Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. túl kicsik és alacsonyan tudnak repülni A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Ody-é a pont. Bár az alacsony szög is közre játszik, a birodalmi tiszt egyértelműen a méretüket okolja a turbólézerek tehetetlensége miatt. Ody, válassz témát: Star Wars Saga The Clone Wars Expanded Universe Kulisszák mögött Joker Bantha Pudu A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Joker. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Ó, a TT-cs*ba. Márt elkezdődött megint? Nem úgy volt, hogy 9-kor veszi kezdetét? Na mindegy, egyiket sem tudtam volna A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Én erre a Bantha Pudu kategóriára lennék a leginkább kíváncsi. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Én erre a Bantha Pudu kategóriára lennék a leginkább kíváncsi. Az olyan mint Phobos-é. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Az olyan mint Phobos-é. Akko mégsem. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Joker Mi annak a hajónak a neve, amely végigkíséri a főhősöket az ep4-5-6-on? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. ezer éves sólyom A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Millenium Falcon A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Millennium Falcon A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Ezeréves Sólyom A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. millenium falcon A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. millennium falcon A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Az olyan mint Phobos-é. Annyira nem nehéz. Olyat nem tudtam kitalálni... vagy mégis? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Erről jól lekéstem... A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Az olyan mint Phobos-é. Szerintem meg nem. Inkább a Kulisszák mögött fog az enyémre hasonlítani szerintem A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Húha, most figyelembe vegyem a helyesírást, vagy se? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Húha, most figyelembe vegyem a helyesírást, vagy se? Igen. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. És a szinkront is A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Húha, most figyelembe vegyem a helyesírást, vagy se? Nem az a lényeg szerintem. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. (szerkesztve) Egy kérdés Dzséjt. Tökmindegy hogy a magyar nevet használjuk vagy az angolt? Szerkesztve: 2011. Február 4. - Frenkie A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Igen. Nem az a lényeg szerintem. Milyen pártatlan válaszok Mivel a beugrónál sem vettem figyelembe, így ezúttal sem fogom. Ody-é az első válasz, mert bár nem így írják az Ezeréves Sólymot, attól még ez a neve, és ez a lényeg. Ody megszerezte második pontját, és ezúttal is választhat témát. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Legyen most EU. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Egy kérdés Dzséjt. Tökmindegy hogy a magyar nevet használjuk vagy az angolt? Édes mindegy, elfogadom mindkettőt, névnél is, idézetnél is. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Expanded Universe Wes Janson mivel ugratta Wedge-t, mikor toborozták a tagokat a Lidérc osztagba? (A válasznak három fontos elemet kell tartalmaznia!) A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Passz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Nah, könyvzabálók előnyben A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Ezért kértem ezt, hogy más is labdába rúghasson. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Ezt a könyvet nem olvastam, úgyhogy én is kiestem ebből a körből. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás