Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Bár én sem nézem meg szinkronosan, mert ennek nem tetszik a szinkronja (a másik öté igen, ezé viszont nem lett jó véleményem szerint). Viszont az is tény, hogy végre sikerült kiharcolni azt a nyamvadt szinkront, amiért oly sokan sírtak (én is). S bár nekem sincs sok hangulatom egy hónapot pluszba várni, annak nagyon örülök, hogy végre sikerült magyarítani az SW DVD-k egyikét, ez viszont nekem megéri, mert ott a tudat, hogy ha minden igaz, és ennek a DVD-nek köszönhetően megugrik az SW eladása is, akkor a többit is szinkronizálják, és végre ez a film a DVD-k között is oda jut, ahol már rég kéne lennie... a csúcsra (aki emlékszik még, anno a Trilogy DVD-nél mennyit "prédikáltam" a szinkron mellett, az ezen kijelentésemen nem lepődik meg ). Igy van... mintha a saját gondolataimat olvastam volna Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. A szinkron nem a rajongók kedvéért kerül fel az biztos, hanem a laikusabb "sw-fogyasztók", kvázi a "műkedvelők" miatt.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. A szinkron nem a rajongók kedvéért kerül fel az biztos, hanem a laikusabb "sw-fogyasztók", kvázi a "műkedvelők" miatt.... És ez akkora probléma? Egyébként mint rajongó -magam is meglepődve rajta- nagyon örülök, hogy lesz rajta szinkron. Egyrészről örülök, hogy végre belehallgathatok, hogy milyen (ha nincs rajta a DVD-n valszeg sose tudom meg; az ep.2 szinkronját a mai napig nem hallottam). Másrészről végre nem kell az unokaöcsémnek folyamatosan magyaráznom, hogy nagyjából miről beszélnek a szereplők... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. A szinkron nem a rajongók kedvéért kerül fel az biztos, hanem a laikusabb "sw-fogyasztók", kvázi a "műkedvelők" miatt.... És ez akkora probléma? Egyébként mint rajongó -magam is meglepődve rajta- nagyon örülök, hogy lesz rajta szinkron. Egyrészről örülök, hogy végre belehallgathatok, hogy milyen (ha nincs rajta a DVD-n valszeg sose tudom meg; az ep.2 szinkronját a mai napig nem hallottam). Másrészről végre nem kell az unokaöcsémnek folyamatosan magyaráznom, hogy nagyjából miről beszélnek a szereplők... Micsoda mázli! a nagyobbik unokahugom (aki 3 éves múlt) még nem nézhet sw-t, mert az anyja (a nővérem) nem engedi, de azért már tudja, hogy ka az a Yoda Engem sem a szinkron zavar a dvd-n, hanem a csúszás, lehet, hogy meg sem várom, hanem megszerezem valahonnan külföldről... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Engem sem a szinkron zavar a dvd-n, hanem a csúszás, lehet, hogy meg sem várom, hanem megszerezem valahonnan külföldről... Ugyan már... minnél jobban kiéheztetik az embert, annál nagyobb lesz a végén az öröm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 3. Én is türelemmel kivárom azt az egy hónapot. Persze jobb lenne ha előbb jönne, de így megéri. Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok nagy szinkron rajongó. Egyébként az EPII bővített jelenetét letudták szinkronizálni a VHS kiadásra? :39: Ott nem volt csúszás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 4. Leszinkronizálták, de az csak egy szem jelenet (Amidala ébredését viszont nem cserélték le az igenről ahára). De azért remélem, itt egy jelenetnél többet bővítenek (Dooku szövegét megtoldhatnák eggyel). Meg ugye a kazetta kérdés nélkül szinkronos lett, a DVD-kre (eddig) ez nem volt jellemző. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Hivatalos DVD információk. Persze "jó" szokás szerint, megint nem mondanak semmit arról, mi lesz a filmbe visszarakva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. ROTS DVD kritika Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Egyre inkább úgy tünik, hogy nem lesz semmiféle toldás. A DVD kritika elég "érdekes". A pasi persze jól lehuzza az elöző két részt és csak azok fényében dicséri az újat (persze mellette azért belé is rug). Bevallja, hogy szerinte az ep.2-nek is gyenge volt a képminősége (he??? dobjunk össze neki egy szemüvegre :wink: ) és az ep.3 képét is csak 10/8-ra értékeli. Viszont azt extráktól elvan ájulva... a végén 10/10-et is ad neki. Pedig a bennfentesek eddig ezt az egyet kifogásolták Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Kb. ennyi, amit megértettem belőle, nekem fél napba telne rendesen átbogarászni a szöveget. Na mindegy, majdcsak megérkezik a film, és akkor majd magam döntök róla Meg egyébként sem hagyom befolyásolni magam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Ez a kritikus vagy vak, vagy fokozottan csökkent látó. Az ep2-nek rossz képminősége??? Min nézte? Alien tv-n (Tescoban fellelhető márka)? Vagy feketefehér kis asztali tv-n? Eszem f*szom megáll. Amúgy ennél többet én sem értettem a kritkából Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Jobb is... hosszan kielemzi, hogy mennyivel jobb film lehetett volna és, hogy mit kellett volna másként csinálni... nem csipem az ilyen önjelölt profétákat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Akkor nem kár, hogy nem bogoztuk ki az egészet. Egyszer összeállítanék egy kritikusokból álló csapatot, és készítsenek ők filmet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. nem csipem az ilyen önjelölt profétákat Azokat én sem. Igazán bevehetnének valamit. Kit érdekel ő mit hogy csinált volna? Mintha önjelölt Isten lenne, vagy mi. Le van fosva a feje. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 7. Kivárom én is, de nem örömmel.Én totális kitolásnak érzem az egészet, szinkronnal vagy anélkül.És még felirat sem lesz az extrán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Már teljesen hivatalos, hogy SEMMILYEN változtatás nem lesz a DVD-n a mozi-változathoz képest. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Már teljesen hivatalos, hogy SEMMILYEN változtatás nem lesz a DVD-n a mozi-változathoz képest. Ugye ezt nem McCallum mondta? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Ugye ezt nem McCallum mondta? Nem. Jim Ward Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. A francba... Pedig mondta Tibi is ezt, de nem akartam elhinni neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 8. Brühühű.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 9. Sejtettem, hogy nem raknak vissza jeleneteket.Nem szokásuk.Bár a hat kivágott jelenet nem húzta volna el a filmet szerintem.Vagy legalább azt a két jelenetet visszarakhatták volna(Lázadás kezdete, Yoda megérkezése a Dagobah-ra), amik végülis a két trilóga össszekapcsolásában szerepet játszanak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 9. Sejtettem, hogy nem raknak vissza jeleneteket.Nem szokásuk. Az EPI, II -ben is volt bővített jelenet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Ezaz első SW film, ami ugy kerül fel a DVD-re, ahogy a mozikban bemutatták Szerintem kár... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Ezaz első SW film, ami ugy kerül fel a DVD-re, ahogy a mozikban bemutatták Szerintem kár... Ezért, én ezzel a kijelentéssel addig várok, amíg nem láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Sejtettem, hogy nem raknak vissza jeleneteket.Nem szokásuk. Az EPI, II -ben is volt bővített jelenet... Igen???????Mik voltak azok?Ezt nem is tudtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Az EPI, II -ben is volt bővített jelenet... Igen???????Mik voltak azok?Ezt nem is tudtam. Ep.1-ben bővitették a pod-race felvezetését és magát a versenyt illetve visszarakták a Coruscanti taxis jelenetet. Az ep.2-ben hosszabb lett a garázsos jelenet, ahol Anakin szint vall (Padmé itt azt mondja neki, hogy a harag emberi érzés, de Anakin szerint ő jedi és nem engedheti ezt meg magának... ez nem volt a mozi-változatban). Illetve vannak apró modositások: Padmé nem Ok-zik, hanem nyög mikor felkell a Geonosisi sivatagban, illetve az esküvőnél Anakin megfogja Padmé kezét a robotkarral stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Az EPI, II -ben is volt bővített jelenet... Igen???????Mik voltak azok?Ezt nem is tudtam. Ep.1-ben bővitették a pod-race felvezetését és magát a versenyt illetve visszarakták a Coruscanti taxis jelenetet. Az ep.2-ben hosszabb lett a garázsos jelenet, ahol Anakin szint vall (Padmé itt azt mondja neki, hogy a harag emberi érzés, de Anakin szerint ő jedi és nem engedheti ezt meg magának... ez nem volt a mozi-változatban). Illetve vannak apró modositások: Padmé nem Ok-zik, hanem nyög mikor felkell a Geonosisi sivatagban, illetve az esküvőnél Anakin megfogja Padmé kezét a robotkarral stb. Köszi.Akkor csak ilyen jelentéktelen jeleneteket raktak vissza.Nem csoda, hogy nem vettem észre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Elszomorító... Lucas árral szemben halad. Az EP1-be egy csomó dolgot bepakolt, de túl nagy jelentősége egyiknek sem volt. Az EP2-be már lett volna mit visszatenni, de csak néhány apróság változott. Az EP3-ról meg ordít, hogy vissza kéne tenni bele néhány jelenetet, és nem tesz vissza semmit. Affene. Könyörgöm, legalább Yoda megérkezését tegye vissza!!! Csak ezt az egyet! Legalább lenne valami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 10. Könyörgöm, legalább Yoda megérkezését tegye vissza!!! Csak ezt az egyet! Legalább lenne valami. Nemrég egy interjúban McCallum is ezt hangoztatta. Ő is azt mondta, hogy legalább azt visszakellett volna tenni és állitolag könyörgött is George-nak Mindenesetre végül megjegyezte, hogy talán majd egy másik kiadásnál Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.