Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Na mostmeg rizláról kiderül, hogy azért tetszett neki az ep.3... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 27. vagy inkább: :vfuckoff: ). Inkább az utóbbi. Egyébként van egy figyelemreméltó rész ebben a kritikában. "Beültem hát újra, jó mélyre eldugtam a valóságot és keblemre öleltem a varázslatot." Tehát jamamura barátunk is megtalálta a kulcsot, hogyan is kell viszonyulni ezekhez a filmekhez. És láss csodát, mindjárt sokkal jobban bejöttek neki, mint korábban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Jó lenne a kritika, ha nem szapulná az EP 1-2-őt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 27. "Beültem hát újra, jó mélyre eldugtam a valóságot és keblemre öleltem a varázslatot." No igen, ez az SW egyik lényege. Nem a valóságot keresni, felnőtként ránézni, hanem gyerekként csodálni ezt az álomszerű világot, ahol a fantázia az úr. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 27. No igen, ez az SW egyik lényege. Nem a valóságot keresni, felnőtként ránézni, hanem gyerekként csodálni ezt az álomszerű világot, ahol a fantázia az úr. Nagyon lassan talán rájönnek erre! Már csak három egész nap van a DVD-ig!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Kicsit elcsúsztam a számolásban Ma van: 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Ha már ennyien a Media Marktban veszitek meg, nem tudjátok ott mennyi lesz? Talán 4990, mint Ody írta. Remélem, hogy nem lesz több. Ja, és szombaton veszem meg Így nekem még 5 nap, de kibírom. Nem volt ez olyan rossz kritika. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Kicsit elcsúsztam a számolásban Ma van: 3 Én is számolgattam, hogy valami nem stimmel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
dstar Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Szerintem nagyon is jó kritika. Természetesen nem értek vele teljesen egyet, de mindenképp egy érdekes vélemény. Egyetértek, korrektül megfogalmazott, minimálisan részrehajló. Egyszerűen jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Már csak 3 nap!!! :63: Ki, mikor fogja tudni megnézni a filmet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Úgy néz ki a megjelenés napján meg tudom venni.Pénteken reggel meló, du Java gyakorlat.Szombat de suli du ivászat este Lord koncert.Tehát legkorábban vasárnap tudom megnézni jó másnaposan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Frenkie, én nem tudnék ennyit várni. Főleg ha már a markomban van. Napközben megnézem az extrákat, majd este húzok haverhoz, és sasoljuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Már csak 3 nap!!! :63: Ki, mikor fogja tudni megnézni a filmet? Aznap, amint kézhez kapom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Nem leszel suliban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Hááát... őőőő... izéééé... hát tudod az úgy lesz, hogy... Van rá esély, hogy ennél a DVD-nél ugyan úgy fogok eljárni suliügyben, mint a Trilogy DVD-nél. Eljárok egy virtustáncod, de a sulit azt kihagyom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Nyugi, én nem foglak beárulni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Hálám üldözni fog a sírig. Viszek virágot a temetésedre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Hálám üldözni fog a sírig. Viszek virágot a temetésedre Pffff... Nem mondták még, hogy az ilyennel nem illik viccelni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Én elmegyek a DVDmért valami prima video üzlet vagy hova mert a dvdfutarnál ott lehet átvenni.Amint hazaérek be a DVD lejátszóba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ki-Adi-Mundi Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 28. Én a jövőheti zh-k miatt félek megvenni a DVD-t, mert ha már megvettem, az olyan, amikor az ember elindul a sötétség ösvényén... örökre a sötétség uralja majd a sorsomat és a zh-im egyesek lesznek, mert úgy se bíro ki, hogy meg ne nézzem! Ki van ez találva... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Forceuser Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Csütörtökön, egyből suli után nekivágok a városnak és ahol tudom meg is veszem... Remélem megéri Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. 2 :shock: :shock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szombaton veszem meg, ami azt jelenti, hogy este már nézem is Vagy éjszaka Utóbbi esetben talán a hangerővel lesznek problémák, de majd rábeszélem a szomszéd szobában lakó hugit, hogy menjen el bulizni, és ne aludjon. Szombat este nem annak van az ideje :wink: Ha nem jön össze, marad a vasárnap, de akkor már extrástól, mindenestől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. 2 :shock: :shock: Nekem 4 a vásárlásig. Már nem sok idő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Már csak 3 nap!!! :63: Ki, mikor fogja tudni megnézni a filmet? Elméletileg Én az xpressnél rendeltem meg,viszont beszéltem egy Tesco-s ismerősömmel aki azt mondta,hogy mivel a fent nevezett áruház premier partner így nálluk már csütörtökön azaz elsején nyitáskor már ki lesz rakva a polcra.Nem tudom,hogy valóban így lesz-e,de Én nyitásra azaz 6.00-kor ott leszek.Majd meglátjuk,remélem így lesz :63: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Elméletileg Én az xpressnél rendeltem meg,viszont beszéltem egy Tesco-s ismerősömmel aki azt mondta,hogy mivel a fent nevezett áruház premier partner így nálluk már csütörtökön azaz elsején nyitáskor már ki lesz rakva a polcra.Nem tudom,hogy valóban így lesz-e,de Én nyitásra azaz 6.00-kor ott leszek.Majd meglátjuk,remélem így lesz :63: És akkor két példányban lesz meg a film? Meg van az esély rá, hogy az Xpress már holnap kiszállítja! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. És akkor két példányban lesz meg a film? Meg van az esély rá, hogy az Xpress már holnap kiszállítja! Szerinted meglesz már holnap?30.-án?Bár úgy lenne. :shock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerinted meglesz már holnap?30.-án?Bár úgy lenne. :shock: Nem valószínű. De ha jól emlékszem tavaly, a trilógia díszdobozt egy nappal a megjelenés előtt kaptam meg tőlük. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Lehet, hogy pénteken lesz meg a dvd, és nem szombaton Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. És akkor két példányban lesz meg a film? Meg van az esély rá, hogy az Xpress már holnap kiszállítja! Ez nekem is eszembe jutott. Tavaly a Trilogy tényleg előbb érkezett. Jó lenne, ha holnap váratlanul kézhez kapnám - bár akkor a suli problematikája zavarba ejtően fenn állna, de nem lenne nehéz megoldani. (Ody: bocsánat, ha a tegnapi uccsó hozzászólásom bántó volt, vagy ilyesmi, mert igazad van. Ilyennel nem szép viccelni. Nem is szoktam ilyenekkel viccelni, de tegnap este nem voltam beszámítható... ha sok haver összejön ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.