Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Szavazás - a harmadik évad legjobbjai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szuper! A további rejtőzködő jelöltállítókra továbbra is számítunk. :)

Rám számíthattok. :D Már majdnem megvannak a jelöltek, csak a legjobb zene témában még egy hiányzik, ez valószínűleg hasra ütéses lesz, hiába nincs fülem ehhez...

De igazából a legjobb epizód kategóriával van a nagyobb gond, mert ott még 12 epizód van, de holnap megfelezem és el is küldöm. :)

Hozzászólás ideje:

Pillanatnyilag nagyon el vagyok havazva, de már újranéztem az összes részt és nagyjából kész van a listám.Péntekre megy a csomag. :P

Hozzászólás ideje:

Dzséjt!

Megkaptad a listám vagy esetleg elveszett a világháló szövevényes labirintusában? :)

Hozzászólás ideje:

Dzséjt!

Megkaptad a listám vagy esetleg elveszett a világháló szövevényes labirintusában? :)

Igen, megérkezett rendben, csendben. :)

Akiké eddig megérkezett:

KisKósa

Lok Durd

Darth Sky

Nabopolasszar

Darth Revan9

Ody Mandrell

Csoli1138

Pildi

Frenkie

Darth_Phobos

danityu

Dzséjt

Donát

Embo

Hozzászólás ideje:

Mindenkinek köszönjük a jelöltállítást! Lehet figyelni a szavazó listát. :)

Bocs, ha egyre hülyébbnek tűnök, de ebből az jön le, hogy már meg is van a szavazólista?

Azt hittem holnaptól lesz. De hol is? Ebben a topicban lesz egy hsz, tőled vagy Dzséjt-től nem?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Bocs, ha egyre hülyébbnek tűnök, de ebből az jön le, hogy már meg is van a szavazólista?

Azt hittem holnaptól lesz. De hol is? Ebben a topicban lesz egy hsz, tőled vagy Dzséjt-től nem?

Dzséjt fogja átküldeni nekem. A szavazatokat én összesítem majd. Egyébként hírben lesz kint, abból mindent megtudhatsz majd. :)

Hozzászólás ideje:

No felkerült a lista, lehet agyalni. :D

Én már el is küldtem :D

És amikor átnéztem, mik kerültek be az én listámból, jöttem rá, hogy minden kategóriához 5-t írtam véletlenül :o

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én már el is küldtem :D

És amikor átnéztem, mik kerültek be az én listámból, jöttem rá, hogy minden kategóriához 5-t írtam véletlenül :o

Megkaptam, ment is a válasz mail. Ez nagy kár mert döntően befolyásolhattad volna, hogy ki induljon a versenyen.

Hozzászólás ideje:

Megkaptam, ment is a válasz mail. Ez nagy kár mert döntően befolyásolhattad volna, hogy ki induljon a versenyen.

Dzséjt is szólhatott volna, hogy öreg, mindehova 5-t írtál nem, 6-t! :lol:
Hozzászólás ideje:

Dzséjt is szólhatott volna, hogy öreg, mindehova 5-t írtál nem, 6-t! :lol:

Fel sem tűnt igazság szerint, pedig a tiéddel kezdtem (az egyetlen excel volt). De most így utólag megnézve tényleg csak öt. Mondjuk megszavaztam a bizalmat, hogy hatig mindenki el tud számolni. :)

Kicsit fáj a szívem, hogy Kamino kimarad a legjobb bolygók versenyéből. :(

Kaminot te jelölted egyedül. Esélye sem volt szegénynek. :D

Hozzászólás ideje:

Mondjuk én személy szerint örülök, hogy viszonylag kevés filmes dolog került be a listába. Még úgy is, hogy Padmét a mellékszereplők, Liam Neesont pedig a szinkronhangok között szerettem volna látni (volt esélyük). Annak viszont kifejezetten örülök, hogy Anakin végül kimaradt a legjobb Jedi kategóriából (majdnem Obi-Wan is lemaradt, de a végén belehúzott), és, hogy Ahsoka utcahosszal került a lista élére. Szerintem ebben az évedban ő volt a legjobb Jedi. Bár persze, még a győzelem nem az övé, és tényleg, még az utolsó jelölő is négy-öt kategóriában megváltoztatta a jelölteket, szóval következtetéseket nem lehet levonni. Nagyon érdekes volt látni, hogy ami egy ideig biztos jelölt volt, lazán lecsúszott a bizonytalanok sorába. Szó mi szó, izgi volt már a jelöltek összesítése is.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Annak viszont kifejezetten örülök, hogy Anakin végül kimaradt

Ez engem ledöbbentett. :) Ő olyan mint a Venator, mindig a jelöltek között van. Vagyis most már nem. :D Érdekes még, hogy hat legjobb epizódól öt az évad második felében volt látható. :)

Hozzászólás ideje:

Az tök jó, hogy az űrhajóknál, a felszíni járműveknél, meg a szörnyeknél megcsináltátok linkekkel hogyan néznek ki.

Hozzászólás ideje:

Ez engem ledöbbentett. :) Ő olyan mint a Venator, mindig a jelöltek között van. Vagyis most már nem. :D Érdekes még, hogy hat legjobb epizódól öt az évad második felében volt látható. :)

Pedig abban is szoros volt még a verseny, a Szenátus duológia csak egy ponttal maradt le. Viszont a Dathomir trilógiát mindenki jelölte. Ezen kívül csak kettő volt, ami mindenki listáján szerepelt: legjobb főszereplőként Anakin, és legjobb párbajként a Dooku vs Ventress vs Savage. Ezen kívül semmi sem volt, ami mindenki listáján ott lett volna.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Pedig abban is szoros volt még a verseny, a Szenátus duológia csak egy ponttal maradt le. Viszont a Dathomir trilógiát mindenki jelölte. Ezen kívül csak kettő volt, ami mindenki listáján szerepelt: legjobb főszereplőként Anakin, és legjobb párbajként a Dooku vs Ventress vs Savage. Ezen kívül semmi sem volt, ami mindenki listáján ott lett volna.

A Ziro trilógia helyett el tudtam volna képzelni a politikai cuccost. :( Mellesleg ahogy elnézem, sok helyen meglepően könnyen jönnek majd a helyezések.

Hozzászólás ideje:

Na jó...

Elismerem a számomra is egyre fájdalmasabb totális szüzességem az oldallal kapcsolatban, de hol a fenében van Dzséjt listája jelölt-gyöztesekkel?

Vagy félreértettem valamit?

Elkezdődött már a szavazás? hol?

köszi, köszi, köszi

/ Ha valaki válaszol, akkor úgy, hogy a hülyék is (én) értsék. /

Hozzászólás ideje:

Csoli! A főoldalon van. :) Kattints a portál linkre az oldal tetején. :)

kösz. csak nekem kedvencekből nem a főoldal indul...

Az előző két évadnak akkor csak az eredményhirdetése került be egy ilyen topicba hsz-ként?

na jó, megyek átnézem! :D

Szerkesztve: - csoli1138

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.