MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. ez nagyon jó kis kérdés volt és rá lehetett keresni a neten is A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Yub-Yub A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Ewok Celebration A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Ewok nyelven van és azt jelenti: Rúgjunk ma be este. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. ewok celebration A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. az ep6 végén az Ewok Celebration című dalból ewok nyelven: most hogy szabadok lehetünk, gyere és ünnepelj A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Ewok ünneplés c. dalból részlet ewok nyelven: most hogy szabadok lehetünk, gyere és ünnepelj A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Ewok nyelven van és azt jelenti: Rúgjunk ma be este. Ott a pont A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Ewok nyelven van és azt jelenti: Rúgjunk ma be este. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. és rá lehetett keresni a neten is Én sem fejből tudtam A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Ody sikeresen majdnem leírta azt, amit én is felvéstem magamnak teljes válasznak: A Jedi visszatérben, az Ewok Celebrationban hangzott el. Ewokul van. A jelentése: Most, hogy szabadok lettünk, gyere, ünnepeljünk. Ezzel megvan a harmadik pontya, és választhat egy témát. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Én sem fejből tudtam szerintem Dzséjten kívül senkinek sem megy fejből A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Ody sikeresen majdnem leírta azt, amit én is felvéstem magamnak teljes válasznak: A Jedi visszatérben, az Ewok Celebrationban hangzott el. Ewokul van. A jelentése: Most, hogy szabadok lettünk, gyere, ünnepeljünk. Ezzel megvan a harmadik pontya, és választhat egy témát. Pildi beírását copyztam ki, és csak beírtam a dal címét. Szerintem kapja ő a pontot, főleg mert utána ő is beírta a jót. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Öcsém... ez igazságtalan Mit tehetek róla, hogy nem tudok jól fordítani? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. szerintem Dzséjten kívül senkinek sem megy fejből Jub-jub. Olyan vagyok, mint C-3PO. Csak én wookieepedia szócikkekben tudom ugyanazt, amit ő kommunikációs nyelvben Pildi beírását copyztam ki, és csak beírtam a dal címét. Szerintem kapja ő a pontot, főleg mert utána ő is beírta a jót. Engem meg lehet győzni. Akkor Ody egyik pit rdoidját nyilvánosan ledaráljuk, a pontot megvonjuk, és Pildire átruházzuk. Pildi, válassz egy témát. Star Wars Saga The Clone Wars Expanded Universe Kulisszák mögött Joker Bantha Pudu A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Pildi beírását copyztam ki, és csak beírtam a dal címét. Szerintem kapja ő a pontot, főleg mert utána ő is beírta a jót. Ez nagyon kedves Tőled, de nem fogadom el. Élelmesség is kell ide, nem vitás. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Na gyerünk, mert mindjárt én választok A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Ez nagyon kedves Tőled, de nem fogadom el. Élelmesség is kell ide, nem vitás. Már késő, tied a pont. Pont. Válassz egy témát. A múltkor szereztem már így pontot. Kicsit már sok lesz a lopkodásból. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Csak én wookieepedia szócikkekben tudom ugyanazt, amit ő kommunikációs nyelvben Én meg egyből az ewokból fordítottam magyarra A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. De azért a választás jogát elfogadom, ha lehet pont nélkül is. Star Wars Saga A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Öcsém... ez igazságtalan Mit tehetek róla, hogy nem tudok jól fordítani? Tanulj meg ewokul. Egy roncstelepi protokoll droidnak is ment Ez nagyon kedves Tőled, de nem fogadom el. Élelmesség is kell ide, nem vitás. Tudjátok mit? Kap mindenki egy fél pontot, és én választok témát A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Jub-jub. Olyan vagyok, mint C-3PO. Csak én wookieepedia szócikkekben tudom ugyanazt, amit ő kommunikációs nyelvben A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Star Wars Saga Mi Jar Jar utolsó mondata az ep1-ben? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Én meg egyből az ewokból fordítottam magyarra És fordítva is megy? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Heloooo. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. szabadok vagyunk. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Vazze' Ani, megcsináltuk! A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Nédda', megromlottak. A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Mit csinála ők? A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Február 4. szabadok vagyunk. Az az ep6-ban van és nem is Jar Jar mondja A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás