Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Én is próbára teszem a türelmemet. Talán májusbanis kibírtam volna...de most tuti kifogom. Tuti kibírod. Addig se kell nézned Yoda vereségét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Tuti kibírod. Addig se kell nézned Yoda vereségét. Ez övön aluli volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Én is próbára teszem a türelmemet. Talán májusbanis kibírtam volna...de most tuti kifogom. Tuti kibírod. Addig se kell nézned Yoda vereségét. Még a No Comment is No Comment! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Még a No Comment is No Comment! Ejjj és pont a Yodára verést mérő palpi van az avatarodon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 23. Még a No Comment is No Comment! Ejjj és pont a Yodára verést mérő palpi van az avatarodon. Igen mert, ő a 2-es számú kedvencem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. A törölt jelenetek biztos nagyon királyak.Én azt se bánom ha mindet visszateszik,de úgy is jó lesz,hogy "csak" második lemezes jelenetek lesznek,csak már itt lenne!!! Nehéz,nagyon nehéz öt hét vár rám Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Szerintem ez a Shaak Ti-s jelenet, azért ütközik itt a CW-vel, mert ez volt az első változat. Ahogy végleges volt, hogy kivágják, a CW még nem készült el és akkor oda már olyan véget csináltak, hogy Shaak Ti marad... Azért is vannak a jelenetben ilyen gyengébb effektek, mert ezt még korai szakaszban kivágták. DVD-re összedobtak valami minimálisat. Az ep1 DVD-n még más volt a helyzet, pl a Bongó lezuhanását a vízesésnél, csak azért vágták ki, mert nem készültek el vele a filmig, és a DVDre már teljesen kész volt. Ep1es kivágott jelenetek, szerintem mind teljesen film szintű effektek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Az ep.3-ból elvileg pedig a Nos-szörnyeket vágták ki az utolsó pillanatban. Ha minden igaz az effektek már kész vannak hozzá... de vajon akkor miért nem rakták fel a lemezre? :39: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Szerintem ez a Shaak Ti-s jelenet, azért ütközik itt a CW-vel, mert ez volt az első változat. Ahogy végleges volt, hogy kivágják, a CW még nem készült el és akkor oda már olyan véget csináltak, hogy Shaak Ti marad... Azért is vannak a jelenetben ilyen gyengébb effektek, mert ezt még korai szakaszban kivágták. DVD-re összedobtak valami minimálisat. Az ep1 DVD-n még más volt a helyzet, pl a Bongó lezuhanását a vízesésnél, csak azért vágták ki, mert nem készültek el vele a filmig, és a DVDre már teljesen kész volt. Ep1es kivágott jelenetek, szerintem mind teljesen film szintű effektek... Nekem az a Bongós jelenet a kedvencem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. vajon akkor miért nem rakták fel a lemezre? :39: Kell valami legközelebbre is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Most lehet én vagyok a hülye, de az üzemanyag vezetékben miért is vannak ilyen elektromos gyertyák? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Most lehet én vagyok a hülye, de az üzemanyag vezetékben miért is vannak ilyen elektromos gyertyák? Hogy veszélyes legyen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Most lehet én vagyok a hülye, de az üzemanyag vezetékben miért is vannak ilyen elektromos gyertyák? Hogy elektromosságot termeljenek.De ez az SW világa, fizikája Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Most lehet én vagyok a hülye, de az üzemanyag vezetékben miért is vannak ilyen elektromos gyertyák? Ez a legfőbb ok, amiért örülök, hogy ki lett vágva ez a jelenet, mert ez nagy hülyeség lett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Nekem a vízes rész volt gagyi... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 24. Nekem a vízes rész volt gagyi... Az nem üzemanyag volt véletlen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Nekem a vízes rész volt gagyi... Az nem üzemanyag volt véletlen? Nekem az is nagy hibának számít hogy az üzemanyag átlátszó, és a kék hátteret ki se radírozták a víz alol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. és a kék hátteret ki se radírozták a víz alol. A víz alatt kék háttér? A víz maga is kék, vagy nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. és a kék hátteret ki se radírozták a víz alol. A víz alatt kék háttér? A víz maga is kék, vagy nem? Olyat se hallottam még hogy kék üzemanyag Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. A víz színtelen. A tengerek is az ég miatt kékek. Szerintem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. A víz színtelen. A tengerek is az ég miatt kékek. Szerintem... Ebbe még bele sem gondoltam, pedig elég egyértelmű... Ma is tanultam egy kis ált. isk. 3 osztályos tananyagot. Bár sok képen/rajzon kéknek ábrázolják a vizet... :39: Pedig az tényleg színtelen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Olyat se hallottam még hogy kék üzemanyag Azért kíváncsi lennék milyen effektet akartak a hullámzó víz alá berakni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. A víz színtelen. A tengerek is az ég miatt kékek. Szerintem... Ebbe még bele sem gondoltam, pedig elég egyértelmű... Ma is tanultam egy kis ált. isk. 3 osztályos tananyagot. Bár sok képen/rajzon kéknek ábrázolják a vizet... :39: Pedig az tényleg színtelen. Mert mással nem tudják ábrázolni.Átlátszó, hagyják üresen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Olyat se hallottam még hogy kék üzemanyag Azért kíváncsi lennék milyen effektet akartak a hullámzó víz alá berakni. Nem effecet, hanem a helyszín folytatását.A padlót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Egyébként döntöttem, letöltöm a DVDt, legalábbis az extra lemezét.Ez nem olyan mont a mozinál, hogy egy kalózverzió elrontja az első feelinget.Szó szerint ugyanazt fogod látni, mint ha az eredetit néznéd meg.Csak nincsen hozzá DVD tok.De ettől függetlenül megfogom venni eredetiben is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Én pl. azért gyanakodtam vízre, mert teljesen úgy nézett ki mint a víz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
jedi master yoda Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Én pl. azért gyanakodtam vízre, mert teljesen úgy nézett ki mint a víz... 1-2-3 óra múlva elhalmozlak titeket képekkel!!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Én pl. azért gyanakodtam vízre, mert teljesen úgy nézett ki mint a víz... 1-2-3 óra múlva elhalmozlak titeket képekkel!!!! várjuk... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Én pl. azért gyanakodtam vízre, mert teljesen úgy nézett ki mint a víz... 1-2-3 óra múlva elhalmozlak titeket képekkel!!!! De majd az extra lemezből is holnap/holnapután! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. Október 25. Valószínűleg nem tudom megvárni a képeket, de akkor majd holnap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.