Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Én is próbára teszem a türelmemet. Talán májusbanis kibírtam volna...de most tuti kifogom. Tuti kibírod. Addig se kell nézned Yoda vereségét. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Tuti kibírod. Addig se kell nézned Yoda vereségét. Ez övön aluli volt Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Én is próbára teszem a türelmemet. Talán májusbanis kibírtam volna...de most tuti kifogom. Tuti kibírod. Addig se kell nézned Yoda vereségét. Még a No Comment is No Comment! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Még a No Comment is No Comment! Ejjj és pont a Yodára verést mérő palpi van az avatarodon. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Még a No Comment is No Comment! Ejjj és pont a Yodára verést mérő palpi van az avatarodon. Igen mert, ő a 2-es számú kedvencem... Válasz
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. A törölt jelenetek biztos nagyon királyak.Én azt se bánom ha mindet visszateszik,de úgy is jó lesz,hogy "csak" második lemezes jelenetek lesznek,csak már itt lenne!!! Nehéz,nagyon nehéz öt hét vár rám Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Szerintem ez a Shaak Ti-s jelenet, azért ütközik itt a CW-vel, mert ez volt az első változat. Ahogy végleges volt, hogy kivágják, a CW még nem készült el és akkor oda már olyan véget csináltak, hogy Shaak Ti marad... Azért is vannak a jelenetben ilyen gyengébb effektek, mert ezt még korai szakaszban kivágták. DVD-re összedobtak valami minimálisat. Az ep1 DVD-n még más volt a helyzet, pl a Bongó lezuhanását a vízesésnél, csak azért vágták ki, mert nem készültek el vele a filmig, és a DVDre már teljesen kész volt. Ep1es kivágott jelenetek, szerintem mind teljesen film szintű effektek... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Az ep.3-ból elvileg pedig a Nos-szörnyeket vágták ki az utolsó pillanatban. Ha minden igaz az effektek már kész vannak hozzá... de vajon akkor miért nem rakták fel a lemezre? :39: Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Szerintem ez a Shaak Ti-s jelenet, azért ütközik itt a CW-vel, mert ez volt az első változat. Ahogy végleges volt, hogy kivágják, a CW még nem készült el és akkor oda már olyan véget csináltak, hogy Shaak Ti marad... Azért is vannak a jelenetben ilyen gyengébb effektek, mert ezt még korai szakaszban kivágták. DVD-re összedobtak valami minimálisat. Az ep1 DVD-n még más volt a helyzet, pl a Bongó lezuhanását a vízesésnél, csak azért vágták ki, mert nem készültek el vele a filmig, és a DVDre már teljesen kész volt. Ep1es kivágott jelenetek, szerintem mind teljesen film szintű effektek... Nekem az a Bongós jelenet a kedvencem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. vajon akkor miért nem rakták fel a lemezre? :39: Kell valami legközelebbre is. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Most lehet én vagyok a hülye, de az üzemanyag vezetékben miért is vannak ilyen elektromos gyertyák? Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Most lehet én vagyok a hülye, de az üzemanyag vezetékben miért is vannak ilyen elektromos gyertyák? Hogy veszélyes legyen Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Most lehet én vagyok a hülye, de az üzemanyag vezetékben miért is vannak ilyen elektromos gyertyák? Hogy elektromosságot termeljenek.De ez az SW világa, fizikája Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Most lehet én vagyok a hülye, de az üzemanyag vezetékben miért is vannak ilyen elektromos gyertyák? Ez a legfőbb ok, amiért örülök, hogy ki lett vágva ez a jelenet, mert ez nagy hülyeség lett volna. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Nekem a vízes rész volt gagyi... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Nekem a vízes rész volt gagyi... Az nem üzemanyag volt véletlen? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Nekem a vízes rész volt gagyi... Az nem üzemanyag volt véletlen? Nekem az is nagy hibának számít hogy az üzemanyag átlátszó, és a kék hátteret ki se radírozták a víz alol. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. és a kék hátteret ki se radírozták a víz alol. A víz alatt kék háttér? A víz maga is kék, vagy nem? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. és a kék hátteret ki se radírozták a víz alol. A víz alatt kék háttér? A víz maga is kék, vagy nem? Olyat se hallottam még hogy kék üzemanyag Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. A víz színtelen. A tengerek is az ég miatt kékek. Szerintem... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. A víz színtelen. A tengerek is az ég miatt kékek. Szerintem... Ebbe még bele sem gondoltam, pedig elég egyértelmű... Ma is tanultam egy kis ált. isk. 3 osztályos tananyagot. Bár sok képen/rajzon kéknek ábrázolják a vizet... :39: Pedig az tényleg színtelen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Olyat se hallottam még hogy kék üzemanyag Azért kíváncsi lennék milyen effektet akartak a hullámzó víz alá berakni. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. A víz színtelen. A tengerek is az ég miatt kékek. Szerintem... Ebbe még bele sem gondoltam, pedig elég egyértelmű... Ma is tanultam egy kis ált. isk. 3 osztályos tananyagot. Bár sok képen/rajzon kéknek ábrázolják a vizet... :39: Pedig az tényleg színtelen. Mert mással nem tudják ábrázolni.Átlátszó, hagyják üresen? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Olyat se hallottam még hogy kék üzemanyag Azért kíváncsi lennék milyen effektet akartak a hullámzó víz alá berakni. Nem effecet, hanem a helyszín folytatását.A padlót. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Egyébként döntöttem, letöltöm a DVDt, legalábbis az extra lemezét.Ez nem olyan mont a mozinál, hogy egy kalózverzió elrontja az első feelinget.Szó szerint ugyanazt fogod látni, mint ha az eredetit néznéd meg.Csak nincsen hozzá DVD tok.De ettől függetlenül megfogom venni eredetiben is. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Én pl. azért gyanakodtam vízre, mert teljesen úgy nézett ki mint a víz... Válasz
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Én pl. azért gyanakodtam vízre, mert teljesen úgy nézett ki mint a víz... 1-2-3 óra múlva elhalmozlak titeket képekkel!!!! Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Én pl. azért gyanakodtam vízre, mert teljesen úgy nézett ki mint a víz... 1-2-3 óra múlva elhalmozlak titeket képekkel!!!! várjuk... Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Én pl. azért gyanakodtam vízre, mert teljesen úgy nézett ki mint a víz... 1-2-3 óra múlva elhalmozlak titeket képekkel!!!! De majd az extra lemezből is holnap/holnapután! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Valószínűleg nem tudom megvárni a képeket, de akkor majd holnap Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.