Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. (szerkesztve) Születésnapi kvízjáték! Vasárnap… A Star Wars Saga Fórum öt éves születésnapjának megünnepléseként… Eldől… Ki a legnagyobb fórumos a fórumlakók között! Ezúttal nem lesznek kérdések a filmekből, a The Clone Wars sorozatból, se a kulisszákról. A kérdések ezúttal a fórumot és a fórumlakókat célozzák meg. Fórum születésnapi kvíz, június 20-án, 20 órától. Szerkesztve: 2010. Június 18. - Ody Mandrell
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Tegnap voltunk öt évesek, és én is elfeledtem. Isten éltessen fórumom! Nem hittem volna, hogy eddig húzod.
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Az szép Utólag is Boldog Születésnapot és kívánom, hogy sokáig éljen ez a kis fórumocska, napjaim meghatározója
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Bódogot neki, bár nem szoktam nem élő dolgoknak bódogot kívánni, de ez megérdemli. Jó kis gyűjtőhelye a legjobb arcainak. Éljen még tízszer ennyit.
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Boldog szülinapot a fórumnak! Jó, hogy van, hogy megszinesíti az életünket, hogy összehozott jó pár embert, akik egyébként sosem ismerték volna egymást, és ahol jókat lehet beszélgetni (bár én sokszor még mindig csak olvasok...). Általa/általatok sok mindent másként látok, mint azelőtt, formálja a világról alkotott véleményemet is, és egyébként is egy jó kis közösség.
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Óh, sajnos nem leszek itt... De azért boldog szülinapot a fórumnak. Nekem kis túlzással innen indult minden.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Nekem kis túlzással innen indult minden. Ezt is megértük. Valaki ezt a helyet tartja kiindulási pontjának.
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Ezt is megértük. Valaki ezt a helyet tartja kiindulási pontjának. Az első fórumomra 2001. október 7-én regisztráltam. De a mostani dolgok nagyrészt innen indultak.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Boldog szülinapot. Ezek szerint nagycsoportosak vagyunk Jövőre jön az isi.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Elértük azt az állapotot is, hogy a regisztrációnál aktívan fórumozók zöme ma már nem ír. Ha úgy tetszik, generáció váltás történt. Persze a törzs arcok megmaradtak.
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. És én milyen generációváltáshoz tartozom?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. És én milyen generációváltáshoz tartozom? Te második generációs vagy.
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Hozzászólás ideje: 2010. Június 18. Én meg az első-harmadikba tartozok, lévén anno regisztráltam, mikor még csak pár hónapos volt a fórum, de aztán eltűntem, mint szürke szamár a ködben és a regisztrálásomat követő 3. évben bukkantam elő újból, de sajnos(?) úgy visszatértem, hogy itt ragadtam már, a fórum fekete lyuka bekebelezett
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 19. Hozzászólás ideje: 2010. Június 19. Boldog születésnapot a fórumnak Remélem, majd ha már bottal járunk, akkor is szervezzük a fórumtalikat, és még mindig jókat tudunk beszélgetni többféle témában Phobos, jó, hogy nem tűntél el ismét, és itt vagy velünk
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 19. Remélem, majd ha már bottal járunk, akkor is szervezzük a fórumtalikat, és még mindig jókat tudunk beszélgetni többféle témában Majd jönnek az unokák is.
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 19. Hozzászólás ideje: 2010. Június 19. Majd jönnek az unokák is. Látom már a végrendeletemet: "Kisunokámra hagyom az SWSaga felhasználói nevemet és jelszavamat"
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 19. Hozzászólás ideje: 2010. Június 19. Nekem az unokákhoz még egyszer meg kéne születnem De biztos rá hagynám a felhasználói nevem, de előbb megnevelném, hogy tisztességes tagja legyen a fórumnak
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Június 19. Hozzászólás ideje: 2010. Június 19. Boldog szülinapot. Tök gyorsan megy az idő.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. El ne feledjétek, ma este, 20:00, kvíz, csak itt, csak most, csak rólunk
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. A meccsig le kell zavarni valahogy
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. A meccsig le kell zavarni valahogy Kit érdekel a meccs amikor kvíz van?
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Ez a kvíz nekem nehéz lesz,mert nem régóta vagyok itt,kb. fél éve,és nem nagyon ismerlek titeket,meg az oldalt se,de azért megpróbálom.
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Kit érdekel a meccs amikor kvíz van? Pontosan Én se a Lostot fogom nézni ma este Ez a kvíz nekem nehéz lesz,mert nem régóta vagyok itt,kb. fél éve,és nem nagyon ismerlek titeket,meg az oldalt se,de azért megpróbálom. Nem baj az, hátha mégis lesz olyan kérdés, amit tudsz, ha meg nem, akkor most megtudsz egy csomó mindent
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Boldog születésnapot, Fórum! És én is itt leszek... (fél szemmel )
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Ez a kvíz nekem nehéz lesz,mert nem régóta vagyok itt,kb. fél éve,és nem nagyon ismerlek titeket,meg az oldalt se,de azért megpróbálom. Én meg inkább csak külső megfigyelő maradok
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Phobos nagyúr is itt van
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Hozzászólás ideje: 2010. Június 20. Nélküled el se kezdjük, de azért ne merj késni
Ajánlott hozzászólás