Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

A Star Wars jövője

Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak? 32 felhasználó szavazott

1. 1. Örülnél-e egy CGI karakterrel megoldott Luke Skywalker sorozatnak, ha Tarkin minőségben oldanák meg?

• Igen, egy Tarkin szintű CGI-jal elégedett lennék, jöhet a sorozat
    • Igen, bár a Tarkin CGI kizökkentett, de Luke Skywalkert csak Mark Hamillként tudom elfogadni
    • Nem, a Tarkin szintű CGI nem volt elég jó ehhez, vagy találjanak más megoldást, vagy ne legyen ilyen sorozat
    • Nem érdekel semmilyen Luke Skywalker sorozat

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem a készítőkön kívül senki sem tudja, hogy mi fedi le igazán ezt a projektet, vagy még ők sem. Szóval elég merész dolog pletykák és képzelgések alapján kijelenteni, mi téves és mi nem. wink Ugyanakkor a Rey-film klikkbarátabb, mint az Új Jedi Rend, így már csak ebből a szempontból is érthető, hogy az előbbit használják.

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, DanCarver írta:

én nem látom ördögtől valónak, hogy kisebb költségvetésű filmekkel pótolnák a sorozatok egy részét, netán újfajta antológiafilmes vonal is lehetne. Persze ne tolják túl a filmeket, mert a közönség hamar ráun.

Amíg nem megy a minőség rovására ez a szemlélet, addig nemek sincs bajom vele.

6 órával ezelőtt, DanCarver írta:

Biztosan fontos szereplő lesz benne, de én inkább egy mentornak képzelem el, ezt is pletykálták. Aki az újoncok útját egyengeti. De mivel Daisy az egyedüli akit ide bejelentettek, persze hogy Rey filmként hivatkoznak rá, tévesen. Én általában cím nélküli Új Jedi Rend filmnek szoktam nevezni, egy jobban lefedi, hogy mi is ez a projekt.

Ezt én azért nem fogadom el, mert Rey karakterét eddig éppen hogy karcolgattuk. Nehogy már 30+ évesen nyugdíjazzuk. Teljesen értelmetlen.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Amíg nem megy a minőség rovására ez a szemlélet, addig nemek sincs bajom vele.

Ezt én azért nem fogadom el, mert Rey karakterét eddig éppen hogy karcolgattuk. Nehogy már 30+ évesen nyugdíjazzuk. Teljesen értelmetlen.

Ezt nem vitatom, meg nem is úgy gondoltam, hogy leírják. Rey még most lesz csak igazán ereje teljében, de attól még egy új rend mestere, alapítója is várhatóan így mellette értelemszerűen behoznak újoncokat, meg eddig erről is pletykáltak. Én kb egy poszt-ROTJ, Jedi Academy Luke-nak fogom majd fel amilyen korban és helyzetben lesz Rey.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

December 4 és 7 között újra megrendezésre kerül Brazíliában a CCXP, ahol az eddigi években rendszerint promózták a filmstúdiók a készülő projektjeiket, legyen szó filmekről vagy sorozatokról.

A mai nap pedig bejelentették, hogy a Disney+ is képviseltetni fogja őket.

Nos, ha a Lucasfilmet nézem, a Mandó filmet fogják promózni (hogy lesz-e hozzá egy újabb publikus előzetes, azt jelenleg nehéz megmondani), de korábban már a sorozataikat is marketingelték, például itt jelentették be a Mandó 3. évadának premierjét.

Nos, az Ahsoka még bőven távol van, leghamarabb jövő ősszel jön. De talán evil marketingje végre elindul? clap2

Hozzászólás ideje:

A evil fejjel én is Maulra céloztam. D

Logikus is lenne, ha az érkezne elsőnek. A nyár legalább két dologra fog elmenni: egyrészt a Mandó filmet fogják agyonpromózni a bemutató után, másrészt meg az Ahsoka marketingje is a nyáron fog minden bizonnyal beindulni (legkésőbb az augusztusi D23-on). És még egy ok, hogy a nyárra már a Disney valószínűleg megtalálta az animációs sorozatát az X-men 2. évadával. Az ősz az Ahsoka sorozaté lesz, meg jön az animációs Pókember 2. évada. Teljesen logikus lépés lenne, ha a tavaszt a Maulnak adnák.

Hozzászólás ideje:

Ha a The Mandalorian nem vonta el a figyelmet egy élőszereplős mozifilmtől, akkor erősen kétlem, hogy egy animációs sorozat képes lenne erre az abszurd bravúrra. lol2 Vagy ha igen, az már régen rossz, mert az azt jelenti, hogy a The Mandalorian and Grogu kábé Holiday Special szint.

Hozzászólás ideje:

2015-ben, 2016-ban és 2017-ben a Rebels az ősz folyamán jött ki, decemberben pedig jöttek a filmek. Ott sem volt probléma, mindkettő elvolt egymás mellett. smile

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Azok más idők voltak. smile

Akkor az első élőszereplős sorozat volt újdonság, ráadásul a széria a nem rajongók között is figyelmet kapott. Az évadzárója ráadásul még nem ment le a The Rise of Skywalker premierjének hetében, az utolsó előtti rész alig 24 órával előzte meg a mozifilmet - emlékszel, te meg sem nézted azt az epizódot, erre amikor épp mentünk a moziban, az előttünk ballagó idegen elspoilerezte Grogu elrablását, miközben valakivel a telefonon beszélt. D Most annak az amúgy máig elég népszerű sorozatnak jön a mozifilm változata. Ezzel szemben a Maul animációs sorozat a Star Wars rajongók között is rétegműfaj, mert még köztünk sem néz mindenki animációs show-t, valószínűleg annyian sem, mint az élőszereplős műsorokat. Ráadásul Maul már mindennel együtt is lerágott csont, akárcsak az éra, amiben játszódni fog a széria.

Ha ez a sorozat képes lesz elvonni a figyelmet egy Star Wars mozifilmről, akkor a világ visszafordíthatatlanul a feje tetejére állt. Vagy a Lucasfilm és a Disney olyan mérhetetlenül elb*szta a marketinget, hogy azt a történelemkönyvek is feljegyzik. Mert ehhez minimum az kéne, hogy a mai naptól kezdve egyetlen trailer, spot, poszter, interjú sem jelenik meg, a készítőket pedig karanténban elzárják a Disney főhadisálásának pincéjében, és valahogy az összes rajongót, aki tudomás szerzett a film létezéséről, kinyírják, nehogy írjanak róla a világhálón vagy Youtube videóban szóljanak róla. Így még elképzelhető lenne, hogy egy sokadik, rajongói körökben is rétegműfajú animációs Disney+ show elvonja a figyelmet egy hat év szünet után érkező, nem csak a rajongók között népszerű élőszereplős sorozat folytatásaként debütáló Star Wars mozifilmről. smile

A The Mandalorian and Grogúról csak egy másik, hasonló kaliberű mozifilm lenne képes elvonni a figyelmet. De tudomásom szerint itt most nem játszik a Solo-effektus.

Hozzászólás ideje:

A Solo effektus nem játszik, de egyelőre az érdeklődés nem verdesi az egeket. A trailer nézettsége se volt túl magas, más előzetesekkel összevetve. Asszem a TFN fórumán olvastam erről. De persze ez még változhat, remélem nagy hype kerekedik a film előtt.

Hozzászólás ideje:

Szerintem most még nem is kell az egeket verdesnie, ahhoz túl messze van még a premier. Amúgy is, valószínűleg a figyelem mind a közönség, mind a stúdió részéről az új Avatarra fog irányúlni. Amúgy például az lehet, hogy nem lenne rossz ötlet, ha az Avatar előtt nyomatnák ezerrel a Mando trailerét.

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Az esetek többségében jól informált Cryptic azt írja, hogy egy animációs sorozat előzetese állhat készen, ami szerinte a Maul sorozat lesz (hogy mit takar a sum azt nem tudom mire érti).

Mivel a hét második felében Brazíliában újra lesz CCXP és a Disney most is ott lesz (lesz egy Disney+ panel szombaton magyar idő szerint 18:45-től), nagy eséllyel ott lehet valami - ha nem random napot fog ki a Lucasfilm. D

r/StarWarsLeaks - Cryptic HD QUALITY (@Cryptic4KQual): "Hearing some rumblings of an animated Star Wars trailer being ready. Maul or sum."

Szerkesztve: - Bence1997

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

Az esetek többségében jól informált Cryptic azt írja, hogy egy animációs sorozat előzetese állhat készen, ami szerinte a Maul sorozat lesz (hogy mit takar a sum azt nem tudom mire érti).

Mivel a hét második felében Brazíliában újra lesz CCXP és a Disney most is ott lesz (lesz egy Disney+ panel szombaton magyar idő szerint 18:45-től), nagy eséllyel ott lehet valami - ha nem random napot fog ki a Lucasfilm. D

r/StarWarsLeaks - Cryptic HD QUALITY (@Cryptic4KQual): "Hearing some rumblings of an animated Star Wars trailer being ready. Maul or sum."

Sum = something, szlengesen

Hozzászólás ideje:

Na közben a CCXP kiadta, hogy mik is lesznek terítéken a Disney+ panelen.

Azt mondom el, hogy mi nem lesz a panelen: Star Wars. Úgy en bloc.

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A Disney frissítette a jövőre érkező tartalmaikat, az alábbi képet találtam ezzel kapcsolatban. SW fronton ugye jön a Maul animációs sorozat és úgyszintén ebbe a kategóriába esik majd a Ninth Jedi is. Mozikba pedig a Mandó film fog érkezni.

Viszont ami feltűnő, hogy nincs Ahsoka. (nem tudom, hogy a többi cím miképp jelent meg, de valahol olvastam, hogy például a Daredevil sorozat 2. évadát is megemlítették)

G8X5EAiXUAMpHdi?format=jpg&name=small

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Itt van újra az év vége, ami egyben azt is jelenti, hogy lassan ideje elkezdeni azt figyelni, mi is érkezik majd jövőre Star Wars szempontjából. Csakúgy mint tavaly és az azt megelőző években (mínusz 2024), úgy most is itt vagyok, hogy a következő év SW terméseit kilistázzam nektek. Alább médiumokra bontva megtaláljátok, mi minden fog érkezni.

De mielőtt felsorolnám őket, lenne egy "apró" plusz, amiről már évek óta megy a diskurzus, mégis idén kezdett el már a Lucasfilmnél is megjelenni az infó. Ez pedig nem más, mint a Lucasfilm vezetőjének a jövője. Itt ugye Kennedyről van szó. Még az év elején volt egy interjú, ahol maga Kathleen is szóvá tette, hogy már elkezdtek róla beszélgetni arról, vajon ki is követné őt. Nos elértük az év végét, az új vezető (vagy vezetők) kiléte még nem ismert, de vajon megtudjuk ezt jövőre? Teszem azt ezzel kezdik az évet? Én nem lennék meglepve. Ha jól tudom a szerződése az idei év végéig szólt, de nem igen láttam azt, hogy ezt meghosszabbították volna. Kennedy nyilván nem akar visszavonulni a filmipartól (produceri munkákat vállalna még), szóval nem fog hirtelen eltűnni, producerként pedig eléggé jó munkát végzett eddig is.

És akkor íme 2026 Star Warsos felhozatala (persze a jelenlegi információk szerint):

FILMEK

• The Mandalorian & Grogu (2026. május 22) --> 6 és fél év után újra Star Wars a mozikban! Jon Favreau filmje lesz az első a sorban az új filmes vonalnak és bár a hype egyelőre nagyon alsó lángon ég így kevesebb, mint 5 hónappal(!) a film előtt, még bőven van idő rá, hogy izgalomba hozza a Star Wars rajongókat. Amit tudunk a filmről az az, hogy Din Djarin és fia, Grogu az Új Köztársaságnak hajt végre feladatokat, ami nyilván az, hogy a Birodalmi Maradvány tagjait elkapja. Ebbe az egészbe Jabba fia, Rotta is belekavarodik majd valamint az előzetesben Garazeb Orellios is tiszteletét teszi. Ja és az anzellan faj is és még megannyi szörny (ebből nem is lesz hiány).

• Starfighter --> mivel a forgatás már befejeződött, így a jövő év igazából az utómunkálatokról fog szólni (illetve az esetleges pótforgatásokról). Viszont jövőre már látni is fogunk a filmből valamit. Ha tippelnem kéne, akkor leghamarabb az augusztusi D23-on. A film a készítők szerint kb. 5-6 évvel a Skywalker Saga után játszódik, Ryan Gosling fogja alakítani a főhőst, de mellette még olyan színészek is felfognak tűnni, mint Matt Smith, Amy Adams vagy Mia Goth. A mozifilmet Shawn Levy rendezte.

• új film bejelentése (cím + premierdátum) --> ha a Disney a jövő évtől kezdve minden évben szeretne SW filmet a mozikban látni, akkor jövőre esélyes, hogy megkapjuk a következő film címét és hogy mikor is szándékozzák kiadni (az biztos, hogy 2028). A legvalószínűbb az Új Jedi Rend (vagy Rey-film) de kitudja, hogy Filoni vagy valaki más (Taika?) miképp áll a saját projektjével. Legkésőbb az augusztusi D23-on megfogjuk tudni.

SOROZATOK

• Ahsoka 2. évad (2026 ősze?) --> A forgatás idén szeptember végén/október elején ért véget Angliában, bár még mindig a Volume technológiát használva, de azért a praktikus effektek is előtérbe kerültek bőven. A 2. évad valamikor az őszi időszakban fog érkezni, én a szeptemberi/októberi kezdést képzelem el. A történet ott folytatódik, ahol az első évad végetért: Thrawn visszatért az ismert Galaxisba (Ezrával egyetemben), míg Ahsoka és Sabine a Perideán ragadt, ami pont kapóra jön nekik, hiszen így Baylan (akit most Rory McCann kelt életre) után mehetnek, akit valami/valaki hív. Eközben még ott van Shin is, aki a banditákhoz szegődött. Izgalmasnak hangzik az évad, hovatovább amit még tudunk, hogy jön Zeb, Ackbar is felbukkan, hogy megütközzön Thrawn főadmirálissal, de rajtuk kívül még Enoch is több szerephez jut, Dathomir is ott van az éjnővérekkel, stb.

• Maul: Shadow Lord --> az élőszereplős felhozatal után rá is térnék az animációs szegmens darabjaira. A Maul lesz a következő nagy durranás a Lucasfilm Animationtól. A sorozat a klónháborúk után fog játszódni kb 1 évvel és azt fogja bemutatni, hogy Maul miképp emelkedett fel az alvilágban és hogyan alakult ki az a Vörös Hajnal, amit mi pl. a Solo című mozifilmben is láttunk. Ami pluszt még tudunk a sorozatról, hogy Maul egy tanítványt "fogad" maga mellé, Sam Witwer szavaival élve: "Maul megpróbálja átadni a tudását a következő generációnak. Mit ér a mester tanítvány nélkül?". A Celebration alatt levetítettek egy előzetest, de hogy vajon mikor kapunk mi is egyet hivatalosan? Az attól függ, hogy mikor érkezik a sorozat. Én még mindig egy februári kezdést látok reálisnak (a sorozat előzménytörténete, a Shadow of Maul - lásd lentebb - márciusban kezdődik, valamint a sorozathoz készült egy Maul figura a Hasbro részéről, amit március elején adnak ki, de valahol láttam egy későb februári megjelenést is, szóval D).

• Star Wars Visions Presents - The Ninth Jedi --> A Ninth Jedi megkapja a saját történetét is, egyelőre nem tudni, hogy mikor óhajtják kiadni a szériát, azt se tudni, hogy hány epizódos lesz.

• újabb Tales széria --> kezdetben azt hittem, hogy rotálni fogják a Visionst és a Tales szériákat, de amikor idén is kaptunk egy Tales szériát, így ez az elméletem bukta lett. D Viszont így jövőre is kaphatunk egy megjelenést, a kérdés nyilván az, hogy vajon kiket fognak most bemutatni. Ha megint május 4 a terv, akkor áprilisig nem fogjuk megtudni. P

VIDEÓJÁTÉKOK

• Zero Company --> a BitReactor játéka egy körökre osztott taktikai videójáték, amely a klónháborúkba kalauzol el bennünket valamikor a jövő évben. Jól nézett ki, igaz, április óta én nem hallottam róla semmit se. D

• Galactic Racer --> a Fuse Games egy versenyzős játékot tesz le majd az asztalra valamikor a jövő év folyamán. A projekt nemrég lett bejelentve, szóval még friss a dolog, de remélhetőleg hamarosan többet megfogunk tudni róla.

• Új tartalom a TORhoz

KÖNYVEK

Itt még nem annyira ismert a mennyiség, nyilván a THR végeztével kevesebb könyv fog megjelenni, de még így is akad bőven megjelenni való.

• Low Red Moon ( 2026. február 3 ) --> a 2024-es videójáték bár picit megkésve, de megkapja a hozzája tartozó tie-in könyvét, amely Jaylen és ND-5 kettősére fog fókuszálni.

• Eyes Like Stars ( 2026. július 21? ) --> a történet kb. 1,5 évvel a TFA előtt fog játszódni, egy romantikus történet mesélődik el két fiatallal, akik a Coruscantról elmenekülve elkezdik felfedezni a Galaxist.

• Legacy ( 2026. július 28. ) --> A 8. és a 9. epizód között Leia és Rey mester-tanítvány kapcsolatát mutatja majd be a könyv, a helyszínek között pedig Tython is felfog túnni.

• Reign of the Empire 2 - Edge of the Abyss ( 2026. szeptember 18. ) --> A trilógia következő felvonása egy évvel a Rebels és az Andor kezdete előtt játszódik és tovább meséli majd Bail, Mon és Saw történetét.

• Megjelenik a The Art of Star Wars: The Acolyte, méghozzá február 3-án.

• Megjelenik a The Mandalorian: The Visual Guide áprilisban.

• A The Mandalorian & Grogu filmhez érkezni fognak tie-in tartalmak, egyelőre csak gyerekkönyvek, de ami érdekesség az pl. a Where I Go, He Goes című könyvecske, ami 1 hónappal a film előtt fog kijönni és a film történetét dolgozza majd fel, ami... érdekes helyzetet teremthet.

• Megjelenik a The Art of Star Wars: Andor június 30-án.

KÉPREGÉNYEK

Na itt még zavarosabb a helyzet, mert egyelőre a Marvel háza táján nagy átrendezések folynak, mert egyre kevesebb képregényt adnak ki, ez nem csak SW fronton igaz, de máshol is csökkentik a darabszámot.

• Januában végetér a Legacy of Vader.

• Januárban végetér a Han Solo - The Hunt for the Falcon miniszéria.

• Januárban végetér a Dark Horse-os Hyperspace Stories - Tides of Terror miniszéria.

• Februárban végetér a fő Star Wars széria.

• Februárban érkezik egy one-shot képregény Jar Jar karakteréről, amiben szerepelni fog maga Kelleran Beq is.

• Márciusban elindul a Maul animációs sorozat előzménytörténete, a Shadow of Maul (ami egy 5 részes történet lesz).

• Ugyanebben a hónapban a Dark Horse egy új képregényt ad ki Grievous tábornokról.

• Hovatovább márciusban elindul egy új Köztársaság Fénykora történet, a Pathfinders, ami egy 6 részes minisorozat lesz, a történet pedig 20 évvel a 2. fázis után fog játszódni.

• A tavasszal végetér a hamarosan elinduló új Bad Batch minisorozat, a Rogue Agent a Dark Horse háza tájékán,.

• Rodney Barnes egy Marvel minisorozaton dolgozik, amely valamikor a tavasszal fog érkezni, de egyelőre nem tudni, hogy miről is szól majd a projekt.

• Charles Soule The Broken Blade című minisorozata talán ki lesz adva jövőre. A képregény Porter Engle karakteréről szól a Köztársaság Fénykorában. Én sejtem mi a történet, de még nem tudni, hogy mikor jön. Pedig már lassan 3 éve be van ígérve. Igaz, korábban bevallotta, hogy ez nem a 3. fázishoz fog tartozni, ezek szerint a "Phase More" részhez. P

• Bár ez már manga vonal, de júliusban egy új eredeti történet lát napvilágot, a Tsukumo, ami egy 66-os parancsot túlélő jediről szól, aki az úgynevezett droid paradicsomba akar eljutni két droid társaságában.

Egyéb események:

• 10 éves lesz a Zsivány Egyes.

• Áprilisban végetér a Star Wars Insider magazin.

• Folytatódik a magyar SW könyv és képregénykiadás a Maxim által.

Nyilván vannak szekciók, ahol biztos, hogy kihagytam valamit, de most hirtelen ennyire futotta. Picit olyan lezáró ugyanakkor újrainduló évnek nézünk elébe, nekem mondjuk izgalmasnak hangzik (mégha az írott résznél egyelőre eléggé homályban vagyunk), számomra az idei év a THR olvasásán kívül nemigen szolgált nagy izgalmakkal, de majd a jövő év! D

Hozzászólás ideje:

Köszi az összefoglalót, Bence! Nagyon jó lett. Nálam egyértelműen a Mandi film a legvárósabb, szorosan utána az Ahsoka majd a Maul. Bízom benne, hogy mindhárom mű színvonalas lesz. Erre a múltból ítélve azért nagy esély van.

Hozzászólás ideje:

Nagyon jó volt ezt így egyben olvasni, köszi, hogy összeszedted.

A jövőre érkező alkotások közül engem is az mozgat meg a legjobban, hogy jövőre visszatér a SW a nagyvászonra. Az idei év fénypontja SW fronton nálam az Andor volt, de teljesen más érzés moziban átélni egy SW premiert, ahol együtt lehet örülni, izgulni a közönséggel. Ettől még az Ahsokát is nagyon várom, a sorozatok között nekem az Andor után eddig az tetszett a legjobban és örömteli belegondolni abba, hogy a mozis visszatérés után még vár ránk egy ilyen sorozat is. A Maul sorozatról eddig nem sok mindent tudok, így azt kevésbé várom, de amilyen jól sikerültek az eddigi animációs sorozatok, az alapján biztos ez is tetszeni fog. Az összes mozgóképes alkotás közül a Ninth Jedi az ami a legkevésbé hozott lázba, de egy esélyt adok neki, mert úgy emlékszem, hogy a Visions keretein belül ez még a szórakoztató kategóriába tartozott.

Beleolvasva a képregényes szekcióba, az a manga a történet alapján pont olyannak érződik, ami lehetne akár egy elborult Visions epizód is. A könyveknél viszont az Edge of the Abyss jónak ígérkezik, de még ez az Eyes Like Stars is kíváncsivá tett, aztán lehet, hogy az nem az én világom.

Ígéretes évnek nézünk elébe, én már nagyon várom!

Hozzászólás ideje:

Köszi az összefoglalót, Bence, nagyon átfogó lett, jó ezt így szépen sorban végigolvasni. :)

A Mandi film szerintem nagyon szórakoztató lesz, és azért is azt várom a legjobban, mert végre újra moziélmény lesz és már kézzel fogható közelségben jár. Nekem az SW sorozatok világa csaknem teljes körüen bejött eddig, az élőszereplősök mindenképpen, az animációsok pedig kevés kivétellel, de azért ahogy Wilde is említi, egész más a Star Warst moziban látni és átélni egy új premier csodáját. :)

Az Ahsoka is várós, de nekem az ősz még messze van ehhez, majd ha túlleszünk a Mandi premieren, akkor fogok lelkesedni azért is. :) Be kell ezt rendesen osztani. D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.