Ugrás a kommentre

A Star Wars jövője

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak?  

32 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

2 hónapja jött először a hír, akkor Kennedy a Deadline-nak elmondta, hogy "nem vonul vissza a filmkészítéstől", de "foglalkoznak az utódlásával", és "néhány hónapon belül várhatóan bejelentést is tesznek".

Azt, hogy "nem vonul vissza", azt most a Celebrationön is elismételte, de a távozását a cég éléről sosem tagadta.

https://www.starwarsnewsnet.com/2025/04/kathleen-kennedy-stepping-down-from-lucasfilm-in-august.html

Ez most nem az a kategória, amit a trollok évek óta szajkóznak, ezek most valódi újságíróktól származnak.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Jó, hát akkor amikor először kijött ez a pletyka szintén Schneidertől, abszolút nem volt egyértelmű mi lesz. Sőt, még egy cáfolatot is beleláttunk. Szóval nem kell az értetlen fejeket vágni amikor erre hivatkozok. ;) Igazából ez még továbbra is csak szóbeszéd. az a biztos, hogy nem biztos semmi sem. 

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:
59 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

az a biztos, hogy nem biztos semmi sem.

Márpedig egyvalami biztos, méghozzá az, hogy előbb vagy utóbb, de egyszer igaz lesz ez a hír, függetlenül a hír forrásától. :) 

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Most, hogy így az SW maraton végére értem, számba venném, hogy részemről melyek a legjobban várt jövőbeli Star Wars alkotások. Bár nagy meglepetések szerintem nem lesznek a listán:

1. The Mandalorian and Grogu [mozifilm]

A megjelenés várható időpontja: 2026. május 22

tju56IS.jpeg

A Disney-éra elején még féltünk, hogy belefogunk unni a sűrű mozis megjelenésekbe. Azóta nagyot fordult a világ.

A Mandó film, amely hét év után fogja visszahozni a Csillagok Háborúját a nagyvászonra, cirka egy évvel a premier előtt biztos befutónak tűnik. Az alkotók többször is bizonyították, hogy értik a franchise-t. A két címszereplőt - Mandót és Grogut - a közönség pedig a jelek szerint a keblére ölelte. Hisz a legutóbbi évad is nagyot ment a nézettség terén.

Nem számítok nagy, sorsfordító dolgokra. Nem hiszem, hogy a Thrawn-szál vagy maga a Mandoverzum túl sokat haladna ebben a filmben. Persze nem bánom ha meglepnek, de alapvetően egy roppant szórakoztató két órás látványfilmre vágyok, amely egyik oldalról remekül elszórakoztatja azt a nagyközönséget is, amely alig követi a franchise-t, másik oldalról viszont a rajongóknak is tud olyasmit adni, amitől újra és újra látni akarjuk majd. 

A listámon azért is tettem az első helyre, mert a japán Celebration-ön levetített előzetes szerintem NAGYON meggyőző volt. Látvány és egyéb téren is. Egy bizonyos elemmel engem totál megnyertek maguknak...

Spoiler

... és itt persze a gladiátornak állt Rottára gondolok :D

2. Star Wars: Starfighter [mozifilm]

A megjelenés várható időpontja: 2027. május 28

897fjFF.jpeg

Mozis bejelentésekből ugyan Dunát lehetne rekeszteni, de egyelőre két film van a radaron, amelynek az elkészülése biztosnak tűnik: a Mandó mozi mellett a másik a Starfighter. Lehet naiv vagyok, de így hogy a forgatás kezdete is ki van tűzve, én majdnem biztosra veszem, hogy el fog készülni. A többi bejelentett mozi azért is nincs a listámon, mert az esetükben már kevésbé vagyok optimista. 

A Starfighter jóval ambíciózusabbnak tűnik, mint  a Mando-mozi. Hisz ki fogja tágítani az SW idővonalát: végre betekintést kapunk abba, hogy a messzi messzi galaxis miként fest Palpatine végső bukása után. Egész pontosan 5-6 évet fogunk ugrani az exegoli csata után. Majdnem annyit, mint amennyi a valóságban is eltelt az ep.9 óta.

Bár a cím alapján sokan azt hittük, hogy csak egy vadászpilótás film készül a Lucasfilm-boszorkánykonyhájában, a nyilatkozatokból kiderült, hogy ennél többről van szó. A történetben ugyanis az Erőnek is lesz szerepe. A készítők egy olyan filmet ígérnek, ami egyszerre lesz egyedi, sajátos és mégis Star Wars lesz. Drukkolok nekik!

3. A Jedi sorozat harmadik része [videójáték]

A megjelenés várható időpontja: nincs pontosítva; valószínűleg 2026-ban vagy 2027-ben jelenik meg

qY48EXC.jpeg

Mindig jó látni, amikor egy nagy SW projekt be tudja járni a neki szánt utat: a Jedi-sorozatot trilógiának tervezték és úgy tűnik, hogy a zárórész is rendben el tud készülni. A játékmenet és a sztori szintjén is nagy dobásokra számítok. Az első két rész ámulatba ejtett, úgyhogy minimum ezt várom a hármas epizódtól is. Mivel nem akarok spoilereket eregetni a második részről ezért ennél többet inkább nem is mondok. Az biztos, hogy piszkosul várom már ezt a játékot.

4. Ahsoka II. évad [TV-sorozat]

A megjelenés várható időpontja: nincs pontosítva; 2026-ban esélyes

KrILGqn.jpeg

Bár a hype itt még nem kapott el annyira, de könnyen megvan rá az esély, hogy az összes listázott produkcióból ettől fogjuk letenni a hajunkat a leginkább. Eleve, ahogy írtam egy másik topikban: nálam most az első évad ötödik része a csúcs-Star Wars. Ha a második évad annak a szintnek a közelében fog mozogni, akkor meg fogjuk nyalni mind a tíz ujjunkat. Filoni pedig a Celebration-ös bejelentések alapján nem fél nagy fába vágni a fejszéjét. A második évad témái a Star Wars mitológia eddig nem is látott bugyrait fogják taglalni. Félek tőle, hogy spoilernek minősülne, ha külön taglalnám mik hangzottak el. Akik tartózkodni akarnak minden infótól azoknak annyit azért mondhatok: ha jól sikerül akkor ez akkora nagybetűs Star Wars lesz, hogy a fal adja a másikat. 

5. Maul - Shadow Lord [TV-sorozat]

A megjelenés várható időpontja: 2026 során

GwaxxIH.png

Az SW-maraton megerősített benne, hogy az animációs terepen különösen jól működik a Star Wars. Van olyan arca ennek a világnak, ami igazán csak itt tud kiteljesedni. Láthatóan még nincs megfelelő technológia vagy elég pénz ahhoz, hogy az élőszereplős sorozatokban igazán grandiózus, egyedi helyszíneket, bolygókat kapjunk. Az animációs sorozatoknak ráadásul láthatón több epizódot engednek meg évadonként, ami megnyitja az ajtót a világépítés előtt. Nagyon remélem, hogy animációs fronton is fényes jövő elé néz az SW. 

A Celebration-ön levetített előzetes alapján a Maul széria remekül fog mutatni. Ha jól csinálják egy roppant érdekes szelete tárulhat fel az SW világnak úgy, hogy sok elvarratlan szálat is rendezhetnek (ha nem is az első évadban, de Qi'ra szereplésére nagyon számítok).

6. High Republic: Trials of the Jedi [könyv]

A megjelenés várható időpontja: 2025. június 17.

gXQlfQB.jpeg

Ha már korábban szó esett nagy projektek lezárásáról, hát idén nyáron egy különösen nagy volumenű kezdeményezés végére kerül ki a pont. Az indulópont, a Jedik fénye a mai napig toronymagasan a kedvenc Star Wars könyvem. Bár a későbbi kötetek már nem annyira tudtak bevonzani, a képregények meggyőztek róla, hogy a High Republic bizony kalapemelést érdemel: sikerült úgy kilépni a jedi-sith konfliktusból, hogy közben valami egészen magával ragadót hoztak létre az alkotók. 

A Jedik fényét is jegyző Charles Soule azt ígéri, hogy a zárókötetét, a Trials of the Jedi-t az is simán érteni fogja, aki nem bújt minden korábbi könyvet. Ez fel is bátorított arra, hogy belevágjak majd. A tervem, hogy ha majd időm is engedi, akkor úgy ülök neki mint a nyitókönyvnek: audiobookban megveszem közben ahogy hallgatom vele párhuzamosan olvasom is majd. Ha csak megközelítőleg olyan jó lesz mint Charles Soule első SW regénye, már biztosított az első-osztályú szórakozás.

7. Legacy of Vader hátralévő kötetei [képregény]

A megjelenés várható időpontja: június 25-én jön a következő füzet; nem tudni meddig tart a sorozat

qCwUrzZ.jpeg

Charles Soule másik figyelmet érdemlő projektje a Legacy of Vader, amely pont mint Rise of Kylo Ren fontos építőkockákkal járul hozzá a kánonhoz. Az, hogy a sequelek idején milyen bőrben van a galaxis igazán itt kezd kikristályosodni. Az eddigi négy füzet kifejezetten tetszett. Várom nagyon a folytatásokat.

8. High Republic széria hátralévő kötetei [képregény]

A megjelenés várható időpontja: június 4-én jön a következő füzet; nem tudni meddig tart a sorozat

MMonAzt.jpeg

Ugyan a High Republic-hoz a nagybetűs zárást majd a Trials of the Jedi regény szolgáltatja, de már csak azért is kíváncsi vagyok miként zárul a képregény-sorozat, mert igazán ez volt az a formátum, ahol isten igazán megkedveltem a High Republic érát. A most futó Fear of the Jedi sztoriban van egy vizuális megoldás, ami egyébként óriási kedvenc lett.

9. Jedi Knights sorozat hátralévő kötetei [képregény]

A megjelenés várható időpontja: június 4-én jön a következő füzet; nem tudni meddig tart a sorozat

eilT1l5.png

Az eddigiek alapján a Jedi Knights nem markol nagyot, viszont szórakoztató módon mutatja be az ep.1 előtti világot és jedi kalandokat. Azt nem mondom, hogy tűkön ülve várom a soron következő köteteket, de örülök hogy van egy ilyen széria is.

10. Star Wars: Zero Company [videójáték]

A megjelenés várható időpontja: 2026 folyamán

c0VsKMJ.jpeg

Nem vagyok a körökre osztott harcrendszer nagy híve, de a Baldur's Gate 3-ban is túltudtam ezen tenni magam, úgyhogy ha jól lesz a sztori akkor ezzel is jól elleszek. Maga a terep nem túl izgalmas: a Klón-háborúról már annyi mindent tudunk, hogy nem feltétlenül vágyok új kontentre ebből az érából, viszont a készítők azt mondják, hogy a sztoriszövésnél a Zsivány Egyes meg az Andor volt rájuk a legnagyobb hatással. Ez érdekesen hangzik. A döntéseink ráadásul alakítani fogják a sztorit. Hm... meglátjuk.

11. Star Wars (2025) sorozat hátralévő kötetei [képregény]

A megjelenés várható időpontja: június 11-én jön a következő füzet; nem tudni meddig tart a sorozat

csRUkKG.jpeg

Ez a sorozat még csak most indult, így nehéz látni mennyi spiritusz van benne. Mivel rögtön a jakku-i csata után vették fel a fonalat, ezért túl nagy dolgok nem történhetnek és eddig nem is történtek. Egynek elmegy.

12. Young Jedi Adventures III. évad [TV-sorozat]

A megjelenés várható időpontja: 2025 második fele

kVM6jqN.jpeg

Bár ez tipikusan az a sorozat, ahol nagyon érzem, hogy ez nem nekem szól, így is elvoltam az első két évaddal. Van egy kedves báj, ami áthatja az egészet. Az évadzárók pedig egész kiemelkedők voltak eddig. Így mindenképp adok egy esélyt a záró évadnak.

Hozzászólás ideje:
10 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Most, hogy így az SW maraton végére értem, számba venném, hogy részemről melyek a legjobban várt jövőbeli Star Wars alkotások. Bár nagy meglepetések szerintem nem lesznek a listán:

1. The Mandalorian and Grogu [mozifilm]

A megjelenés várható időpontja: 2026. május 22

tju56IS.jpeg

A Disney-éra elején még féltünk, hogy belefogunk unni a sűrű mozis megjelenésekbe. Azóta nagyot fordult a világ.

A Mandó film, amely hét év után fogja visszahozni a Csillagok Háborúját a nagyvászonra, cirka egy évvel a premier előtt biztos befutónak tűnik. Az alkotók többször is bizonyították, hogy értik a franchise-t. A két címszereplőt - Mandót és Grogut - a közönség pedig a jelek szerint a keblére ölelte. Hisz a legutóbbi évad is nagyot ment a nézettség terén.

Nem számítok nagy, sorsfordító dolgokra. Nem hiszem, hogy a Thrawn-szál vagy maga a Mandoverzum túl sokat haladna ebben a filmben. Persze nem bánom ha meglepnek, de alapvetően egy roppant szórakoztató két órás látványfilmre vágyok, amely egyik oldalról remekül elszórakoztatja azt a nagyközönséget is, amely alig követi a franchise-t, másik oldalról viszont a rajongóknak is tud olyasmit adni, amitől újra és újra látni akarjuk majd. 

A listámon azért is tettem az első helyre, mert a japán Celebration-ön levetített előzetes szerintem NAGYON meggyőző volt. Látvány és egyéb téren is. Egy bizonyos elemmel engem totál megnyertek maguknak...

Spoileres tartalom megtekintése

2. Star Wars: Starfighter [mozifilm]

A megjelenés várható időpontja: 2027. május 28

897fjFF.jpeg

Mozis bejelentésekből ugyan Dunát lehetne rekeszteni, de egyelőre két film van a radaron, amelynek az elkészülése biztosnak tűnik: a Mandó mozi mellett a másik a Starfighter. Lehet naiv vagyok, de így hogy a forgatás kezdete is ki van tűzve, én majdnem biztosra veszem, hogy el fog készülni. A többi bejelentett mozi azért is nincs a listámon, mert az esetükben már kevésbé vagyok optimista. 

A Starfighter jóval ambíciózusabbnak tűnik, mint  a Mando-mozi. Hisz ki fogja tágítani az SW idővonalát: végre betekintést kapunk abba, hogy a messzi messzi galaxis miként fest Palpatine végső bukása után. Egész pontosan 5-6 évet fogunk ugrani az exegoli csata után. Majdnem annyit, mint amennyi a valóságban is eltelt az ep.9 óta.

Bár a cím alapján sokan azt hittük, hogy csak egy vadászpilótás film készül a Lucasfilm-boszorkánykonyhájában, a nyilatkozatokból kiderült, hogy ennél többről van szó. A történetben ugyanis az Erőnek is lesz szerepe. A készítők egy olyan filmet ígérnek, ami egyszerre lesz egyedi, sajátos és mégis Star Wars lesz. Drukkolok nekik!

3. A Jedi sorozat harmadik része [videójáték]

A megjelenés várható időpontja: nincs pontosítva; valószínűleg 2026-ban vagy 2027-ben jelenik meg

qY48EXC.jpeg

Mindig jó látni, amikor egy nagy SW projekt be tudja járni a neki szánt utat: a Jedi-sorozatot trilógiának tervezték és úgy tűnik, hogy a zárórész is rendben el tud készülni. A játékmenet és a sztori szintjén is nagy dobásokra számítok. Az első két rész ámulatba ejtett, úgyhogy minimum ezt várom a hármas epizódtól is. Mivel nem akarok spoilereket eregetni a második részről ezért ennél többet inkább nem is mondok. Az biztos, hogy piszkosul várom már ezt a játékot.

4. Ahsoka II. évad [TV-sorozat]

A megjelenés várható időpontja: nincs pontosítva; 2026-ban esélyes

KrILGqn.jpeg

Bár a hype itt még nem kapott el annyira, de könnyen megvan rá az esély, hogy az összes listázott produkcióból ettől fogjuk letenni a hajunkat a leginkább. Eleve, ahogy írtam egy másik topikban: nálam most az első évad ötödik része a csúcs-Star Wars. Ha a második évad annak a szintnek a közelében fog mozogni, akkor meg fogjuk nyalni mind a tíz ujjunkat. Filoni pedig a Celebration-ös bejelentések alapján nem fél nagy fába vágni a fejszéjét. A második évad témái a Star Wars mitológia eddig nem is látott bugyrait fogják taglalni. Félek tőle, hogy spoilernek minősülne, ha külön taglalnám mik hangzottak el. Akik tartózkodni akarnak minden infótól azoknak annyit azért mondhatok: ha jól sikerül akkor ez akkora nagybetűs Star Wars lesz, hogy a fal adja a másikat. 

5. Maul - Shadow Lord [TV-sorozat]

A megjelenés várható időpontja: 2026 során

GwaxxIH.png

Az SW-maraton megerősített benne, hogy az animációs terepen különösen jól működik a Star Wars. Van olyan arca ennek a világnak, ami igazán csak itt tud kiteljesedni. Láthatóan még nincs megfelelő technológia vagy elég pénz ahhoz, hogy az élőszereplős sorozatokban igazán grandiózus, egyedi helyszíneket, bolygókat kapjunk. Az animációs sorozatoknak ráadásul láthatón több epizódot engednek meg évadonként, ami megnyitja az ajtót a világépítés előtt. Nagyon remélem, hogy animációs fronton is fényes jövő elé néz az SW. 

A Celebration-ön levetített előzetes alapján a Maul széria remekül fog mutatni. Ha jól csinálják egy roppant érdekes szelete tárulhat fel az SW világnak úgy, hogy sok elvarratlan szálat is rendezhetnek (ha nem is az első évadban, de Qi'ra szereplésére nagyon számítok).

6. High Republic: Trials of the Jedi [könyv]

A megjelenés várható időpontja: 2025. június 17.

gXQlfQB.jpeg

Ha már korábban szó esett nagy projektek lezárásáról, hát idén nyáron egy különösen nagy volumenű kezdeményezés végére kerül ki a pont. Az indulópont, a Jedik fénye a mai napig toronymagasan a kedvenc Star Wars könyvem. Bár a későbbi kötetek már nem annyira tudtak bevonzani, a képregények meggyőztek róla, hogy a High Republic bizony kalapemelést érdemel: sikerült úgy kilépni a jedi-sith konfliktusból, hogy közben valami egészen magával ragadót hoztak létre az alkotók. 

A Jedik fényét is jegyző Charles Soule azt ígéri, hogy a zárókötetét, a Trials of the Jedi-t az is simán érteni fogja, aki nem bújt minden korábbi könyvet. Ez fel is bátorított arra, hogy belevágjak majd. A tervem, hogy ha majd időm is engedi, akkor úgy ülök neki mint a nyitókönyvnek: audiobookban megveszem közben ahogy hallgatom vele párhuzamosan olvasom is majd. Ha csak megközelítőleg olyan jó lesz mint Charles Soule első SW regénye, már biztosított az első-osztályú szórakozás.

7. Legacy of Vader hátralévő kötetei [képregény]

A megjelenés várható időpontja: június 25-én jön a következő füzet; nem tudni meddig tart a sorozat

qCwUrzZ.jpeg

Charles Soule másik figyelmet érdemlő projektje a Legacy of Vader, amely pont mint Rise of Kylo Ren fontos építőkockákkal járul hozzá a kánonhoz. Az, hogy a sequelek idején milyen bőrben van a galaxis igazán itt kezd kikristályosodni. Az eddigi négy füzet kifejezetten tetszett. Várom nagyon a folytatásokat.

8. High Republic széria hátralévő kötetei [képregény]

MMonAzt.jpeg

Ugyan a High Republic-hoz a nagybetűs zárást majd a Trials of the Jedi regény szolgáltatja, de már csak azért is kíváncsi vagyok miként zárul a képregény-sorozat, mert igazán ez volt az a formátum, ahol isten igazán megkedveltem a High Republic érát. A most futó Fear of the Jedi sztoriban van egy vizuális megoldás, ami egyébként óriási kedvenc lett.

9. Jedi Knights sorozat hátralévő kötetei [képregény]

eilT1l5.png

Az eddigiek alapján a Jedi Knights nem markol nagyot, viszont szórakoztató módon mutatja be az ep.1 előtti világot és jedi kalandokat. Azt nem mondom, hogy tűkön ülve várom a soron következő köteteket, de örülök hogy van egy ilyen széria is.

10. Star Wars: Zero Company [videójáték]

A megjelenés várható időpontja: 2026 folyamán

c0VsKMJ.jpeg

Nem vagyok a körökre osztott harcrendszer nagy híve, de a Baldur's Gate 3-ban is túltudtam ezen tenni magam, úgyhogy ha jól lesz a sztori akkor ezzel is jól elleszek. Maga a terep nem túl izgalmas: a Klón-háborúról már annyi mindent tudunk, hogy nem feltétlenül vágyok új kontentre ebből az érából, viszont a készítők azt mondják, hogy a sztoriszövésnél a Zsivány Egyes meg az Andor volt rájuk a legnagyobb hatással. Ez érdekesen hangzik. A döntéseink ráadásul alakítani fogják a sztorit. Hm... meglátjuk.

11. Star Wars (2025) sorozat hátralévő kötetei [képregény]

A megjelenés várható időpontja: június 11-én jön a következő füzet; nem tudni meddig tart a sorozat

csRUkKG.jpeg

Ez a sorozat még csak most indult, így nehéz látni mennyi spiritusz van benne. Mivel rögtön a jakku-i csata után vették fel a fonalat, ezért túl nagy dolgok nem történhetnek és eddig nem is történtek. Egynek elmegy.

12. Young Jedi Adventures III. évad [TV-sorozat]

A megjelenés várható időpontja: 2025 második fele

kVM6jqN.jpeg

Bár ez tipikusan az a sorozat, ahol nagyon érzem, hogy ez nem nekem szól, így is elvoltam az első két évaddal. Van egy kedves báj, ami áthatja az egészet. Az évadzárók pedig egész kiemelkedők voltak eddig. Így mindenképp adok egy esélyt a záró évadnak.

Én a Mando filmet valamint a Starfightert várom, játék terén pedig talán a Jedi trilógia befejező részét. A Zero Company annyira nem érdekel (nem a szívem csücske a stratégiai játékok), a Maul - Shadow Lordra kíváncsi vagyok, a többit majd meglátjuk milyenek lesznek.

Meg talán az Ahsoka második évadot is várom, habár az elsőt sem láttam 😅

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Kriszmanus írta:

Meg talán az Ahsoka második évadot is várom, habár az elsőt sem láttam 😅

Nem érdekelt? :) Amúgy érdemes pótolni! 

Én továbbra is a Rey filmet várom a legjobban, utána a Starfightert. A Grogu filmmel úgy vagyok, hogy végre jó lesz újra SW mozifilmet nézni, de nagy elvárásaim nincsenek. Az eddig látott anyagokból is lejön a cuki faktor itt-ott, így sokkal többre nem számítok.

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Nem érdekelt? :) Amúgy érdemes pótolni! 

Én továbbra is a Rey filmet várom a legjobban

Nem az hogy nem érdekel, hanem hogy nem volt annyi erőm bepótolni xd

A "Rey-filmet" is valamennyire várom, még úgyis hogy Rey karaktere nem lett jól megírva, főleg a Skywalker korában (de ez nem a színésznő hibája volt 😃)

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Bomarr írta:

Én úgy vagyok vele, hogy ahhoz, hogy várjak egy filmet első körben el kell higyjem, hogy el fog készülni. A Rey-filmnél ezt még nem látom, de drukkolok nekik.

Hát reménykedjünk, hogy jobb lesz sokak szemében mint a sequel trilógia...

Hozzászólás ideje:

Engem nem igazán izgat másoknak tetszik-e, az a lényeg nekem tetszen (és lehetőleg a hozzám közelebb állóknak, gondolok itt a fórum közösségére). Itt sokaknak tetszett a sequel is, szóval van esély, hogy együtt örüljünk majd a filmnek.

33 perccel korábban, Bomarr írta:

Én úgy vagyok vele, hogy ahhoz, hogy várjak egy filmet első körben el kell higyjem, hogy el fog készülni. A Rey-filmnél ezt még nem látom, de drukkolok nekik.

Valamiért úgy gondolták, hogy fel kell vezetni azt a korszakot. Nem lennék meglepve ha a Starfighterben is feltűnne Rey, mondjuk annyi időre, mint Luke a TFA végén.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Valamiért úgy gondolták, hogy fel kell vezetni azt a korszakot. Nem lennék meglepve ha a Starfighterben is feltűnne Rey, mondjuk annyi időre, mint Luke a TFA végén.

Kiváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki ebből a New Jedi Order érából :)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Én így várom jelenleg a jövőben érkező projekteket:

1. Trials of the Jedi

Ennek nagyon egyszerű oka van: 3 hét múlva már meg is jelenik. Egy nagyszabású történet lezárása lesz, de senki se higgye azt, hogy ezzel majd befejezik az érában a történetmesélést, pont a napokban írta valamelyik író, hogy jönni fognak még történetek. Aminek roppant mód örülni fogok.

2. Ahsoka 2. évad

Nekem az első évad nagy kedvenc és amiket Filoni mondott a 2. évadról, az még inkább felcsigázott. Rengeteg potenciál van ebben a történetben. Szerintem még grandiózusabb is lehet, mint az eddigi ÚK sorozatok, hiszen Angliában forgatják, ami biztos adni fog az egészen kegy plusz ízt.

3. Star Wars Jedi trilógia lezárása

Ez és az ezt követő nagyjából egy szinten van, eme játék viszont azért került előrébb, mert már volt két Jedi videójáték, amik nekem baromira tetszettek. Szerintem a játék csak 2027-ben érkezik (legjobb esetben), a jövő év a Zero Company játéké lehet.

Alig várom már, hogy viszontlássam Cal és a Mantis legénységét, hol fog játszódni, mennyit ugrunk megint az időben, kik lesznek az ellenfelek, mindre kíváncsi vagyok.

4. Maul - Shadow Lord

Az előzetes szerintem nagyon jó volt, az időszak mondjuk nem a kedvencem, de a téma és a karakter hozhat még meglepetéseket. Szerintem Maul történetéből ez az időszak nagyon hiányzik és remélem egészen a Malachorra kerüléséig elfogja mesélni a sorozat az életútját. Witwer állítsa szerint a sorozat a "rosszak vs. még rosszabbak" története lesz, tehát nem fognak Maulból nemes lovagot faragni, aminek örülök.

Remélem az év elején jön a sorozat, mert akkor már idén ősszel láthatunk belőle valamit. :clap2:

5. The Mandalorian and Grogu

Én se gondolnám, hogy ez a film olyan nagyon előrevinné a Thrawn-szálat, az szerintem az Ahsokára fog maradni. A film mostmár kevesebb, mint 1 év múlva érkezik (hihetetlen leírni :D), és igazából nem igen várok a filmtől mást, mint azt, hogy szórakoztasson. Mert momentán az előzetes(ek) alapján (egyelőre!) nem érzem azt, hogy ez egy egyszerű kalandnál többnek kívánkozna. Ami persze nem rossz, de azért én (és gondolom mások is) 6 év után a következő SW mozitól picit nagyobb epikusságot várok. De ettől eltekintve ha szórakoztató lesz a film, akkor örülni fogok.

6. Képregények

Én itt most minden jelenleg (és a későbbiekben érkező) képregényt egy kalap alá teszem. A Legacy of Vader eddig tök jó, igaz, 2 füzetet olvastam csak. A Jedi Knights egy szám alapján tetszetős, meglátjuk a többi milyen lesz. A HR képregények is tetszenek, majd a napokban (remélhetőleg?) sikerül utolérnem magam. A fő SW szériát még nem kezdtem el, de kíváncsi vagyok rá.

7. Zero Company

Az éra számomra érdekes, ilyen típusú játékokkal mondjuk nem sokat játszottam, szóval érdekes lesz. :D

8. Starfighter

Ez a film is várós, de egyelőre nincs sok infónk a filmről. Az biztos, hogy lesznek benne új vadászgépek (a Celebrationön, amikor a film be lett jelentve, igaz rossz volt a kép minősége, de a háttérben egy új gép volt látható), ezt azt hiszem Levy mondta. A Skywalker Saga utáni korszak egy izgalmas időszak lehet, de nálam ami elsősorban meghatározó lesz majd az az ellenfél/ellenfelek. Ez amúgy a NJO filmre is igaz.

A YJA-nél levagyok maradva, valamikor bepótolom  a 2. évadot, a többi filmről meg egyelőre nem írnék, amíg nem lesz tényleges előremozdulás az eseteikben. A NJO film (nem tudom miért hivatkoznak erre a filmre mindig Rey filmként), a Dawn of the Jedi film és a Filoni film jelenleg írói szakaszban van (a Filoni talán még abban se), szóval bármi lehet még.

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje:
7 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

A Skywalker Saga utáni korszak egy izgalmas időszak lehet, de nálam ami elsősorban meghatározó lesz majd az az ellenfél/ellenfelek. Ez amúgy a NJO filmre is igaz.

Hát remélem nem Birodalom szintű fenyegetés lesz, abból szerintem bőven volt elég a sagában.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.