Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) Hát igen, a Venator egy és örök A legjobb TCW-beli jármű Lassan jobban bejön mint a régi rombolók. Fő a változatosság, mi? Vajon jövőre is megnyeri? Szerkesztve: 2011. Április 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szép-szép, mindkét járműnél - de hol marad az újdonságokra való igény? Ami tökéletes azt nem kell leváltani Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Maradj még! Kimaradsz a mókából! Jó fej vagy köszi, de mocskos fáradt vagyok, múlt éjjel nem aludtam és azóta sem, és a lista számomra átláthatóbb lesz, mint most ugrálni word és a fórum között! De jó szórakozást nektek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. LEGJOBB ŰRJÁRMŰ Venator osztályú csillagromboló 180 A Venator verhetetlen! Legyen akár szó űrcsatáról vagy egy egyszerű szavazásról. Utcahosszal verte az ARC-170 -est. Eddig nem túl változatos a dolog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nálam a Venator csak 2 pontot kapott, eddig 2böl semmi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Micsoda maradi társaság.... Ha szerepelne a sorozatban, biztos a Millenium Falcon lenne a győztes minden évben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Jó fej vagy köszi, de mocskos fáradt vagyok, múlt éjjel nem aludtam és azóta sem, és a lista számomra átláthatóbb lesz, mint most ugrálni word és a fórum között! De jó szórakozást nektek! Akkor jó pihenést! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Micsoda maradi társaság.... Ha szerepelne a sorozatban, biztos a Millenium Falcon lenne a győztes minden évben Ja, én Ventress gépének szurkoltam... na de most már megyek teljesíteni házastársi kötelességem: elájulok, mint egy dög.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Micsoda maradi társaság.... Ha szerepelne a sorozatban, biztos a Millenium Falcon lenne a győztes minden évben Viccelsz? A Venator keresztbe lenyelné azt is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) Nem más jön, mint a legjobb szörny kategóriája! Vajon megnyeri a kis aranyos Convar? Korábbi nyertesek: 2008: Roggwart - Gor (166) 2009: Zillo fenevad (88) Idei jelöltek: Aiwha Anooba Convor Gargoyle Griffin Sárkánykígyó Szerkesztve: 2011. Április 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Én meg azt hittem fél kilenckor kezdünk. Az eddigi két nyertes abszolút kedvencem, így örülök neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Én meg azt hittem fél kilenckor kezdünk. Az eddigi két nyertes abszolút kedvencem, így örülök neki. Nem baj! Jobb később csatlakozni, mint soha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Vajon megnyeri a kis aranyos Convar? Na b*sszus, néztem anno nagyokat, hogy az meg hogy került be. A barátaim ugyanezt kérdezték tőlem is. A csajoknak úgy tudom nagyon bejött Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nem más jön, mint a legjobb szörny kategóriája! Vajon megnyeri a kis aranyos Convar? Korábbi nyertesek: 2008: Roggwart - Gor (166) 2009: Zillo fenevad (88) Remélem, megnyeri, két ilyen vérszomjas fenevad után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nem más jön, mint a legjobb szörny kategóriája! Vajon megnyeri a kis aranyos Convar? Korábbi nyertesek: 2008: Roggwart - Gor (166) 2009: Zillo fenevad (88) Idei jelöltek: Aiwha Anooba Convor Gargoyle Griffin Sárkánykígyó Bevallom én Convornak szurkolok, olyan aranyosak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Na b*sszus, néztem anno nagyokat, hogy az meg hogy került be. A barátaim ugyanezt kérdezték tőlem is. A csajoknak úgy tudom nagyon bejött Akkor most már csak az a kérdés, hány csaj szavazott - velem együtt . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nekem is nagyon bejött a Convor. Olyan aranyos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Nem más jön, mint a legjobb szörny kategóriája! Vajon megnyeri a kis aranyos Convar? Remélem! én rá szavaztam 6-tal. Basszus kezd tényleg izgi lenni, de mostmár tényleg megyek! cső! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Jó pihenést csoli bácsi. Sajnálom, hogy fáradt vagy. Holnap meglesz a lista. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Én itt vagyok, csak nem találom a szavazólapom, és azt keresem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ágki Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerintem is a Convor vagy hogy kell írni nyer(t) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DJnorbi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. én a convornak 1-et adtam Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. én a convornak 1-et adtam Nem csak te Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) LEGJOBB SZÖRNY Gargoyle 166 Sajnos a Convar tesók csak a harmadik helyre futottak be. Másodikként a sárkánykígyó végzett 160 ponttal. Ez az első eset, hogy nem egy vérszomjas dög nyerte a kategóriát. Szerkesztve: 2011. Április 30. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Én itt vagyok, csak nem találom a szavazólapom, és azt keresem... Elküldjem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. (szerkesztve) Yesss! Végre az nyer, akit az első helyre raktam. Nem, megvan. A másik mail címemen volt. Szerkesztve: 2011. Április 30. - Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. 3-ból 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. LEGJOBB SZÖRNY Gargoyle 166 Sajnos a Convar tesók csak a harmadik helyre futottak be. Másodikként a sárkánykígyó végzett 160 ponttal. Ez az első eset, hogy nem egy vérszomjas dög nyerte a kategóriát. Na, az első akit eltaláltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Bár a Sárkánykígyóra tettem a max. pontot, de a Gargoyle is megérdemelte, jó kis szörny. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 30. LEGJOBB SZÖRNY Gargoyle 166 Sajnos a Convar tesók csak a harmadik helyre futottak be. Másodikként a sárkánykígyó végzett 160 ponttal. Ez az első eset, hogy nem egy vérszomjas dög nyerte a kategóriát. Óóó nemár Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.