Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Derb videói. Véleményt mondó topic. Kivánság lista:Mi legyen

Milyenek Derb videói? 17 felhasználó szavazott

1. 1. Milyenek Derb videói?

• Jeles
      5
    • 4
    • Közepes
      5
    • Gyenge
      0
    • Rossz
      0
    • Ne is beszéljünk róla!
      1

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

OFF

Lehet, hogy nem érdekli az adott topik. Én mindent megnézek, mert szokásom. Mások lehet, hogy nem így tesznek. Nem kötelező. :clap: Amúgy meg lehet, hogy később néznek bele, mert sztem csak kevesek nézik meg azonnal. Lehet hogy nincsenek is a gépnél. Na de ne OFF-oljuk szét Derb topikját.

ON

Hozzászólás ideje:

Off

Ody-nál a pont. Pl én egyáltalán nem nézem a Zene topicot, mert nem érdekel, akárcsak néhány más topic. Ha meg egy videó bukkan fel, azt meg általában lefekvés előtt nézem meg, mert csak akkor csapom ki a torrentet, ami után lehet videókat nézni. De olykor még időm sincsen. Tudod hány száz oka lehet annak, hogy nem cuppanunk rá azonnal? Idő, kedv, sávszélesség, hirtelen rádszólnak, hogy vidd le a szemetet, porszívóz fel, beszarik a net, a firefox önfrissítésbe kezd, vagy csak a fater kiűz a gép elől, stb... ne sértődj meg, ha valaki nem ugrik rá a pillanat tört része alatt. Sértődj meg, ha napokig nem törődnek vele.

On

Derb, a videód nagyon ott van :clap:

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Na Tada daaamm... Uj klip a láthatáron. Topicok nem lezárni kezdődik ujra a klipp gyártás vizsgák ellenére is. :o

Itt a hosszú után az első.

Windu Fight

A Címből a lényeg jkitalálható. :rock: A Tegnapi Szinkronhang Kőszegi Ákos tiszteletére.

Mérete 31 Mb. Szóval egész jó mérete és a kép is jó ahoz képest hogy a Magix-el mentettem le.

Edit: Ja és azenéről anyit hogy a EVD feszt (sajnos csak) 10. helyezettjének száma. A Kedvencem. :P:o

UI. Egyenlőre nem elérhető de most rakom felfelé. De akit érdekel annak átküldöm Msn-en ahogy bírja a anet. :o

Szerkesztve: - Derb

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nekem valami 6MB-os jön. :rock:

Akkro kezd el megint tölteni mert nagyobb lesz. :o

Off.

Röviden a készítésrő: Egésznap csak Scenneltem. :DXD

ON

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Köszi mindenkinek. Az Oldalrólis hamarosan elérhető. :D

És már forog az agyamban az uj.És ez már tényleg a Cure számra lesz. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Na bumm. uj klipp kész. Mai is csak scenneltem így elképzelhetitek mi vár rátok. :D

Ez most kicsit nagyobb mivel a szám is hosszabb. De szerncsétek mert a Megix az 8 GB-ban mentette le először. Majd kiakatt a szemem rajta. De et 62 mb.

Crow Vader & Maul

Most kezdett el felmászni így várni kell egy kicsit még

:o

Csak érjen fel rendesen megállás és előről kezdés nélkül. :D

EDIT: Ja és ez az utolsó képregényes klippem. Túl sokat scenneltem mostanság. Már alváskorr is hallom a hangját a gépnek. :S

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Felért. És csináltam egy kis ujjítást az oldalon hoyg fejlődjek és az oldal is jobb legyen. Szerintem azért látszika fejlődés. :D

Derb klipjei

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Türelem fiatal pádáwánom!

És az áramló erőre figyeljek? És ne figyeljek a jövőre.Legalább is ne a rovására? :clap:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ez a klippek napja. :D:P

Ez egy régebbi Protchektem (nagyábból egy féléve készül az időtartalmától függetlenül)úgy tessék le figymálni. :D

Mérete 26Mb.

A zene egy klasszikus a Shrek 3-at idézi majd.

Segítésként agyit ,hogy Zeppelin légi hajó. :o

http://derb.extra.hu/clone_zeppelin.wmv :D:D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Derb ezeket nem lehetne feltenni a YouTube-ra?! Még mindig lejátszási bajaim vannak...

persze megoldható csak tudod a belinkelést ide még mindíg nem értem de megoldjuk. :D az ujat gyorsan ma még elkezdem felpakolni kb.: éjfél körül felér de remélem sokkal előbb fent lesz és belinkelem .A többit is fel rakjam?:D

Hozzászólás ideje:

:D:D:D

(megjegyzem nem értem ezt a belinkelményt. Először nem láttam semmit, aztán a "forrás megtekintése" vagy mi- re kattogva kibogarásztam, hogy

aztán ezt tettem be a címnek, és majdnem egész képernyő méretben ez jött be... plusz amikor elért kb a feléig, akkor felbukkant egy szokásos YouTube-ablak képében is)

Azóta rájöttem, hogy a "válasz" idézendő szövegében is benne van a link, csak ott is keresni kell :D

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
:D:D:D

(megjegyzem nem értem ezt a belinkelményt. Először nem láttam semmit, aztán a "forrás megtekintése" vagy mi- re kattogva kibogarásztam, hogy

aztán ezt tettem be a címnek, és majdnem egész képernyő méretben ez jött be... plusz amikor elért kb a feléig, akkor felbukkant egy szokásos YouTube-ablak képében is)

Szerinted én értem. :P Fingom nincs az ilyen Youtube-os videók belinkeléséhez ide hogy meglehessen nézni a vidit. iwiw-en megy ezzel az Emde vagy mi a franc fájlalal.De itt. :D

Hozzászólás ideje:
Szerinted én értem. :D 

itt az van h a youtube-on van a videó mellett egy olyan rubrika hogy "URL=" ami ebben van, azt egyben kijelölöd (csak egyben lehet....) és ctrl+c aztán idejössz, megnyomos a YOUTUBE gombot, ctrl+v, aztán kitörlöd, hogy "http://www.youtube.com/watch?v= " és amikor csak a maradék van ott, akkor YOUTUBE* - ot nyomsz . Ennyi.

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
itt az van h a youtube-on van a videó mellett egy olyan rubrika hogy "URL="  ami ebben van, azt egyben kijelölöd (csak egyben lehet....) és ctrl+c aztán idejössz, megnyomos a YOUTUBE gombot, ctrl+v, aztán kitörlöd, hogy "http://www.youtube.com/watch?v= " és amikor csak a maradék van ott, akkor YOUTUBE* - ot nyomsz . Ennyi.

Áááá megvan :D .Már értem. Köszi a segítséget. :D

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Itt az uj klipem. imádom ezta filmet. Nagyon szertem.Ez az első SW film amit ládtam amúgy. És Emiatt szertem a Macikat is. :)

EDIT: Hamarosan felkerül az oldarra is hogy leszedhető legyen. VAn MOV, RM,és mpeg. Meiket tegyem fel az Mpeg 70 Mb a másikkettő aligh 27 Mb.

És folyamatban van egy uj klip ez nem Banda hanem klasszikus komoly zenére. A Truman show cfilm egyik legjobb számára. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mivel látom a Celeb Europe leköt most mindenkit sé a videót már teljesen nem érdekli senkit. ezért erősen szolva. Tolla fületekbe.:D:)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.