Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Mi a legjobb SW játék? 91 felhasználó szavazott

1. 1. Mi a legjobb SW játék?

• X-Wing és társai (Tie fighter)
      3
    • Rouge Sqadron
      2
    • Jedi Knight széria
      20
    • Galactic Battlegrounds
      1
    • Republic Commando
      12
    • Battlefront
      4
    • Battlefront II
      12
    • Episode I: Racer
      0
    • The Phantom Menace
      5
    • KOTOR 1-2
      21
    • Empire At War
      3
    • más
      7

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Kint van egy új web dokumentum film a The Force Unleashed-ről, amiben a sztori-val foglalkoznak.

Szerk: Innen meg letölthető

Szerkesztve: - Mina

Hozzászólás ideje:
Ha jól emlékszem, talán még Tibi kérdezte anno, hogy tényleg el lehet-e érni a KoToR-ban, hogy megcsókoljon Bastilla. Nos, jelentem: el :rock: Nem volt könnyű meló, de tényleg ki lehet harcolni a csókot!

Amit mondjuk sosem mutatnak :P Legalábbis a KotOR-ban még elmaradt a jelenet (a KotOR II-ben nem emlékszem), a legújabb Bioware játékban már komplett erotikus jelenet van, szóval érdekes lesz a KotOR III :P

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
Mennyire biztos, hogy lesz KotOR III? ÉS ha igen, mikor? :rock:

Hát ő... elég biztosnak tűnik. Hogy mikor, az kérdéses, de az eddig is biztos volt, hogy a Lucasarts (ami ugye múlt hét óta már csak kiadó, nem játékfejlesztő cég) és a Bioware újabb SW játékot fejleszt. Volt már olyan pletyka, hogy ez egy új SW MMO lesz, mivel valamivel le kell váltani a megbukott Galaxy-t, és a pletykák szernt ez az MMO a KotOR 3 lenne. Aztán ezt más pletykák cáfolták azzal, hogy lesz egy Bioware SW MMO, meg egy KotOR 3.

E héten új fordulat lett az ügyben, a morcos utcára került alkalmazottak (a fejlesztől 90%-t kirúgták a Lucasarts-tól) mindenféle e-mailekkel árasztották el a médiát. Ezek közül az egyik, hogy felfedték a KotOR 3-at, ami valóban MMO-nak ígérkezik, és a Bioware készíti. Persze, még hivatalos megerősítés nincs, és már csak azért is kicsit félvállról van kezelve, mert ez akár lehet a dühös alkalmazottak bosszúja is... bár én kétlem. Sajnos már kétszer került hírbe a KotOR 3 MMO mivolta. Szóval lesz, újra a Bioware csinálja, és több, mint valószínű, hogy MMORPG lesz, nem sima RPG. Hogy mikor? Hát nem a közeljövőben, legalábbis, a Lucasarts-nak az E3-on nem lesz standja, vagyis vagy nincs semmi, amit bemutathatnának, vagy csak "bevágták a durcát" (ez utóbbi a lehetséges a nyilatkozatuk alapján).

Amúgy lesz majd még egy Wii-re készített fénykardos játék is, és készül a Battlefront 3, egyelőre csak XBox360-ra (ez utóbbi kettőt is a dühös ex-alkalmazottak szivárogtatták ki).

Hozzászólás ideje:
Az MMO az pontosan mit jelent? Hogy fizetős internetes játék?

Gondolom az mmorg-ra gondolsz.Ez annyit jelent, hogy online szerepjáték.Az első m az a multi, a másodikat nem tudom, az o az online a r a role a g meg a game rövidítése.

Hozzászólás ideje:
Az első m az a multi, a másodikat nem tudom, az o az online a r a role a g meg a game rövidítése.

Egész pontosan MMORPG, azaz Massively Multiplayer Online Role-Playing Game.

Ahogy frenkie is írta, internetes szerepjáték. Van fizetős (havi díjas) de ingyenes is. Ez utóbbinál általában az extra cuccok fizetősek (erősebb páncél, fegyver, stb.).

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Marha jók ezek a videók.Csak még mindíg nem értem, hogyha Darth Vader tanítványát alakítjuk ,akkor miért kell rohamosztagost ölni?Velünk vannak nem? :)

Hozzászólás ideje:
Ha jól tudom, akkor a tanítvány elárulja Vadert, azért kell majd rohamosztagosokat is gyilkolászni.

Így már világos.

Hozzászólás ideje:
Ha jól tudom, akkor a tanítvány elárulja Vadert, azért kell majd rohamosztagosokat is gyilkolászni.

Nem, pont fordítva. Vader akarja elárulni a Császárt és különféle titkos küldetéseket ad Starkillernek, amiket a Császár nem tudhat meg, azért kell rohamosztagosokat ölnie.

Vadert pedig különben se tudná elárulni, mivel a kezén van a kis szerkezet amin át Vader manipulálja.

Szerkesztve: - Mina

Hozzászólás ideje:
Nem, pont fordítva. Vader akarja elárulni a Császárt és különféle titkos küldetéseket ad Starkillernek, amiket a Császár nem tudhat meg, azért kell rohamosztagosokat ölnie.

Vadert pedig különben se tudná elárulni, mivel a kezén van a kis szerkezet amin át Vader manipulálja.

Hát akkor ezt rosszúl tudtam :D

Bevallom, azóta nem követem nyomon ezt a játékot, amióta kiderült, hogy nem lesz PC-s verzió :)

Hozzászólás ideje:

Nekem meg ugyan mindegy, hogy milyen verzió lesz belőle, mert a gépem nem valami csúcs gép és ahhoz, hogy a játék fusson a gépemen nézhető minsőgében, annyit kellene költenem rá, mintha vennák egy PS3-at. Így vettem egy PS3-at, mivel az jó sok ideig elél és nem kell többet költenem rá jó pár évig. Csak a játékok ára kissé húzós, de kibírható.

Hozzászólás ideje:

Na úgy nézem, kicsit elfajulós lesz ez a Force Unleashed az új trailer alapján. Erővel becsomagol a faszi egy lépegetőt? :D Porig rombolt Jedi templom... Érdekes, mindenesetre látványra zúzós lesz. :)

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Játszottam a The Force Unleashed-el, és kva jó lett! Csak az irányítása lett nehézkes az auto-targeting miatt, mivel sose az ellenséget célozza be, hanem a földön heverő vagy 50 tárgyat. De a grafika és a fizika nagyon szép és látványos, és a játékmenet is élvezetes. Kíváncsi vagyok a teljes játékra, a videók alapján a történettel se lesz semmi gond.

Hozzászólás ideje:

Én is kiprobáltam és eszméletlen. Nemcsak a grafikai motor, hanem a hangulat is nagyon a toppon van benne. Tetszett, hogy ha kitörik az ablak, akkor amolyan ep.3-asan elöszőr mindent visz a légnyomáskülönbség, aztán lezárodnak a biztonsági ablakok... nem vagyok egy nagy játékos, de ez a demo eléggé felspanolt. Nem gondoltam, hogy ennyire jó lesz.

Hozzászólás ideje:

Kipróbáltam én is. Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz. :)

És hogy én negatívan álltam a túlzásaihoz a videók alapján, hát játék után teszek rájuk. A hangulat teljesen magával ragadt. :)

Hozzászólás ideje:

A képregényes topicból áthozva a gondolatmenetet...

De furcsa. Azért jó az Unleashedben, hogy ez lesz az első olyan SW játék, mely nem filmfeldolgozás és az ep1-2-3 karaktereit mozgatja az ő arcukkal (nem mellesleg, a legszebb SW játék, én már csak a videók miatt is végignyomnám, ha tehetném).

A Clone Wars mellett a Bounty Hunter is kiemelkedő cgi-vel rendelkezik - Jango Fett történetét meséli el. Az intróban látjuk, amint Sidious és Dooku körvonalazzák a tervet, a véganimációban (közel fél óra filmrészlet után) pedig azt a jelenetet, amikor Tyrannus felfogadja Jangot a klónhadsereg mintaegyedének.

MINDENKINEK AJÁNLOM, AKI SZERETI A PREQUELEK VILÁGÁT!

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
A képregényes topicból áthozva a gondolatmenetet...

A Clone Wars mellett a Bounty Hunter is kiemelkedő cgi-vel rendelkezik - Jango Fett történetét meséli el. Az intróban látjuk, amint Sidious és Dooku körvonalazzák a tervet, a véganimációban (közel fél óra filmrészlet után) pedig azt a jelenetet, amikor Tyrannus felfogadja Jangot a klónhadsereg mintaegyedének.

MINDENKINEK AJÁNLOM, AKI SZERETI A PREQUELEK VILÁGÁT!

Ezek baromi jó videók.

Hozzászólás ideje:

Amennyire nem tetszett a Force Unleashed képregény, annyira tetszik a játék. Az átvezetőket egymás után vágva mintha egy cgi rajzfilmet néznénk az ep3 utáni időkből. Sok ismerős arc visszaköszön, és a történet is Lucas felügyelete mellett készülgetett.

Nagyon pozitív csalódás, aki a képregény után elásta, most gyorsan adjon neki egy esélyt (sajnos nincs konzolom, de az átvezetők magukban is párját ritkítóak).

Hozzászólás ideje:
Amennyire nem tetszett a Force Unleashed képregény, annyira tetszik a játék. Az átvezetőket egymás után vágva mintha egy cgi rajzfilmet néznénk az ep3 utáni időkből. Sok ismerős arc visszaköszön, és a történet is Lucas felügyelete mellett készülgetett.

Nagyon pozitív csalódás, aki a képregény után elásta, most gyorsan adjon neki egy esélyt (sajnos nincs konzolom, de az átvezetők magukban is párját ritkítóak).

Ez jó hir. Én nagyon várom a játékot! Majdhogynem jobban mint a CW sorozatot :(

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.