Ugrás a kommentre

A Star Wars jövője

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak?  

30 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Újabb pletykák szerint Rey nagyon fontos szereplője lesz az SW univerzumnak, sok jövőbeni filmben is szerepelne.

"Sources tell The Hollywood Reporter that “the most coveted weapon in the franchise’s arsenal is the character of Rey Skywalker.”

Rey Skywalker is set to play a role in several Star Wars Films that are being developed, including solo film featuring Rey as main character, and an important role in New Trilogy developed by Simon Kinberg & Shawn Levy's Standalone Film."

rey.jpg

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Újabb pletykák szerint Rey nagyon fontos szereplője lesz az SW univerzumnak, sok jövőbeni filmben is szerepelne.

"Sources tell The Hollywood Reporter that “the most coveted weapon in the franchise’s arsenal is the character of Rey Skywalker.”

Rey Skywalker is set to play a role in several Star Wars Films that are being developed, including solo film featuring Rey as main character, and an important role in New Trilogy developed by Simon Kinberg & Shawn Levy's Standalone Film."

rey.jpg

https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/star-wars-rey-movie-simon-kinberg-1236059786/

Ez a forrása, hát nekem csak még több kérdést vet fel. Olyan, mintha párhuzamosan több projektet futtattnának, hogy megtalálják az SW filmes jövőjét. De nagyon zavaros ez már.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Helyes. Jó is lenne.

Egyébként filmeknél nem lenne rossz irány két idősíkot is megjelölni. Először is a jövőt, az Új Jedi Rend filmekkel és a régmúltat a Jedik Hajnalával és Régi Köztársaság filmekkel.

Szerkesztve: - Darth Revan9
Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, DanCarver írta:

https://www.hollywoodreporter.com/movies/movie-news/star-wars-rey-movie-simon-kinberg-1236059786/

Ez a forrása, hát nekem csak még több kérdést vet fel. Olyan, mintha párhuzamosan több projektet futtattnának, hogy megtalálják az SW filmes jövőjét. De nagyon zavaros ez már.

Szerintem ennek lehet örülni. Azért is zavaros mert nincsenek hivatalos bejelentések. Mintha tanulnának a múltból és csak azért mert dolgoznak valamin még nincs nincs rögtön nagy cécó mellett kihirdetve.

5 órával ezelőtt, DanCarver írta:

Szerintem pont, hogy ezzel lehet tisztább az egész katyvasz, amiben most vannak. Anno így működött tökéletesen az MCU univerzumépítése is (a mostanival ellentétben). Ott volt egy karakter (Tony Stark), aki vihette a brandot, és egy ember (Kevin Feige), aki irányította az egészet. Rey, mint az új Jedi Rend felépítője nagyon fontos karakter a sztoriban, Rey-nek már most sok rajongója van, és Daisey Ridley még fiatal, ráadásul együtt öregedhet a karakterrel, ahogy halad előre a sztori. És bár Kinberg a pletykák szerint csak egy trilógián dolgozik, már ez is jó jel, mert így egy kézben van egy nagyobb adag film, amit ráadásul ezzel a tervvel, hogy Rey-t kiemelté teszik, összehangolhatnak más filmes projektekkel is. Pont, ahogy Stark is megjelent kisebb-nagyobb szerepben több olyan MCU-filmben, ami nem róla szólt, hovatovább hatással volt más MCU-karakterek felemelkedésére, lásd Pókembert. Az MCU-s változatban Tony lett Ben bácsi.

Sőt valamilyen téren már Filoni és Favreau is ezt csinálja az ep6-7 közötti érával, ahol ők ketten az irányítók, míg Djarin és Grogu a fő karakterek, az ő tevékenységükből származik ki minden.

Személy szerint én nagyon örülök ennek, remélem, hogy igaz, és meg is valósul. Kinberg nekem bizonyított a Rebels-szel, és nyilván nem véletlenül volt konzultáns a The Force Awakens-nél és a Rogue One-nál sem. Rey karakterét szeretem, Qui-Gon után a kedvenc Jedim, Kylo Ren után a kedvenc karakterem az ST-ben, és az egész Sagát tekintve is top3-as, Qui-Gon és Kylo után. És nagyon érdekes sztorikat lehetne felhúzni köré, hiszen egy káoszban lévő Galaxisban kéne újjá építenie a megtépázott hírnevű Jedi Rendet. Ebben olyan dolgok vannak, mint manőverezni a galaktikus politika palettáján, az évek során a Jedik köré szőtt legendák árnyékában és a fájdalmas múlt határán, miközben egy olyan család részévé vált, ami két galaktikus sorscsapást is kitermelt - noha Kylo Ren kisebb csapás volt, mint Vader, és talán nem is annyira közismert, hogy ő volt Ben Solo.

Szerkesztve: - Dzséjt

Úgy néz ki, hogy 2026-ban csak 1 Star Wars filmet fogunk kapni, a Mandó & Grogut. A Variety cikkje azt írja, hogy a decemberi SW film helyét a múlthéten bejelentett Jégkorszak 6 kapja meg.

https://variety.com/2024/film/news/star-wars-removed-2026-ice-age-6-1236211852/

Tehát ha tippelnem kéne, akkor a következő évek így néz(hetnek) ki:

2025:

- Andor 2. évad (április-június)

2026:

- The Mandalorian and Grogu (május)

- Ahsoka 2. évad (jövőre forgatnak, szerintem hasonlóan a nyár végén jöhet ki, vagy valamikor az ősz folyamán)

2027:

- Új Jedi Rend film (december)

Innen tipp, mert további dátumok nincsenek kihirdetve még:

2028:

- Jedik hajnala film (december)

2029:

- Dave Filoni filmje (május, 10 éves a Mandalóri, az egész 2019-től kezdődő történetet lezárhatják ezzel a filmmel)

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje:

Évente 1 film, 1 sorozat (minimum 8 epizóddal!!!), 1 animációs sorozat (12-16 rész), 1 Tales animációs sorozat (6 epizód) és talán egy kis meglepetés (gondolok itt mondjuk Lego tartalomra vagy egyéb másra) szerintem tökéletes lenne 2026-tól.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.