Ugrás a kommentre

Szavazás - a harmadik évad legjobbjai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

köszi Phobos, idáig eljutottam, de most át kell lapoznom huszonpár oldalt, hogy megleljem?

Első évadban 30-as hozzászólást keresd, az első oldalon legalul lesz

Második évad 21-es hozzászólás, úgyszintén első oldal

Hozzászólás ideje:

Részemről is elment a lista, remélhetőleg szerencsésen meg is érkezik. :)

Szerencsésen meg is érkezett. :)

Ody, a módosításod is. :D

Akiké eddig megérkezett:

KisKósa

Lok Durd

Darth Sky

Nabopolasszar

Darth Revan9

Ody Mandrell

Csoli1138

Pildi

Hozzászólás ideje:

Szerencsésen meg is érkezett. :)

Ody, a módosításod is. :D

Akiké eddig megérkezett:

KisKósa

Lok Durd

Darth Sky

Nabopolasszar

Darth Revan9

Ody Mandrell

Csoli1138

Pildi

Nagyszerű! Félidőben már nyolcan küldtek jelölést, tavaly pedig egész időszak alatt volt 10 jelöltállítónk. :D Dzséjt még hozzá jön az kilenc. Remélem mások is kedvet kapnak hozzá. :)

Hozzászólás ideje:

Nagyszerű! Félidőben már nyolcan küldtek jelölést, tavaly pedig egész időszak alatt volt 10 jelöltállítónk. :D Dzséjt még hozzá jön az kilenc. Remélem mások is kedvet kapnak hozzá. :)

Én is csatlakozok 10. ként amint lesz egy kis időm :)
Hozzászólás ideje:

Úgy értem hogy van még a legjobb történeti szál. De van egy pár epizód ami nagyon tetszett de egy történeti szálnak az egyik része.

A történeti szálhoz egyértelműen több részes sztorikat kell írni. :) Asszem hét ilyen volt az évadban. A legjobb epizód kategóriába pedig egyes részeket lehet írni.

Hozzászólás ideje:

A történeti szálhoz egyértelműen több részes sztorikat kell írni. :) Asszem hét ilyen volt az évadban. A legjobb epizód kategóriába pedig egyes részeket lehet írni.

Ok ez világos. A lényeg hogy választhatok legjobb epizódnak a több részesekből is. Tarkin mi? Mellék - vagy főszereplő?

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Nekem egyedül a 'Legjobb csata' kategóriában nem jött össze a hat.

Ezeken kívül nem is volt több csatának nevezhető ütközet, csak kisebb összecsapások.

A többi kategóriához viszont már összeírható legalább 6. :)

Szerkesztve: - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje:

Akkor szörny. Van ugye a kutyaféle meg Opress. A többiben nem is volt szörny.

A szörny szó talán nem a legjobb mert alapból a félelmetes lényekre koncentrálsz. Pedig itt a nem humanoid állatok a főszereplők. :) Tehát elvileg az a kis aranyos Convar is lehet szörny, akit a az utolsó két részben láttunk. :D

Hozzászólás ideje:

A szörny szó talán nem a legjobb mert alapból a félelmetes lényekre koncentrálsz. Pedig itt a nem humanoid állatok a főszereplők. :) Tehát elvileg az a kis aranyos Convar is lehet szörny, akit a az utolsó két részben láttunk. :D

Tényleg arra koncentráltam. :D

Hozzászólás ideje:

Lehet erre a kategóriára majd valami új nevet kéne kitalálni. :) Bár még akad csúnya szörny is pár, a már említett kutyik (anoobák) és Opress, a sárkánykígyó Nal Huttán és a fiú mumus formája. Plusz a cuki szörnyek. :D

Frenkie, megérkezett a listád. Ha gondolod, módosíthatsz még rajta (ezt amúgy a határidő lejártáig bárki megteheti, ha valamivel nem lenne elégedett).

Hozzászólás ideje:

A legjobb csata az lehet bármi amiben két csoport harcol egymással.

Ez nekem új infó. Tavaly legjobb felszíni csata és legjobb űrcsata kategória volt. Azt hittem a legjobb csata, ennek a kettőnek az összevonása. Mindegy, akkor módosítok a listámon.

Hozzászólás ideje:

Ez nekem új infó. Tavaly legjobb felszíni csata és legjobb űrcsata kategória volt. Azt hittem a legjobb csata, ennek a kettőnek az összevonása. Mindegy, akkor módosítok a listámon.

Pontosan. Ennek a kettőnek az összevonása.

Hozzászólás ideje:

Lehet erre a kategóriára majd valami új nevet kéne kitalálni. :) Bár még akad csúnya szörny is pár, a már említett kutyik (anoobák) és Opress, a sárkánykígyó Nal Huttán és a fiú mumus formája. Plusz a cuki szörnyek. :D

Nekem csak eszetlen lények jutottak eszembe, Opress-re vagy akár a Fiú állati formájára egyszerűen nem is gondoltam. Így nem csoda, hogy alig írtam valamit én is a Szörny kategóriába. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.