Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Az első két évad jelöltjei és győztesei hol tekinthetőek meg? Első évadMásodik évad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Akiké eddig megérkezett: KisKósa Lok Durd Darth Sky Nabopolasszar Darth Revan9 Ody Mandrell Csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Első évad Második évad köszi Phobos, idáig eljutottam, de most át kell lapoznom huszonpár oldalt, hogy megleljem? kérdeznék tőled privátban, mert nem akarok offolni. megtehetem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. köszi Phobos, idáig eljutottam, de most át kell lapoznom huszonpár oldalt, hogy megleljem? kérdeznék tőled privátban, mert nem akarok offolni. megtehetem? Menj az első oldalra, ott vannak a helyezettek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. köszi Phobos, idáig eljutottam, de most át kell lapoznom huszonpár oldalt, hogy megleljem? Első évadban 30-as hozzászólást keresd, az első oldalon legalul leszMásodik évad 21-es hozzászólás, úgyszintén első oldal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 3. Részemről is elment a lista, remélhetőleg szerencsésen meg is érkezik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Részemről is elment a lista, remélhetőleg szerencsésen meg is érkezik. Szerencsésen meg is érkezett. Ody, a módosításod is. Akiké eddig megérkezett: KisKósa Lok Durd Darth Sky Nabopolasszar Darth Revan9 Ody Mandrell Csoli1138 Pildi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Szerencsésen meg is érkezett. Ody, a módosításod is. Akiké eddig megérkezett: KisKósa Lok Durd Darth Sky Nabopolasszar Darth Revan9 Ody Mandrell Csoli1138 Pildi Nagyszerű! Félidőben már nyolcan küldtek jelölést, tavaly pedig egész időszak alatt volt 10 jelöltállítónk. Dzséjt még hozzá jön az kilenc. Remélem mások is kedvet kapnak hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Nagyszerű! Félidőben már nyolcan küldtek jelölést, tavaly pedig egész időszak alatt volt 10 jelöltállítónk. Dzséjt még hozzá jön az kilenc. Remélem mások is kedvet kapnak hozzá. Én is csatlakozok 10. ként amint lesz egy kis időm Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Én is csatlakozok 10. ként amint lesz egy kis időm Tényleg, írtad is a szándékod. Még van időd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Kérdés: A legjobb epizódhoz írhatok mondjuk 3 részesből is egyet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Kérdés: A legjobb epizódhoz írhatok mondjuk 3 részesből is egyet? Hogy értve? Mind a 22 részből válogathatsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Hogy értve? Mind a 22 részből válogathatsz. Úgy értem hogy van még a legjobb történeti szál. De van egy pár epizód ami nagyon tetszett de egy történeti szálnak az egyik része. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Úgy értem hogy van még a legjobb történeti szál. De van egy pár epizód ami nagyon tetszett de egy történeti szálnak az egyik része. A történeti szálhoz egyértelműen több részes sztorikat kell írni. Asszem hét ilyen volt az évadban. A legjobb epizód kategóriába pedig egyes részeket lehet írni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. A történeti szálhoz egyértelműen több részes sztorikat kell írni. Asszem hét ilyen volt az évadban. A legjobb epizód kategóriába pedig egyes részeket lehet írni. Ok ez világos. A lényeg hogy választhatok legjobb epizódnak a több részesekből is. Tarkin mi? Mellék - vagy főszereplő? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Ok ez világos. A lényeg hogy választhatok legjobb epizódnak a több részesekből is. Tarkin mi? Mellék - vagy főszereplő? Persze. Bármelyik részt jelölheted. Tarkin mellékszereplő. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Persze. Bármelyik részt jelölheted. Tarkin mellékszereplő. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Elküldtem én is. Van benne hiányosság, de egyszerüen pl szörnyből csak 2 jutott eszembe, felszíni járműből meg csak 4. Biztos hogy mindegyikből van 6? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Elküldtem én is. Van benne hiányosság, de egyszerüen pl szörnyből csak 2 jutott eszembe, felszíni járműből meg csak 4. Biztos hogy mindegyikből van 6? Igen, van. De így is jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. (szerkesztve) Nekem egyedül a 'Legjobb csata' kategóriában nem jött össze a hat. Ezeken kívül nem is volt több csatának nevezhető ütközet, csak kisebb összecsapások. A többi kategóriához viszont már összeírható legalább 6. Szerkesztve: 2011. Április 4. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. A legjobb csata az lehet bármi amiben két csoport harcol egymással. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. (szerkesztve) Akkor szörny. Van ugye a kutyaféle meg Opress. A többiben nem is volt szörny. Szerkesztve: 2011. Április 4. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Akkor szörny. Van ugye a kutyaféle meg Opress. A többiben nem is volt szörny. A szörny szó talán nem a legjobb mert alapból a félelmetes lényekre koncentrálsz. Pedig itt a nem humanoid állatok a főszereplők. Tehát elvileg az a kis aranyos Convar is lehet szörny, akit a az utolsó két részben láttunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 4. A szörny szó talán nem a legjobb mert alapból a félelmetes lényekre koncentrálsz. Pedig itt a nem humanoid állatok a főszereplők. Tehát elvileg az a kis aranyos Convar is lehet szörny, akit a az utolsó két részben láttunk. Tényleg arra koncentráltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 5. Lehet erre a kategóriára majd valami új nevet kéne kitalálni. Bár még akad csúnya szörny is pár, a már említett kutyik (anoobák) és Opress, a sárkánykígyó Nal Huttán és a fiú mumus formája. Plusz a cuki szörnyek. Frenkie, megérkezett a listád. Ha gondolod, módosíthatsz még rajta (ezt amúgy a határidő lejártáig bárki megteheti, ha valamivel nem lenne elégedett). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 5. A legjobb csata az lehet bármi amiben két csoport harcol egymással. Ez nekem új infó. Tavaly legjobb felszíni csata és legjobb űrcsata kategória volt. Azt hittem a legjobb csata, ennek a kettőnek az összevonása. Mindegy, akkor módosítok a listámon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 5. Ez nekem új infó. Tavaly legjobb felszíni csata és legjobb űrcsata kategória volt. Azt hittem a legjobb csata, ennek a kettőnek az összevonása. Mindegy, akkor módosítok a listámon. Pontosan. Ennek a kettőnek az összevonása. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Április 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 5. Lehet erre a kategóriára majd valami új nevet kéne kitalálni. Bár még akad csúnya szörny is pár, a már említett kutyik (anoobák) és Opress, a sárkánykígyó Nal Huttán és a fiú mumus formája. Plusz a cuki szörnyek. Nekem csak eszetlen lények jutottak eszembe, Opress-re vagy akár a Fiú állati formájára egyszerűen nem is gondoltam. Így nem csoda, hogy alig írtam valamit én is a Szörny kategóriába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. Akiké eddig megérkezett: KisKósa Lok Durd Darth Sky Nabopolasszar Darth Revan9 Ody Mandrell Csoli1138 Pildi Frenkie Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 6. Jól van, akkor megkaptad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.