Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. OFF Nem baj Dzséjt. Sok volt a pia? ON Remélem engem is meglepnek holnap. Gyerünk Xpress, ne hagyj cserben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Ha minden igaz, vásárlás péntek délután, film megnézése péntek este-éjjel, majd Yoda tánca. Extrák szombat délelőtt, először a Within A Minute, aztán a többi apránként. A hétvégén mindenképpen szeretném végigsasolni mindkét lemezt. Legalábbis így tervezem. De biztos, hogy ez néhány ponton módosulni fog. Pl. tutira nem fogom kibírni, hogy szombatra virradóra a film után lekapcsoljam a gépet, és elaludjak. Szerintem rögtön nekiesek majd az extráknak. A DVDextra kritikája nekem nem nagyon tetszett. A trilógia-DVD idején megjelent írásokért odáig voltam, de ez most nem jött be annyira. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Az xpress rendelésemnél már a "filmek raktáron, hamarosan küldjük" státusz olvasható. Így már 100%, hogy legkésőbb elsején délelőtt megkapom. :shock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. A DVDextra kritikája nekem nem nagyon tetszett. A trilógia-DVD idején megjelent írásokért odáig voltam, de ez most nem jött be annyira. Ha minden igaz hamarosan felkerül a DVDExtrára egy újabb Star Warsos irás... remélem az jobban fog tetszeni Igaz nem közvetlen a filmhez fog kapcsolodni :wink: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Ha minden igaz hamarosan felkerül a DVDExtrára egy újabb Star Warsos irás... remélem az jobban fog tetszeni Igaz nem közvetlen a filmhez fog kapcsolodni :wink: Nem baj, nagyon várom... Esetleg valami közelebbi infó? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Nem baj, nagyon várom... Esetleg valami közelebbi infó? Nos amennyiben felkerül, úgy még e héten felteszik... az SW képregényekről lesz egy kis összefoglaló Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Forceuser Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. beszéltem egy Tesco-s ismerősömmel aki azt mondta,hogy mivel a fent nevezett áruház premier partner így nálluk már csütörtökön azaz elsején nyitáskor már ki lesz rakva a polcra. És szerinted mennyi az esélye ennek? Én ugyanis a fent nevezett áruházban venném meg a DVD-t... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. 2 :shock: :shock: Csipkebokor vessző. De hogy jön ez ide? Jaj, áradozzatok csak a DVD-ről én meg elmegyek majd egy bótba valamikor és hagyományos módszerrel megveszem. Ebben a hónapban? Talán. Nem tudom mi van velem, nem veszek meg érte így Milyen szép lenne a (mű?)fa alatt a 3 rész, 6 DVD. Sóhajtás. "I want more" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Csipkebokor vessző. De hogy jön ez ide? Jaj, áradozzatok csak a DVD-ről én meg elmegyek majd egy bótba valamikor és hagyományos módszerrel megveszem. Ebben a hónapban? Talán. Nem tudom mi van velem, nem veszek meg érte így Milyen szép lenne a (mű?)fa alatt a 3 rész, 6 DVD. Sóhajtás. "I want more" Hétvégén belenézhetsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Csipkebokor vessző. De hogy jön ez ide? Jaj, áradozzatok csak a DVD-ről én meg elmegyek majd egy bótba valamikor és hagyományos módszerrel megveszem. Ebben a hónapban? Talán. Nem tudom mi van velem, nem veszek meg érte így Milyen szép lenne a (mű?)fa alatt a 3 rész, 6 DVD. Sóhajtás. "I want more" Hétvégén belenézhetsz. Én is "maradi" vagyok. Elmegyek és megveszem, ráadásul csütörtökön... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 29. 1 nap emberek!!!! :59: :csubi: :57: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 30. 1 :shock: :shock: :shock: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
dstar Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Csak tájékoztató jelleggel: Az MM-ben 4714 Ft lesz a dvd, legalábbis vidéken. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Már csak órák kérdése! Az már biztos, hogy az xpress ma nem szállítota ki. Holnap meg kell jönnie!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Csak tájékoztató jelleggel:Az MM-ben 4714 Ft lesz a dvd, legalábbis vidéken. Ez egy nagyon jó hir! Remélem Pesten is ennyi lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Már csak órák kérdése! Az már biztos, hogy az xpress ma nem szállítota ki. Holnap meg kell jönnie!!! Ha nem küldték a visszaigazolást,hogy szállíthatóvá vált a rendelés(márpedig nekem nem jött ilyen)akkor csak pénteken. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 30. 1 :shock: :shock: :shock: Megérett a meggy!!!!!!!!!! Én reggel megnézem a Médiában ami már Saturn, mert du. nem lesz rá időm, ha van... :59: , bár nagy batyum lesz, ami nem fér be a szekrénybe és nem bíznám a biztonsági őrökre :fear: , úgyhogy lehet hogy csak péntek reggel nézem meg, s ha nem kapok hétvégén nyakamba veszem a várost és metróvonalon elérhető gigantoáruházakban, ahol van Média, ha nem tudok ellenálni a kísértésnek megveszem. KI Én a filmzenét is a S-ben vettem és úgy látam máshol drágábban vesztegették. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Engem általában nem szokott izgatni, hogy tatyóm van. Egyszerűen tatyóstól megyek be a Mediába, eddig még senki se tiltakozott, pláne, ha még veszel is valamit (és még célirányosan is mész arra). SW rajongónak mit kell adni holnap? ??? Utat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Hétvégén belenézhetsz. Hát erre is gondoltam, rituálisan megnézzük együtt és még tolom egy kicsit a vásárlást biztos nem fogy ki a készlet egy hét alatt. A karácsonyfa alól azért hiányozna. Ez lesz a mindenkinek, beleérteve magamat is, ajándék . Bár szerintem anyu jobban várja mint én. S ha kijön az első kettővel akkor meglesz duplán, egye fene. Én ezt várom naon naon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Ha nem küldték a visszaigazolást,hogy szállíthatóvá vált a rendelés(márpedig nekem ilyen nem jött ilyen)akkor csak pénteken. De ne már pénteken! Eddig mindig rendesen megjött. :x Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Nekem ha nem lesz raktáron a DVD, akkor nem érdekel és elmegyek megvenni valamelyik nagyáruházba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Vigyázz, mert ha most még nem mondtad le a megrendelést, akkor elküldik! Egyébként már raktáron van a film, már csak az kérdéses, hogy mikor küldik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Végülis az Xpress-en azt irják, hogy szállitás december 1 UTÁN Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Most beszéltem a Rocky-s haverral.Ő azt mondta reggel nyitáskor már lesz a polcon.Mint ahogy már írtam,állítólag a Tescoba is lesz nyitásra.Lehet,hogy lemondom az xpressnél és reggel mikor jövök haza a melóból beugrok először a Tescoba,ha ott nincs akkor benézek a Rockyba.Hál istennek mind a kettő útba esik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 30. lipi: De akkor mond le minnél előbb, mert nekik elég nagy ráfizetés, hogy kiküldik neked (lehet, hogy ma adják fel) és te nem veszed át. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Végülis az Xpress-en azt irják, hogy szállitás december 1 UTÁN Az egy dolog mi van írva, és másik dolog a tapsztalat. Az utóbbi pedig az, hogy rendszeresen a megjelenés napján jöttek meg a SW DVD-k. Különben is, ha már raktáron volt tegnap, akkor ma feladják, és holnap itt van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lipi Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 30. lipi: De akkor mond le minnél előbb, mert nekik elég nagy ráfizetés, hogy kiküldik neked (lehet, hogy ma adják fel) és te nem veszed át. Már meg is történt .Egyébbként ma már biztos nem adják fel.Talán holnap és így nagy esély van rá,hogy holnap után érne ide.Szóval jön a gyorsabb út. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Egyébbként ma már biztos nem adják fel. Ez most csak megérzés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Kár hogy csak 5re érek haza holnap.Ha nem lesz raktáron akkor nem veszem meg, mert én odacammogósan meg.Akkor irány a MM.Valószínüleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2005. November 30. Nálunk van TESCO, de én nem bízom bennük. Méghogy holnap kint lesz a polcon... Pesten lehet, de itt tuti nem. Legalábbis lutri. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.