Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Talán nem halott dolog létrehozni ezt a topikot, ami azt a célt szolgálná, hogy akik beszélnek vagy éppen tanulnak angolul, azok itt gyakoroljanak. Esetleg aki tapasztaltabb az segíthetne pár kérdés megválaszolásában. Szóval ez amolyan nyelvészeti/nyelvtani topik lenne, ami az angol nyelvről szól. Én is tanulom már egy ideje a nyelvet, bár még az elején járok, de majd lassan kellenek a beszélgetések, ahol lehet alkalmazni a tanult dolgokat. A cél az lenne, hogy egy idő után csak angolul beszélgessünk itt. Ez egyúttal minden angolul tudó fórumlakónak remek gyakorlást jelenthet, és a tanultak frissen tartását. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. I think it's a pretty damn good idea, Ody. You can count on me. -Szerintem elég jó ötlet ez, Ody. Számíthattok rám. (fordításhoz jelöld ki ezt a sort) Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Bár teljesen nem értem a topic lényegét, majd alkalmazásában rájövök, de én is itt vagyok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Bár teljesen nem értem a topic lényegét, majd alkalmazásában rájövök, de én is itt vagyok. A topic lényege, hogy aki tanul angolul az gyakoroljon és esetleg segítséget kapjon nyelvtani dolgok megértésében más, jobb angolostól. Remélem így már világos. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. (szerkesztve) I think it's a pretty damn good idea, Ody. You can count on me.I trust for your help. Bízok a segítségedben. -->magyar sor. Szerkesztve: 2010. Július 12. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Akkor már legyen "in your help." Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. Hozzászólás ideje: 2010. Július 12. I think this topic is a pretty good idea. I'd love to write here. My English was never perfict, i rather talk this language than write it, but if anyone need some help, i'm always available. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. NA jó abbahagyom, és tudom, hogy tudod, de: perfect. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. I hate talking in foreign language, but it's necessary. Writing is ok, but I'm not good at writing too. I'm very happy for your help Oh, my god, some simple sentences is difficult for me (srácok, ebbe az is-t hova lehet jól beírni?) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Eszembe jutott valami. Ismeritek ezeket a könnyített angol olvasmányokat? Nekem van egy csomó a gépemen több szinten is, ha valaki kér, küldök neki mailben. Párat elolvasgattam már, némi gyakorlásra egész jók. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. (szerkesztve) I hate talking in foreign languageme too, so I don't often write to this topic. After my 5 fail language exam, I hated this language and my self-confidence reduced. Unfortunately the English have to the diploma. to Oldie: Én is, így nem gyakran fogok írni ebbe a topicba. Az 5 elbukott nyelvvizsgám után megutáltam ezt a nyelvet és csökkent az önbizalmam is. Sajnos az Angol muszáj a diplomához. Szerkesztve: 2010. Július 13. - Darth_Phobos Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. We talked about this problem at forum meeting, and I'm very sorry for this. Many people can't take foreign language examination nevertheless they're clever. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. I hate talking in foreign language, but it's necessary. Writing is ok, but I'm not good at writing too. I'm very happy for your help Oh, my god, some simple sentences is difficult for me (srácok, ebbe az is-t hova lehet jól beírni?) Oh, my god, some simple sentences are difficult for me, too! - Ha erre gondolsz. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. NA jó abbahagyom, és tudom, hogy tudod, de: perfect. Sorry boss, misstyped. By the way, after a bottle of wine it was a damn good sentence Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Sorry boss, misstyped. By the way, after a bottle of wine it was a damn good sentence Cure for the breaking heart? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hogy lehet úgy angolul tanulni, ha nem írják oda magyarul a szöveget? A lentebbi megoldás pl nagyon jó volt. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hogy lehet úgy angolul tanulni, ha nem írják oda magyarul a szöveget? A lentebbi megoldás pl nagyon jó volt. Sorry, I don't understand you. I have no idea what you talkin' about. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hogy lehet úgy angolul tanulni, ha nem írják oda magyarul a szöveget? A lentebbi megoldás pl nagyon jó volt. I repaired my post. Hun: Javítottam az üzenetemet. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Cure for the breaking heart? Something like that... The topic's name ain't "Teach English!" but "Speak English!", so... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Oh, my god, some simple sentences are difficult for me, too! - Ha erre gondolsz. Thanks, that's it! Oh, my good, I made a terrible mistake, I wrote 'is' instead of 'are' Hogy lehet úgy angolul tanulni, ha nem írják oda magyarul a szöveget? Van, ahol nyelvtanilag is magyarázni kéne, mert attól még, ha ott a magyar, nem biztos, hogy mindenki megérti, mi miért van úgy. Csak éppen nem tudjuk, ki mit tud. Lehet kérdezgetni, ki mit nem ért, ez a lényeg A többiek meg csak dumálgatnak és gyakorolnak angolul Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Van, ahol nyelvtanilag is magyarázni kéne, mert attól még, ha ott a magyar, nem biztos, hogy mindenki megérti, mi miért van úgy. Csak éppen nem tudjuk, ki mit tud. Lehet kérdezgetni, ki mit nem ért, ez a lényeg A többiek meg csak dumálgatnak és gyakorolnak angolul Sorry, I don't understand... English, please. Válasz
barnez Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Wow, I've neve seen topic like that! But I think, it's a good idea, especially for people, who want to understand Clone Wars. So, keep on, and good luck for English learning! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Sorry, I don't understand... English, please. Hrrr.... It's an international known 'term', I hope you understand it Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. LOL <<<--- thats english too! Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hmm, some of you are really good. Válasz
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hrrr.... It's an international known 'term', I hope you understand it Yep. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. (szerkesztve) Hmm, some of you are really good. I would like to be really good at english language I know I should learn and practice so much. I'm too lazy to learn at home alone The others (no, it's not the 'Lost') are very good. Yep. Great LOL <<<--- thats english too! Szerkesztve: 2010. Július 13. - MissKarrde Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. I would like to be really good at english language I know I should learn and practice so much. I'm too lazy to learn at home alone The others (no, it's not the 'Lost') are very good. Don't worry, you're great. And you're right, practice is the key. Lots of practice. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Hozzászólás ideje: 2010. Július 13. Thanks. I will. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.