől függetlenül mindenképp belenézek majd, ha valóban lesz belőle valami... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Jól van, megnyugtattatok. Persze ettől függetlenül mindenképp belenézek majd, ha valóban lesz belőle valami...Én is belenézek mert érdekel milyen. Komolyabban viszont nem tervezem követni. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Ha canonnak számít, akkor biztosan nézni fogom. És szerintem nem fogja ignorálni a korábbi EU-kat, Leland Chee-ék mindig kitalálnak valamit, hogy ne kelljen valamit a szemétbe dobni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Seth "Joker" Green (nem a Batmanos, hanem a Mass Effectes Joker ) miatt megnézem, de a milyensége dönti el, követni fogom-e. Nem fűzök hozzá komolyabb reményeket. Nem igazán tetszik ez a vicces Star Wars sorozat ötlet. Ez már tényleg kicsit a legalja rókabőr... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Seth "Joker" Green (nem a Batmanos, hanem a Mass Effectes Joker ) miatt megnézem, de a milyensége dönti el, követni fogom-e. Nem fűzök hozzá komolyabb reményeket. Nem igazán tetszik ez a vicces Star Wars sorozat ötlet. Ez már tényleg kicsit a legalja rókabőr...Kíváncsi vagyok, hogy a Batmanes Joker (rajzfilmbeli) szinkronhangja vajon szerepel-e benne?Mert az tök jó volna Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Hozzászólás ideje: 2010. Április 22. Kíváncsi vagyok, hogy a Batmanes Joker (rajzfilmbeli) szinkronhangja vajon szerepel-e benne?Mert az tök jó volna Mi több, csodás lenne, ha Mark Hammil szerepelne benne! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 1. Sth Green megerősítette, hogy a Jedi visszatér után fog játszódni a sorozat, és más stílusú lesz mint a TCW. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Hozzászólás ideje: 2010. Július 2. Akkor gondolom egyszerűen semmibe veszi a több tucat EP6-utáni regényt is. A más stílus kíváncsi vagyok, mit takar. Bár most, hogy kiderült, mi van az élőszereplőssel, ezt a sorozatot akkor fogom komolyan venni, ha látom is, hogy valóban készül valami. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Hozzászólás ideje: 2010. Július 3. Akkor gondolom egyszerűen semmibe veszi a több tucat EP6-utáni regényt is. A más stílus kíváncsi vagyok, mit takar. Bár most, hogy kiderült, mi van az élőszereplőssel, ezt a sorozatot akkor fogom komolyan venni, ha látom is, hogy valóban készül valami. Nem kell ezt a sorozatot komolyan venni. Ez egy olyan komédiás, paródiás "ökörködés" lesz, kb, mint a Robot Chicken. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Akkor gondolom egyszerűen semmibe veszi a több tucat EP6-utáni regényt is. A más stílus kíváncsi vagyok, mit takar. Bár most, hogy kiderült, mi van az élőszereplőssel, ezt a sorozatot akkor fogom komolyan venni, ha látom is, hogy valóban készül valami.Ahogy Revan is mondta, ez vígjáték sorozat lesz. Nem kell félteni a többi EU művet. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Legalábbis, amíg Lucas ki nem jelenti, hogy ez is egyenértékű a filmekkel Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Hozzászólás ideje: 2010. Július 4. Legalábbis, amíg Lucas ki nem jelenti, hogy ez is egyenértékű a filmekkel Úgy legyen Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Nem kell ezt a sorozatot komolyan venni. Ez egy olyan komédiás, paródiás "ökörködés" lesz, kb, mint a Robot Chicken. Némileg megnyugodtam. Azt viszont továbbra sem értem, miért ilyesmibe fektet időt és energiát Lucas...bár az élőszereplős (valószínűleg) cancel-ezése finom utalás lehet ennek kapcsán... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 5. Némileg megnyugodtam. Azt viszont továbbra sem értem, miért ilyesmibe fektet időt és energiát Lucas...bár az élőszereplős (valószínűleg) cancel-ezése finom utalás lehet ennek kapcsán...Erre csokizni fog Lucas, elhiheted. Na jó, nem annyira mint a HP -re, de elég erősen kiengedi a kezéből az irányítást. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Erre csokizni fog Lucas, elhiheted. Na jó, nem annyira mint a HP -re, de elég erősen kiengedi a kezéből az irányítást. Azt sem tartom kizártnak, hogy Lucas már belefáradt egy "komolyabb" projekt elindításába, ezért jönnek ezek a "humoros" ötletei. Nem zavar, ha valóban elkészül ez a sorozat, de komolyan valóban nem fogom venni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Azt sem tartom kizártnak, hogy Lucas már belefáradt egy "komolyabb" projekt elindításába, ezért jönnek ezek a "humoros" ötletei. Nem zavar, ha valóban elkészül ez a sorozat, de komolyan valóban nem fogom venni. Elég ha megnevettet. A komolyságának megfelelő helyen is nyílt a topik. Azért ha összeveted a TCW szerteágazó témájával, biztos érzed a különbséget. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Elég ha megnevettet. A komolyságának megfelelő helyen is nyílt a topik. Azért ha összeveted a TCW szerteágazó témájával, biztos érzed a különbséget. Persze. Egyébként a Robot Chicken-t nem láttam, így nincs sok viszonyítási alapom, mit várhatok ezzel a sorozattal kapcsolatban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 6. (szerkesztve) Persze. Egyébként a Robot Chicken-t nem láttam, így nincs sok viszonyítási alapom, mit várhatok ezzel a sorozattal kapcsolatban. Szerintem nézd meg. Ha csak fele olyan vicces lesz, már megérte. Szerkesztve: 2010. Július 6. - Ody Mandrell Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Viszont az azért érdekelne, hogy ha valóban egy vígjátéksorozat lesz, akkor mi értelme ilyen pontosan elhelyezni az idővonalban? Felmerült bennem a gyanú, hogy mégis canon lesz. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Mindent be akarnak idővonalazni, vagy valami hasonló Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Viszont az azért érdekelne, hogy ha valóban egy vígjátéksorozat lesz, akkor mi értelme ilyen pontosan elhelyezni az idővonalban? Felmerült bennem a gyanú, hogy mégis canon lesz. Miért baj az, ha megmondják mikor játszódik? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Hozzászólás ideje: 2010. Július 7. Szerintem egyetlen oka van annak, hogy elhelyezték az időben: van már egy TCW, amiben az "új" szereplők vannak, így elég nagy mellényúlás lenne még egy, amiben ugyanazok vannak. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. (szerkesztve) Seth Green és Matt Senreich is jelen voltak a hivatalos TCW premieren, ahol természetesen kérdezték őket az általuk készített animációs sorozatról is. Seth elmondta, hogy jelenleg keményen dolgoznak a sorozaton, minden idejüket ez tölti ki. Forgalmazót még nem kerestek, előbb el akarnak készülni az első évaddal. Csak úgy mint a többi Lucasfilm projekt esetében, itt sem árulhatnak el semmit a történetről, vagy a stílusról. Persze pár sejtelmes utalást azért tettek. Szerinte ez Star Wars lesz, Wars nélkül. Gondolom arra célzott, hogy a humoros dolgok lesznek előtérben. Kinézetre nem fog hasonlítani a TCW -re, habár az egész sorozat CG lesz. Én még mindig nem vagyok nagy lelkesedéssel a sorozat iránt, megmondom őszintén, elképzelni se tudom jelen pillanatban miről is szólhat. Szerkesztve: 2010. Szeptember 14. - Ody Mandrell Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Seth Green és Matt Senreich is jelen voltak a hivatalos TCW premieren, ahol természetesen kérdezték őket az általuk készített animációs sorozatról is. Seth elmondta, hogy jelenleg keményen dolgoznak a sorozaton, minden idejüket ez tölti ki. Forgalmazót még nem kerestek, előbb el akarnak készülni az első évaddal. Csak úgy mint a többi Lucasfilm projekt esetében, itt sem árulhatnak el semmit a történetről, vagy a stílusról. Persze azért pár sejtelmes utalást azért tett. Szerinte ez Star Wars lesz, Wars nélkül. Gondolom arra célzott, hogy a humoros dolgok lesznek előtérben. Kinézetre nem fog hasonlítani a TCW -re, habár az egész sorozat CG lesz. Én még mindig nem vagyok nagy lelkesedéssel a sorozat iránt, megmondom őszintén, elképzelni se tudom jelen pillanatban miről is szólhat. Szerintem nagyon felesleges megcsinálni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.