Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A mikulás Snoke-ot már időszerű volt levenni (bár hó még most is van), azóta még döntöttem, hogy milyen legyen. De hamarosan :)

Hozzászólás ideje:
8 órával ezelőtt, Donát írta:

Yoda, nem állítasz be magadnak valami jó kis avatart? :) 

Nálam meg gőzöm sincs, hogy miért ez az ábra jelenik meg, mivel nem én állítottam be. A személyes adatoknál nem tudom menteni a saját e-mail címemet, mert állítólag már használom, szóval egyelőre nem kínlódom azzal, hogy profilt állítsak be. Majd ha minden rendben működik. 

Hozzászólás ideje:
5 perccel korábban, MissKarrde írta:

Nálam meg gőzöm sincs, hogy miért ez az ábra jelenik meg, mivel nem én állítottam be. A személyes adatoknál nem tudom menteni a saját e-mail címemet, mert állítólag már használom, szóval egyelőre nem kínlódom azzal, hogy profilt állítsak be. Majd ha minden rendben működik. 

Pedig könnyű képet cserélni. :) 

Hozzászólás ideje:

Ez lesz mindenki avatarja akinek nincs beállítva. Minden egyes betűhöz fel kell tölteni. Majd ha lesz rá fölös fél órám megcsinálom. A profil elvileg rendben működik, mástól nem hallottam ilyen hibáról. Írj Dzséjtnek, majd utánanéz.

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, Donát írta:

Pedig könnyű képet cserélni. :) 

Majd cserélek a teljes profillal együtt, addig nem állok megint neki :P 

Ody, ok.

Hozzászólás ideje:

Gyerekek! Vigyázni kellene a spoileres Rebels avatarokkal, sokan még nem látták az évadzárót! 

Szerk.: köszi Dzséjt! Szerencsére mobilról vagyok így nem tudtam kivenni a hátteret, csak a karaktert. 

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Most tüntettem el, reméltem, hogy gyors voltam. Ezek szerint nem. :( :angry: Egyáltalán hogy gondolhatott valaki arra, hogy csak úgy bevág egy spoileres képet? :facepalm:

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Hú, még jó, hogy nem tekintettem meg a profilját. :D Mert én pont az vagyok, aki még egy részt sem látott a 4. évadból...

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Azért a fórum vezetősége többnyire eléggé megkérdőjelezhető tagokból áll. Egy hamiskártyás svindler, egy kétes hírű világ, egy köpönyegforgató gazember és egy őszintén lelkes első rendi tiszt. Ahsoka Tano lóg csak ki a sorból, de rá is ráfoghatjuk, hogy egy rebellis Jedi. :D 

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Nem tudtam avatart beállítani úgy, hogy a képre vezető linket adom meg. Azt írja, hogy "a fájlnak kisebbnek kell lennie mint 0 mb". Hát, annál nem lesz kisebb, ha vért izzadok is :P

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.