Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Holnap tervezem elkészíteni a saját listáim . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Holnap tervezem elkészíteni a saját listáim . Szuper! A további rejtőzködő jelöltállítókra továbbra is számítunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Szuper! A további rejtőzködő jelöltállítókra továbbra is számítunk. Rám számíthattok. Már majdnem megvannak a jelöltek, csak a legjobb zene témában még egy hiányzik, ez valószínűleg hasra ütéses lesz, hiába nincs fülem ehhez... De igazából a legjobb epizód kategóriával van a nagyobb gond, mert ott még 12 epizód van, de holnap megfelezem és el is küldöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Pillanatnyilag nagyon el vagyok havazva, de már újranéztem az összes részt és nagyjából kész van a listám.Péntekre megy a csomag. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 7. Nagyszerű srácok. Jövőhéten már sorrendet kell felállítani! Az lesz a nehezebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 8. Akiké eddig megérkezett: KisKósa Lok Durd Darth Sky Nabopolasszar Darth Revan9 Ody Mandrell Csoli1138 Pildi Frenkie Darth_Phobos danityu Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Az enyémet megkaptad? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Dzséjt! Megkaptad a listám vagy esetleg elveszett a világháló szövevényes labirintusában? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Dzséjt! Megkaptad a listám vagy esetleg elveszett a világháló szövevényes labirintusában? Igen, megérkezett rendben, csendben. Akiké eddig megérkezett: KisKósa Lok Durd Darth Sky Nabopolasszar Darth Revan9 Ody Mandrell Csoli1138 Pildi Frenkie Darth_Phobos danityu Dzséjt Donát Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 9. Nem tudom mennyien jelöltek az első évadnál, de ez a mostani lista nagyon szép! A második évados jelölőket számban felülmúlja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 10. Mindenkinek köszönjük a jelöltállítást! Lehet figyelni a szavazó listát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Április 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 10. Mindenkinek köszönjük a jelöltállítást! Lehet figyelni a szavazó listát. Bocs, ha egyre hülyébbnek tűnök, de ebből az jön le, hogy már meg is van a szavazólista? Azt hittem holnaptól lesz. De hol is? Ebben a topicban lesz egy hsz, tőled vagy Dzséjt-től nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 10. Bocs, ha egyre hülyébbnek tűnök, de ebből az jön le, hogy már meg is van a szavazólista? Azt hittem holnaptól lesz. De hol is? Ebben a topicban lesz egy hsz, tőled vagy Dzséjt-től nem? Dzséjt fogja átküldeni nekem. A szavazatokat én összesítem majd. Egyébként hírben lesz kint, abból mindent megtudhatsz majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. No felkerült a lista, lehet agyalni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. No felkerült a lista, lehet agyalni. Én már el is küldtem És amikor átnéztem, mik kerültek be az én listámból, jöttem rá, hogy minden kategóriához 5-t írtam véletlenül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Én már el is küldtem És amikor átnéztem, mik kerültek be az én listámból, jöttem rá, hogy minden kategóriához 5-t írtam véletlenül Megkaptam, ment is a válasz mail. Ez nagy kár mert döntően befolyásolhattad volna, hogy ki induljon a versenyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Megkaptam, ment is a válasz mail. Ez nagy kár mert döntően befolyásolhattad volna, hogy ki induljon a versenyen. Dzséjt is szólhatott volna, hogy öreg, mindehova 5-t írtál nem, 6-t! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Dzséjt is szólhatott volna, hogy öreg, mindehova 5-t írtál nem, 6-t! Biztos nem figyelt. Kicsit fáj a szívem, hogy Kamino kimarad a legjobb bolygók versenyéből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Dzséjt is szólhatott volna, hogy öreg, mindehova 5-t írtál nem, 6-t! Fel sem tűnt igazság szerint, pedig a tiéddel kezdtem (az egyetlen excel volt). De most így utólag megnézve tényleg csak öt. Mondjuk megszavaztam a bizalmat, hogy hatig mindenki el tud számolni. Kicsit fáj a szívem, hogy Kamino kimarad a legjobb bolygók versenyéből. Kaminot te jelölted egyedül. Esélye sem volt szegénynek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Kaminot te jelölted egyedül. Esélye sem volt szegénynek. Nem is értem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Mondjuk én személy szerint örülök, hogy viszonylag kevés filmes dolog került be a listába. Még úgy is, hogy Padmét a mellékszereplők, Liam Neesont pedig a szinkronhangok között szerettem volna látni (volt esélyük). Annak viszont kifejezetten örülök, hogy Anakin végül kimaradt a legjobb Jedi kategóriából (majdnem Obi-Wan is lemaradt, de a végén belehúzott), és, hogy Ahsoka utcahosszal került a lista élére. Szerintem ebben az évedban ő volt a legjobb Jedi. Bár persze, még a győzelem nem az övé, és tényleg, még az utolsó jelölő is négy-öt kategóriában megváltoztatta a jelölteket, szóval következtetéseket nem lehet levonni. Nagyon érdekes volt látni, hogy ami egy ideig biztos jelölt volt, lazán lecsúszott a bizonytalanok sorába. Szó mi szó, izgi volt már a jelöltek összesítése is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Annak viszont kifejezetten örülök, hogy Anakin végül kimaradt Ez engem ledöbbentett. Ő olyan mint a Venator, mindig a jelöltek között van. Vagyis most már nem. Érdekes még, hogy hat legjobb epizódól öt az évad második felében volt látható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Az tök jó, hogy az űrhajóknál, a felszíni járműveknél, meg a szörnyeknél megcsináltátok linkekkel hogyan néznek ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Ez engem ledöbbentett. Ő olyan mint a Venator, mindig a jelöltek között van. Vagyis most már nem. Érdekes még, hogy hat legjobb epizódól öt az évad második felében volt látható. Pedig abban is szoros volt még a verseny, a Szenátus duológia csak egy ponttal maradt le. Viszont a Dathomir trilógiát mindenki jelölte. Ezen kívül csak kettő volt, ami mindenki listáján szerepelt: legjobb főszereplőként Anakin, és legjobb párbajként a Dooku vs Ventress vs Savage. Ezen kívül semmi sem volt, ami mindenki listáján ott lett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Pedig abban is szoros volt még a verseny, a Szenátus duológia csak egy ponttal maradt le. Viszont a Dathomir trilógiát mindenki jelölte. Ezen kívül csak kettő volt, ami mindenki listáján szerepelt: legjobb főszereplőként Anakin, és legjobb párbajként a Dooku vs Ventress vs Savage. Ezen kívül semmi sem volt, ami mindenki listáján ott lett volna. A Ziro trilógia helyett el tudtam volna képzelni a politikai cuccost. Mellesleg ahogy elnézem, sok helyen meglepően könnyen jönnek majd a helyezések. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Na jó... Elismerem a számomra is egyre fájdalmasabb totális szüzességem az oldallal kapcsolatban, de hol a fenében van Dzséjt listája jelölt-gyöztesekkel? Vagy félreértettem valamit? Elkezdődött már a szavazás? hol? köszi, köszi, köszi / Ha valaki válaszol, akkor úgy, hogy a hülyék is (én) értsék. / Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Csoli! A főoldalon van. Kattints a portál linkre az oldal tetején. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Na elküldtem, már csak imádkozni kell hogy meg is érkezzen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Április 11. (szerkesztve) Csoli! A főoldalon van. Kattints a portál linkre az oldal tetején. kösz. csak nekem kedvencekből nem a főoldal indul... Az előző két évadnak akkor csak az eredményhirdetése került be egy ilyen topicba hsz-ként? na jó, megyek átnézem! Szerkesztve: 2011. Április 11. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.