Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Mi a legjobb SW játék? 91 felhasználó szavazott

1. 1. Mi a legjobb SW játék?

• X-Wing és társai (Tie fighter)
      3
    • Rouge Sqadron
      2
    • Jedi Knight széria
      20
    • Galactic Battlegrounds
      1
    • Republic Commando
      12
    • Battlefront
      4
    • Battlefront II
      12
    • Episode I: Racer
      0
    • The Phantom Menace
      5
    • KOTOR 1-2
      21
    • Empire At War
      3
    • más
      7

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Azért furcsa, mert a játékban Jaden egy 13 éves sráchoz képest durván mély hangon beszél és az is érdekes, hogy magasságban azonos Kyle-al és Luke-al. Bár Alora és Ragnos "lekölyközi", én 18 év körülire saccoltam. Bár a wookieepediás "c. AY1" nem pontos dátum, így lehet, hogy ez még változni fog. Gondolom a könyv alapján állapították meg az életkorát, de nekem akkor is furcsa így.

Igen, hát... Gondolom a játék készítői egy már érettebb korú személyre gondoltak. Gondolom a könyvben megemlítik, hogy valamikor egy évvel a yavini csata után született, ezért van ki a cirka jelzés, de ez csak egy teória. Fogja ezt még retcon érni elég hamar.

Hozzászólás ideje:

A RC szerintem a legjobb, nehéz fokozaton igazi kihívás, hiába régi és elavult a grafika, szívesen játszom vele. Offline is élvezetes, a botok jól harcolnak, persze irányítani azért kell őket, mert amúgy csak bóklásznak a nagyvilágba. Tetszik a fegyverarzenál, az ellenséges droidok sokszínűsége és pl. amikor a dokkokat kell felszabadítani, kifejezetten nehézre sikeredett, volt, hogy 30-40perc alatt volt meg egy pálya. Ez a játék érezteti legjobban, hogy Jedik ellen valóban gyenge a droid hadsereg, de a klónokat kifejezetten ügyesen írtják és kihívást jelentettek a számukra.

A story szintén kiváló, habár a híd lerombolása utáni részt már kevésbé élveztem, a befejezés pedig szomorú és egyben csalódás is volt a számomra.

A mai nap vittem végig az Empire at War-t, mivel inkább Skirmish módban toltam, persze a kiegészítő lemezt, így az új fajt is próbáltam. A Birodalmiak lassú, de erős tűzerejű flottáját eddig még mindig sikerült győzelemre vinnem, bármilyen erősségű gépi játékosok ellen! :)

A Jedi Knight is kifejezetten tetszett, többször is végigjátszottam.

Még annyit, hogy a Köztársaság Hőseit is feltettem, de annyira érezni rajta, hogy konzolról hozták át PC-re, valami eszméletlen irányíthatóság, bugos pályák, egységek és a megjelenési időhöz képest is ronda grafika...én senkinek sem ajánlom!

A Battlefront II. pedig 20-30perc játék után akadni kezdett és kifagyott, szinte minden pályán, emiatt mellőztem is, de kifejezetten tetszett, hogy droidokkal is lehetett lenni, hangulatos volt és a Droideka nagyon tetszett, lassan, de biztosan irtottam a géntenyészetet.

Szerkesztve: - FlóriBá

Hozzászólás ideje:

A Republic Commando-ban volrt egy nagyon nehéz rész, a Geonosis végén, amikor 5 perc alatt kel bejutni abba a termbe miközben minden jön ellened, ami eddig volt. Nekem 20. alkalommal sikerült csak.

Hozzászólás ideje:

A Republic Commando-ban volrt egy nagyon nehéz rész, a Geonosis végén, amikor 5 perc alatt kel bejutni abba a termbe miközben minden jön ellened, ami eddig volt. Nekem 20. alkalommal sikerült csak.

Szerintem a Prosecutor fináléja volt a legnehezebb. Imádtam ezt a játékot, emlékszem, amikor a Kachirho hidat kellett bevenni, mindig mindent olyan gyorsan és hatékonyan akartam elintézni, mert ha túl sok szuper roham droidot raknak le a droid lerakók, akkor utána esélyünk sincs újra megközelíteni azt, legalábbis én így gondoltam. Aztán egyszer, amikor ugyan sikerült megmentenem a társaimat, visszavonulót fújtunk, hogy nem tudjuk megcsinálni, kijelöltem egy területet, hogy védjék és csak lőttünk és lőttünk, tartottuk az állást. És egyszer csak... Elfogytak. Mármint a dispenserek továbbra is pakoltak ki droidokat, de már nem olyan gyorsan, csak néha-néha arra kószált egy-egy szuper roham droid. Ekkor jöttem rá, hogy sosem szabad ész nélkül előre rohanni és lövöldözni. :)

Hozzászólás ideje:

Szerintem a Prosecutor fináléja volt a legnehezebb. Imádtam ezt a játékot, emlékszem, amikor a Kachirho hidat kellett bevenni, mindig mindent olyan gyorsan és hatékonyan akartam elintézni, mert ha túl sok szuper roham droidot raknak le a droid lerakók, akkor utána esélyünk sincs újra megközelíteni azt, legalábbis én így gondoltam. Aztán egyszer, amikor ugyan sikerült megmentenem a társaimat, visszavonulót fújtunk, hogy nem tudjuk megcsinálni, kijelöltem egy területet, hogy védjék és csak lőttünk és lőttünk, tartottuk az állást. És egyszer csak... Elfogytak. Mármint a dispenserek továbbra is pakoltak ki droidokat, de már nem olyan gyorsan, csak néha-néha arra kószált egy-egy szuper roham droid. Ekkor jöttem rá, hogy sosem szabad ész nélkül előre rohanni és lövöldözni. :)

Ezzel a részzel is meggyűlt bajom, de nem annyira, mit a Geonosis végével.

Hozzászólás ideje:

Ezzel a részzel is meggyűlt bajom, de nem annyira, mit a Geonosis végével.

Ott az volt a könnyítés, hogy ha már bejutottál a terem közepére, onnantól már nem volt nehéz dolgot, beküldesz két embert a mesterlövész pozícióba, plusz kijelölöd hogy védjék a területet addig te nyomkodod a számítógépet. :)

Hozzászólás ideje:

Én a hídnál beállítottam őket, hogy szórjanak gránátot és egy adott pontra tüzeljenek. Addig én nagy nehezen megszereztem a bal oldali lövegtornyot és onnantól már egyszerű volt...ha kihozott roham droidokat, akkor leszedtem őket az ágyúval, addig pedig az egyik társam bombát helyezett gyártó egységre és felrobbantottam. Aztán a kapu mikor kinyílt már csak izomból lőni kellett a Pókot és meg is volt...

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Tuti módszerem van fáradtság ellen. Játszatok a TFU-val a legnehezebb szinten Kazdan Paratus ellen. Pár perc alatt hatásosan fel fogtok pörögni a méregtől, ezt garantálom. :angry: Palpatine és Vader kispályás ehhez a kis ****-hez képest. Vagy csak én vagyok amatőr.

Hozzászólás ideje:

Tuti módszerem van fáradtság ellen. Játszatok a TFU-val a legnehezebb szinten Kazdan Paratus ellen. Pár perc alatt hatásosan fel fogtok pörögni a méregtől, ezt garantálom. :angry: Palpatine és Vader kispályás ehhez a kis ****-hez képest. Vagy csak én vagyok amatőr.

Megint elkezdtél játszani? :D

Hozzászólás ideje:

Ha lesz új gépem, (ami remélem hogy hamarosan bekövetkezik :P) akkor én is rávetem magam a TFU 1-2.re. Torrent mindenesetre be van készítve :D

Hozzászólás ideje:

Naná, jó kis játék. Időnként jól fel tudod húzni magad rajta. :P

Laptopra rádugtam a monitort, billentyűzetet, egeret, hangfalakat. Így mégis más a játékélmény. :)

A Rahm Kota elleni párbaj és a sarlacc gyomrában való kalandozás a kedvenc a mai napig. :) Tudom, hogy Kota elég gyenge, de annyira jó zene megy alatta és tiszta epic az egész, valahogy élvezet vele harcolni. :) A sarlacc beleiben meg a legjobb, amikor kapnak utánad azok a szálak, meg amikor a tüdejében vagy... Hatalmas. :D

Hozzászólás ideje:

A Rahm Kota elleni párbaj és a sarlacc gyomrában való kalandozás a kedvenc a mai napig. :) Tudom, hogy Kota elég gyenge, de annyira jó zene megy alatta és tiszta epic az egész, valahogy élvezet vele harcolni. :) A sarlacc beleiben meg a legjobb, amikor kapnak utánad azok a szálak, meg amikor a tüdejében vagy... Hatalmas. :D

Nekem végig bejön az egész, de Raxus Prime valahogy mindkét alkalommal a legkevésbé kedvelt helyszíneim közé szorult. A sarlacc szerintem is hatalmas, a Felucia az egyik kedvenc pályám - főleg a 2. látogatás alkalmával. :)

Egyébként az lett volna poén, ha épp abban a sarlaccban kell kutakodni, ahová Shaak Ti is zuhant. Maul után simán benne van a pakliban, hogy él és virul a nőci. :lol:

Hozzászólás ideje:

Nekem végig bejön az egész, de Raxus Prime valahogy mindkét alkalommal a legkevésbé kedvelt helyszíneim közé szorult. A sarlacc szerintem is hatalmas, a Felucia az egyik kedvenc pályám - főleg a 2. látogatás alkalmával. :)

Egyébként az lett volna poén, ha épp abban a sarlaccban kell kutakodni, ahová Shaak Ti is zuhant. Maul után simán benne van a pakliban, hogy él és virul a nőci. :lol:

Apropó, Maul, a PROXY-s párbaj mennyire király már a végén? :D

Hozzászólás ideje:

Apropó, Maul, a PROXY-s párbaj mennyire király már a végén? :D

Nem kicsit, főleg a Duel of the Fates-el aláfestve. :) Sajnos a könyvből ez nem igazán jön át - legalábbis nálam így volt itt is és a Skyhooknál is.

Viszont a játékhoz képest, szerintem a végső, Palpatine - Galen "párbajt" rontották el... ami konkrétan nincs is a könyvben. :pfff:

Szerkesztve: - Darth Sky

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Besírsz. Épp játszok a Republic Commandoval, Prosecutoron ugrál velem szembe egy trandoshan, közben megy a Fókusz, majd megszólal benne a Benny Hill zene, röhögéstől nem bírtam célozni :lol:

Hozzászólás ideje:

Besírsz. Épp játszok a Republic Commandoval, Prosecutoron ugrál velem szembe egy trandoshan, közben megy a Fókusz, majd megszólal benne a Benny Hill zene, röhögéstől nem bírtam célozni :lol:

:lol:

Hozzászólás ideje:

"Besírsz", de épp most akartam beírni, hogy aki igazi SW hangulatot akar, vegye elő a Rep. commandót. Már vagy 2 éve nem játszottam vele, de ma felraktam újra, és pfűű... iszonyú jó, pedig én utálom a lövöldözős játékokat.

Hozzászólás ideje:

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Milyen modra gondolsz? Én csak droidokkal szoktam harcolni, a droideka, ha jól kezelem, nagyon halálos tud lenni! :)

Pályákat szedtem le hozzá, eszméletlen, hogy milyen jókat lehet találni a neten és Grievous is előhozható, habár eléggé imba, úgy gyakja a klónokat, hogy csak úgy pattognak le a halottak róla! :)

Nekem ez a kedvencem(mondjuk ebben nincsenek új pályák), de ez se rossz ráadásul ebbe már vannak TCW-s cuccok is. De ha tetszett a Christopsis-i csata akkor ez is egész jó (bár itt csak a Köztársasággal mehetsz). Van jó Teth-es pálya is csak azt most nem találom letölthetőként, szóval ha kell dobj egy üzenetet és feltölthetem valahova (nagyjából ez is olyan mint a Cristophsis csak sokkal királyabb (képek itt)). Van egy hihetetlenül jók összerakott

, egy CW-n alapuló Coruscant (linkeket most nem találok, de majd feldobhatom ezeket is). Hypori-s pályákat is ajánlom, főleg Grievous-szel. Itt egy Ryloth-os pálya is, droidokkal elég érdekes, csakúgy mint a Landing at the Point Rain

Most így hirtelen ezek a legjobbak amik eszembe jutottak, de ha több is érdekel máskor szívesen folytatom

Hozzászólás ideje:

Pár perce játszottam a Republic Commandova, a Prosecutor pályán. Mikor kerülő utat kell keresni, akkor vettem észre valami furcsát a szelőzőben.

536441_411470602211019_100000442487706_1478534_1625765992_n.jpg

301767_411470772211002_100000442487706_1478536_509005880_n.jpg

533386_411470942210985_100000442487706_1478538_1251280872_n.jpg

Csak szerintem fénykard? És valyon melyik jedié lehetett? :hmm:

Hozzászólás ideje:

Az. :) Én is arra szoktam járni, de csak a főszereplő beszólása miatt. Valami ilyesmit mondhat, hogy "emberibb fegyver, emberibb időkből... Hmmm... Haladni kell a korral." :D

Hozzászólás ideje:

Az. :) Én is arra szoktam járni, de csak a főszereplő beszólása miatt. Valami ilyesmit mondhat, hogy "emberibb fegyver, emberibb időkből... Hmmm... Haladni kell a korral." :D

Beszólásokat mondjuk nem nagyon szoktam figyelni, csak megyek előre :D

Hozzászólás ideje:

Nem kis utalás

Egyébként ha jól tudom nincs mögötte háttérsztori, csak egy Easter egg

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.