Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Skywalker tábornoknak már támadnia kellene.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Matthew Wood, a prequel trilógia hangmérnöke, Bib Fortuna, Ody Mandrell, a rohamdroidok hangja a Baljós árynakban, Seboca, Magaloof, csatadroidok hangja a Klónokban, Grievous és a rohamdroidok hangja a ROTS-ban, Grievous, Wat Tambor, Szenűtusi őrök, BX-szériás droidkommandó, Poggle hangja a TCW-ben Enyhe fáziskésést érzékelek.
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Enyhe fáziskésést érzékelek. Én is mostmár. A tökéletességre törekedtem, besz*ptam
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Én is mostmár. A tökéletességre törekedtem, besz*ptam Nem jó tökéletesnek lenni. Nekem elhiheted
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Sky-nál a pont. "Mi a terv, uram?" ("What’s our plan of attack, sir?") Bár előtte is van pár mondat, amit akár ő is mondhatna, de mivel ott áll mellette Cody, és a hangjuk ugyanaz, így nem egyértelmű. Ody, amit te beírtál, azt viszont egyértelműen Cody mondja, mert Rex akkor már nincs ott. Sky, válassz! Star Wars Saga The Clone Wars Expanded Universe Kulisszák mögött Joker Bantha Pudu
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Nem jó tökéletesnek lenni. Nekem elhiheted Sebaj, Dzséjt eliminálásáról folyó terveim már folyamatban vannak
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Sebaj, Dzséjt eliminálásáról folyó terveim már folyamatban vannak Ha kell valami felszerelés, csak szólj
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Legyen Bantha Pudu.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Bantha Pudu Mi az utolsó ember neve A Jedi visszatér 2004-es kiadásának stáblistáján?
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Kun Béla.
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Phobos, kikerültél a bitófa alól. Dzséjt áll alá.
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Kun Béla. Vagy John Rambo.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Rick McCallum.
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megmondom őszintén, megnézhetném a dvd-t de nagyon lusta vagyok felállni.
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megmondom őszintén, megnézhetném a dvd-t de nagyon lusta vagyok felállni. Én is megnézhetném, ha nem a szekrény hátulján lenne és nem lenne rajta 1000 éves por
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Én is megnézhetném, ha nem a szekrény hátulján lenne és nem lenne rajta 1000 éves por :D
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Úgy látom, Phobos elég elvetemült volt ahhoz, hogy megnézze Arnold Yee production engineering az utolsó ember neve a stáblistán, utána már csak cégek és egyéb szervezetek nevei jönnek. Phobos, tiéd a választás joga. Star Wars Saga The Clone Wars Expanded Universe Kulisszák mögött Joker Bantha Pudu
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Charles B. Wessler Stréber
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Arnold Yee.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. He? phobos ezt kapásból vágta akkor?
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. He? phobos ezt kapásból vágta akkor? Hogyne. Minden film stáblistájának utolsó nevét vágja. Ez a hobbija.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. He? phobos ezt kapásból vágta akkor? Én meg itt mindent feldúrtam emiatt.
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Phoboskaaa, váááálaaaasz tééémáááát
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Én meg itt mindent feldúrtam emiatt. Youtube-ba beírt dolgok csodákra képesek Kulisszák mögött
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Én meg itt mindent feldúrtam emiatt. Én is megtaláltam, de már késő volt. Igaz, hogy az SE-ben is ugyanaz a név az utolsó.
Ajánlott hozzászólás