lipi Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. egyéb szith izével tartotta magát formában.... A gonoszság és romlottság? : Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Hozzászólás ideje: 2005. Július 26. Szerintem az a sith praktika, hogy gonoszság életben tartja. Fizikailag a teste már elhasználódott és rohadásnak indult, ezért kicsit lefogyott. Vagy mégis ismer valami örök élet varázst a mesterétől, csak ez a mellékhatás. Válasz
Forceuser Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 5. Nagyon imádom Palpatine és Sidious éles elkülönülését és mégis szoros összekapcsolódását a prequelben! Ezt mind külsőleg értem! Szóval Palpatine mindig világosban mutatkozik, arca fényárban úszik! Míg Sidious mindig árnyékban, csukjával takarva mutatkozik, senki sem ismeri igazi arcát, szemei mindenki elött rejtve vannak! Aztán a III. Epizódra Palpatine külső bemutatása is megváltozik, emlékezzünk csak az Invisible Hand-en játszódó jelenetekre, vagy az opera házra! A fényt felváltotta az árnyék, ez tisztán látható! Aztán a film - számomra - egyik legfeszültebb pillanatában ez a két szerep (én azt mondanám szívem szerint) egy arcban olvad össze, ám a helyes kifejezés mégiscsak ez: a két szerep egy arcban fonnyad össze! És többé nincs éles elkülönülés, gondoljunk csak arra amikor Sidious hologrammon bejelntkezik Mustafarra a szepik búvóhelyére, tudatni velük, Darth Vader hamarosan megérkezik! Szerintem zseniális! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 5. Szerintem olyan ocsmány lett az EP3-ban, hogy 24 év alatt nem tudott számottevően romlani a kinézete. 24 év ide vagy oda már nem nagyon számít, ha az embert 24000 volt sütötte fél percig. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 6. Semmivel nem lett ocsmányabb 24 év alatt(Ez Priesték munkáját dicséri :41: ) , csak egy kicsit lefogyott a drága. Már biztos nem voltak olyan jó kis főkancellári zabálások, meg operázgatások . Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 6. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 6. csak egy kicsit lefogyott a drága.Már biztos nem voltak olyan jó kis főkancellári zabálások, meg operázgatások . No meg a Lázadók, meg ez az új Skywalker palánta... a sok stressz is kiütött rajta. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Nem változott sokat 24 év alatt szerintem sem. Zseniális cselszövő a fickó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. A karakter életre keltőjéhez, Ian McDiarmidhez kötődik a következő hír. Az Entertainment Weekly's őt is beválasztotta a nyári "MVP" -be, ami nagy megtiszteltetés, és nagyon jó hír! :41: Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Grat :41: Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Bocsássátok meg tudatlanságom, de mi az az MVP? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Bocsássátok meg tudatlanságom, de mi az az MVP? Az egyik legjobbat alakító szereplő a 2005-ös filmekben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Aha, köszi. Hát akkor hogy illően fogalmazzak: Good! Good! Meg is érdemli. :41: :41: :41: Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Aha, köszi. Hát akkor hogy illően fogalmazzak: Good! Good! Meg is érdemli. :41: :41: :41: You are fulfilling your destiny, Dzséjt. Become my apprentice. Learn to use the dark side of the Force. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 19. I will do whatever you ask. I pledge myself to your teachings. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 22. Bocsássátok meg tudatlanságom, de mi az az MVP? Igazából ez egy amerikai sportkifejezés. Most Valuable Player, vagyis legértékesebb játékos. Ezt a sportkifejezést vették át most a filmekre, meg mindenre. Egy kategória legjobbját jelenti. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 22. Hozzászólás ideje: 2005. Augusztus 22. Oh, köszi. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. C:Documents and SettingsLenciDokumentumokStar WarsVIDEÓK, HANGFÁJLOKSaját kreálmányokUncle_Super_Palps.gif Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. C:Documents and SettingsLenciDokumentumokStar WarsVIDEÓK, HANGFÁJLOKSaját kreálmányokUncle_Super_Palps.gif BOCS!!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Nem a Te napod lenci! 8) Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Hozzászólás ideje: 2005. Október 5. Nem a Te napod lenci! 8) Én már csak röhögök a saját bénaságomon, hogy egy hülye avatar belinkeléséhez is béna vagyok, komolyan itt űlök és röhögök mint állat... 8) ON Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. Október 29. Hozzászólás ideje: 2005. Október 29. Ja, ez nekem még úgy van meg, hogy egymás alatt van a két fickó, de így még veszélyesebb Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2005. Október 29. Hozzászólás ideje: 2005. Október 29. HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ.Ez durva. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. Október 30. Hozzászólás ideje: 2005. Október 30. Lehet, hogy velem van a baj, de az ilyesmin nem nagyon tudok nevetni. De mind Palpit, mint a pápát tisztelem... Sőt egy Yoda vs. XVI. Benedek párbajt azért megnéznék... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. Október 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. Október 30. Sőt egy Yoda vs. XVI. Benedek párbajt azért megnéznék... A két jó mester nem csaphat össze. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Ki-Adi-Mundi kérdezte SimonZ topikjában, hogy Luke miért nem torzult el, mikor Palpi villámozta. Ody válasza az volt, hogy Sidious ekkor fedte fel igazi arcát. Szerintem is így van, csak kicsit más levezetésben. Nem ez volt az igazi arca, hanem amit addig megismertünk, vagyis Palpatine ragyamentes orcája. Ám Sidious céljai elérése érdekében mindent megtett, és hogy még jobban alátámassza Anakin és a Szenátus szemében a Jedik merényletét, valamint a megsebzett, de lélekben még mindig erős kancellár képét is erősítse képes volt odáig menni, hogy önnön arcát saját kezüleg torzította el. Tehát a sima arc ugyanolyan valós arca volt (nem álca), mint a ragyás. Számomra ez erősíti azt, hogy Palpatine gonoszságának és hatalomvágyának útjába még saját teste se állhat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 6. Érdekes magyarázat. Ezt fogom pártolni a jövőben. Válasz
Lenci Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Hozzászólás ideje: 2005. December 12. Én is hasonlóan gondolkodom, mint Dzséjt. Sokat gondolkodtam és rájöttem, hogy semmi racionális magyaráata sincs annak, hogy Palpi képe eleve ennyire ragyás lenne. Láttunk másik szith-et is élőben, és se Dooku, se Maul nem volt eltorzult arcú, Vader arca eltorzult, de azt Obi-Wannak köszönheti. Szerintem is mindkét arc igazi palpi arc, szerintem nem történt más, mint hogy a hihetőség kedvéért egyszerűen BEÁLDOZTA a pofázmányát a vén gecovics. A megdöbbentő még is inkább az, hogy 24 év alatt nem igazán lett még ráncosabb, sőt...néha az ep6-ban úgy tűnik, hogy szó szerint kisimultak a ráncai az ep3 óta...jót tett neki az uralkodás, száz évvel később már kész Adonisz lett volna Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2005. December 13. BEÁLDOZTA a pofázmányát a vén gecovics. Ez tetszik. Nyilván kezelgette magát sötét oldali praktikákkal is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. Hozzászólás ideje: 2006. Január 4. "Ő Palpi mestere" EZt ugyanúgy nem tudjuk, ahogy a többit sem. Sehol sem mondja ki nyíltan, csak sejteti. Lehet,hogy Plagueis nem is létezett :fear: Donát. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.