Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Én is próbára teszem a türelmemet. Talán májusbanis kibírtam volna...de most tuti kifogom.

Tuti kibírod. Addig se kell nézned Yoda vereségét. :lol:

Még a No Comment is No Comment! :lol:

Hozzászólás ideje:

A törölt jelenetek biztos nagyon királyak.Én azt se bánom ha mindet visszateszik,de úgy is jó lesz,hogy "csak" második lemezes jelenetek lesznek,csak már itt lenne!!!

Nehéz,nagyon nehéz öt hét vár rám :lol::lol::):)

Hozzászólás ideje:

Szerintem ez a Shaak Ti-s jelenet, azért ütközik itt a CW-vel, mert ez volt az első változat. Ahogy végleges volt, hogy kivágják, a CW még nem készült el és akkor oda már olyan véget csináltak, hogy Shaak Ti marad...

Azért is vannak a jelenetben ilyen gyengébb effektek, mert ezt még korai szakaszban kivágták. DVD-re összedobtak valami minimálisat.

Az ep1 DVD-n még más volt a helyzet, pl a Bongó lezuhanását a vízesésnél, csak azért vágták ki, mert nem készültek el vele a filmig, és a DVDre már teljesen kész volt.

Ep1es kivágott jelenetek, szerintem mind teljesen film szintű effektek...

Hozzászólás ideje:
Szerintem ez a Shaak Ti-s jelenet, azért ütközik itt a CW-vel, mert ez volt az első változat. Ahogy végleges volt, hogy kivágják, a CW még nem készült el és akkor oda már olyan véget csináltak, hogy Shaak Ti marad...

Azért is vannak a jelenetben ilyen gyengébb effektek, mert ezt még korai szakaszban kivágták. DVD-re összedobtak valami minimálisat.

Az ep1 DVD-n még más volt a helyzet, pl a Bongó lezuhanását a vízesésnél, csak azért vágták ki, mert nem készültek el vele a filmig, és a DVDre már teljesen kész volt.

Ep1es kivágott jelenetek, szerintem mind teljesen film szintű effektek...

Nekem az a Bongós jelenet a kedvencem.

Hozzászólás ideje:
Most lehet én vagyok a hülye, de az üzemanyag vezetékben miért is vannak ilyen elektromos gyertyák? :(

Hogy elektromosságot termeljenek.De ez az SW világa, fizikája :cry:

Hozzászólás ideje:
Most lehet én vagyok a hülye, de az üzemanyag vezetékben miért is vannak ilyen elektromos gyertyák? :(

Ez a legfőbb ok, amiért örülök, hogy ki lett vágva ez a jelenet, mert ez nagy hülyeség lett volna.

Hozzászólás ideje:
Nekem a vízes rész volt gagyi...

Az nem üzemanyag volt véletlen?

Nekem az is nagy hibának számít hogy az üzemanyag átlátszó, és a kék hátteret ki se radírozták a víz alol.

Hozzászólás ideje:
A víz színtelen. :) A tengerek is az ég miatt kékek. Szerintem... :)

Ebbe még bele sem gondoltam, pedig elég egyértelmű... :) Ma is tanultam egy kis ált. isk. 3 osztályos tananyagot. :) Bár sok képen/rajzon kéknek ábrázolják a vizet... :39: Pedig az tényleg színtelen.

Hozzászólás ideje:
A víz színtelen. :) A tengerek is az ég miatt kékek. Szerintem... :)

Ebbe még bele sem gondoltam, pedig elég egyértelmű... :) Ma is tanultam egy kis ált. isk. 3 osztályos tananyagot. :) Bár sok képen/rajzon kéknek ábrázolják a vizet... :39: Pedig az tényleg színtelen.

Mert mással nem tudják ábrázolni.Átlátszó, hagyják üresen?

Hozzászólás ideje:
Olyat se hallottam még hogy kék üzemanyag :)

Azért kíváncsi lennék milyen effektet akartak a hullámzó víz alá berakni. :)

Nem effecet, hanem a helyszín folytatását.A padlót.

Hozzászólás ideje:

Egyébként döntöttem, letöltöm a DVDt, legalábbis az extra lemezét.Ez nem olyan mont a mozinál, hogy egy kalózverzió elrontja az első feelinget.Szó szerint ugyanazt fogod látni, mint ha az eredetit néznéd meg.Csak nincsen hozzá DVD tok.De ettől függetlenül megfogom venni eredetiben is. :)

Hozzászólás ideje:
Én pl. azért gyanakodtam vízre, mert teljesen úgy nézett ki mint a víz...

1-2-3 óra múlva elhalmozlak titeket képekkel!!!!

De majd az extra lemezből is holnap/holnapután!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.