Ugrás a kommentre

Yoda vs. Darth Sidious

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én megint csak azt tudom mondani amit szoktam.

Döntetlen lett, de ez a döntetlen palpinak jó volt Yodának nem. Győzelemmel felérő döntetlen Palpinak.

Megint sportot kell felhozzak. Ha mondjuk, a magyar válogatott játszik majd egy 0-0-at az argentínokkal, az nem jelenti, hogy ugyanolyan erősek is.

Lehet, hogy az argentínoknak 21 ziccerük volt. Azt kihagyták.

Nekem ilyen ez a Yoda Sidi is. PErsze nem ekkora a különbség, Yoa és palpi közt, de szerintem Yoda jobb, csak ez nem jött ki. Csak apró momentumokban, ami egyeseknek nem mond semmit.

Hozzászólás ideje:
Megint sportot kell felhozzak. Ha mondjuk, a magyar válogatott játszik majd egy 0-0-at az argentínokkal, az nem jelenti, hogy ugyanolyan erősek is.

Lehet, hogy az argentínoknak 21 ziccerük volt. Azt kihagyták.

Nekem ilyen ez a Yoda Sidi is

De az évkönyvekben nem az fog szerepelni, hogy az argentínok mennyi helyzetet hagytak ki, hanem a 0-0. Ez fog érdekelni mindenkit. Mi a jobb? Szép játékkal kikapni, vagy csúnyával nyerni?

Hozzászólás ideje:
Én végig döntetlent vallok, de megvagyok győződve, hogy egyébként jobb, csak nem tudta érvényesíteni a papírformát. Ami Dooku ellen sikerült.

Az egy másik érdekes kérdés, hogy ki nyert volna egy halálig tartó küzdelemben.

Hozzászólás ideje:
Pontosan erről van szó. De erre nem volt idő, sem történetileg nem passzolt volna.

Erről csak találgatni lehet, és megmondom őszintén, nem tudom ki nyert volna. Yodához húz a szívem, de nem biztos, hogy ő lett volna aki életben marad. Már csak a kora miatt sem.

Hozzászólás ideje:

Palpi harc nélkül menekül.tudta hogy Yoda erősebb.Ez sztem sokkal megalázóbb.

A fénykard csatában Yoda jobb.Elöbb veszti el a fénykardját Sidi.Yoda vágta félbe.

De Sidi a saját villámjától is repül!Milyen megalázó már!

A végén a villámlás-párbaj döntetlen lett.Sidinek csak nagy a szerencséje!

Hozzászólás ideje:
Palpi harc nélkül menekül.tudta hogy Yoda erősebb.

Aha, bezzeg Yoda azért menekül, mert tudja, hogy ő az erősebb :D

Sidi pedig sehol se veszti el a fénykardját... szerintem csak az ővére tette, mert belekezdett a podozásba (elég valoszinütlen hogy Yoda kirugja a kezéből a kardot, majd elugrik a francba... :D )

Hozzászólás ideje:

Én NEM azt mondom, hogy Yoda sokkal erősebb mint Sidi.Meg azt hogy Yoda egy Superman, Sidi pedig egy rokkant.

Én így osztályoznám őket:

Yoda: 52%

Sidious: 48%

Nem fölényesen, de valamennyivel Yoda sztem jobb... :33:

Hozzászólás ideje:

"Aha bezzeg Yoda azért menekül, mert tudja, hogy ő az erősebb"

Itt most vitatkoznék. Yoda nem azért menekül el, mert fél a Sith Lordtól, hanem azért, mert a körülmények miatt nem folytathatja a harcot. Ettől eltekintve döntetlen.

Donát.

Hozzászólás ideje:

Egyetértek veled.Szerintem is egy erős döntetlen.Fénykardban Yoda erősebb viszont Palpi alattomossága(ami szerintem a Sitheknél erény)és "villámozási technikái" egyenrangúvá teszik Yodával. :57:

Hozzászólás ideje:
Egyetértek veled.Szerintem is egy erős döntetlen.Fénykardban Yoda erősebb viszont Palpi alattomossága(ami szerintem a Sitheknél erény)és "villámozási technikái" egyenrangúvá teszik Yodával. :57:

Szerintem is ez a helyzet.

Sidit csak az alattomossága teszi partnerré Yodával szemben, ha ez nem lenne Yoda még könnyebben kicsinálná, mint a két klónt a kashyyykon.

Hozzászólás ideje:

Jujj szegény kis guardok, kaptak egy nagy kokit az biztos.

Én mindig azt hittem hogy a Royal guardok fegyvere vibro lándzsa, olyasmi, mint Grivi testőreinek, csak nem kétvégű, hanem egy.

Ott úgy tűnik nekem, mintha puska lenne, úgy emelik Yoda ellen.

Erről tud valaki valamit.

Hozzászólás ideje:

Ha csak a Jedik távoltartása lett volna a feladatuk akkor a vibrolándzsa lenne a logikusabb :39: .Viszont akkor ki tanította volna Őket használni a Jedik ellen?A Magna-guardokat eleve úgy készítették,hogy fel tudja venni a harcot egy Jedivel(persze ez nem mindig sikerült nekik :( )A Royal guardoknak szerintem csak az "egyszerű"(egyszerű alatt mindenkit értek a talpnyalókon kívül)emberek távoltartása volt a feladata.Ha netalán összeakadtak volna egy Jedivel csak addig kellett volna,hogy kitartsanak míg Palpi elmenekül. :63: Persze lehet,hogy nincs igazam,de így a puska tűnik logikusabbnak. :57:

Hozzászólás ideje:

Ja obinak igaza van!

A forgatókönyvben úgy volt hogy Yoda ketté vágja Sidious kardját egy nagyon előnyös és gyors támadással amit nem tud hárítani Palpi és kiesik ketté törve a kardja ő pedig majdnem leesik a pod széléről, de hirtelen villám yoda-t kötül veszi a villám palpi félre ugrik és kezdődik a podozás....azaz yoda is leesik...

Szóval lehet h azt mondjátok hogy döntetlen a csata az biztos de a fénykard korántsem....

Kn úgy mondjátok, mint a Yoda vs dooku fénykardot, egyik se volt jobb a pillanatban de erre azt mondjátok h Yoda jobb volt..Mert egy pillanat volt amikor yoda sarokba szoritotta Dookut....

Itt is van olyan pillanat amikor Sidi nagyon be van tojva és patt helyzetben van....

Sztem egyértelmű h a fénykardban Yoda jobb hisz mindig ő támad, Sidious csak ritkán...:)

De Sidioust csak a alatomosságai mentették meg.

Hozzászólás ideje:

Most lehet hülyeséget fogok írni, de nálam Yoda volt a győztes. Fénykardpárbajnál szerintem egyértelmű volt, az Erőnél meg nem lehet eldönteni, mert a Jedik nem használnak offenzív erőket(gondolok az ilyen lightingolás, folytogatás, düh erőkre), hanem csak a védekezésre használják fel. Így nem is lehet mérlegelni és bírálni sem, hogy az Erőharcban ki volt a jobb, mert akkor ha egy Sith és egy Jedi összecsap, akkor mindig a Sith nevezhető győztesnek, mert ő támad.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.