Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
 :lol: vagy inkább:  :vfuckoff: ).

Inkább az utóbbi. :lol:

Egyébként van egy figyelemreméltó rész ebben a kritikában.

"Beültem hát újra, jó mélyre eldugtam a valóságot és keblemre öleltem a varázslatot."

Tehát jamamura barátunk is megtalálta a kulcsot, hogyan is kell viszonyulni ezekhez a filmekhez. És láss csodát, mindjárt sokkal jobban bejöttek neki, mint korábban.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
"Beültem hát újra, jó mélyre eldugtam a valóságot és keblemre öleltem a varázslatot."

No igen, ez az SW egyik lényege. Nem a valóságot keresni, felnőtként ránézni, hanem gyerekként csodálni ezt az álomszerű világot, ahol a fantázia az úr.

Hozzászólás ideje:
No igen, ez az SW egyik lényege. Nem a valóságot keresni, felnőtként ránézni, hanem gyerekként csodálni ezt az álomszerű világot, ahol a fantázia az úr.

Nagyon lassan talán rájönnek erre! Már csak három egész nap van a DVD-ig!!

Hozzászólás ideje:
Ha már ennyien a Media Marktban veszitek meg, nem tudjátok ott mennyi lesz?

Talán 4990, mint Ody írta. Remélem, hogy nem lesz több. Ja, és szombaton veszem meg :lol:

Így nekem még 5 nap, de kibírom.

Nem volt ez olyan rossz kritika.

Hozzászólás ideje:
Szerintem nagyon is jó kritika. Természetesen nem értek vele teljesen egyet, de mindenképp egy érdekes vélemény.

Egyetértek, korrektül megfogalmazott, minimálisan részrehajló.

Egyszerűen jó.

Hozzászólás ideje:

Úgy néz ki a megjelenés napján meg tudom venni.Pénteken reggel meló, du Java gyakorlat.Szombat de suli du ivászat este Lord koncert.Tehát legkorábban vasárnap tudom megnézni jó másnaposan. :lol:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hááát... őőőő... izéééé... hát tudod az úgy lesz, hogy... :lol:

Van rá esély, hogy ennél a DVD-nél ugyan úgy fogok eljárni suliügyben, mint a Trilogy DVD-nél. Eljárok egy virtustáncod, de a sulit azt kihagyom :):lol::D

Hozzászólás ideje:

Én elmegyek a DVDmért valami prima video üzlet vagy hova mert a dvdfutarnál ott lehet átvenni.Amint hazaérek be a DVD lejátszóba :lol:

Hozzászólás ideje:

Én a jövőheti zh-k miatt félek megvenni a DVD-t, mert ha már megvettem, az olyan, amikor az ember elindul a sötétség ösvényén... örökre a sötétség uralja majd a sorsomat és a zh-im egyesek lesznek, mert úgy se bíro ki, hogy meg ne nézzem! :lol:

Ki van ez találva... :lol:

Hozzászólás ideje:

Szombaton veszem meg, ami azt jelenti, hogy este már nézem is :lol: Vagy éjszaka :lol: Utóbbi esetben talán a hangerővel lesznek problémák, de majd rábeszélem a szomszéd szobában lakó hugit, hogy menjen el bulizni, és ne aludjon. Szombat este nem annak van az ideje :wink:

Ha nem jön össze, marad a vasárnap, de akkor már extrástól, mindenestől.

Hozzászólás ideje:
Már csak 3 nap!!!  :63: Ki, mikor fogja tudni megnézni a filmet?

Elméletileg Én az xpressnél rendeltem meg,viszont beszéltem egy Tesco-s ismerősömmel aki azt mondta,hogy mivel a fent nevezett áruház premier partner így nálluk már csütörtökön azaz elsején nyitáskor már ki lesz rakva a polcra.Nem tudom,hogy valóban így lesz-e,de Én nyitásra azaz 6.00-kor ott leszek.Majd meglátjuk,remélem így lesz :63:

Hozzászólás ideje:
Elméletileg Én az xpressnél rendeltem meg,viszont beszéltem egy Tesco-s ismerősömmel aki azt mondta,hogy mivel a fent nevezett áruház premier partner így nálluk már csütörtökön azaz elsején nyitáskor már ki lesz rakva a polcra.Nem tudom,hogy valóban így lesz-e,de Én nyitásra azaz 6.00-kor ott leszek.Majd meglátjuk,remélem így lesz :63:

És akkor két példányban lesz meg a film? Meg van az esély rá, hogy az Xpress már holnap kiszállítja!

Hozzászólás ideje:
És akkor két példányban lesz meg a film? Meg van az esély rá, hogy az Xpress már holnap kiszállítja!

Szerinted meglesz már holnap?30.-án?Bár úgy lenne. :shock:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ez nekem is eszembe jutott. Tavaly a Trilogy tényleg előbb érkezett. Jó lenne, ha holnap váratlanul kézhez kapnám - bár akkor a suli problematikája zavarba ejtően fenn állna, de nem lenne nehéz megoldani.

(Ody: bocsánat, ha a tegnapi uccsó hozzászólásom bántó volt, vagy ilyesmi, mert igazad van. Ilyennel nem szép viccelni. Nem is szoktam ilyenekkel viccelni, de tegnap este nem voltam beszámítható... ha sok haver összejön :lol: )

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.