Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Április 26. Hozzászólás ideje: 2013. Április 26. 2013. 04. 25. - 20:47, Donát írta: Jogos, és nem akartalak megbántani, csupán arra céloztam, hogy ez most nem igazán jött be. Én is túlreagáltam. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 30. Hozzászólás ideje: 2013. Április 30. ha a Real 10 perccel előbb ébred... Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Április 30. Hozzászólás ideje: 2013. Április 30. Balotellinek a fejét, de megnéztem volna 2-0-nál. Howard Webb meg tarkója alapján Bruce Willis hasonmásverseny első helyezettje lehetne. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Május 1. Hozzászólás ideje: 2013. Május 1. 2013. 04. 30. - 20:51, Wilde írta: Balotellinek a fejét, de megnéztem volna 2-0-nál. Howard Webb meg tarkója alapján Bruce Willis hasonmásverseny első helyezettje lehetne. Én inkább a csajának a fejét. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Május 1. Hozzászólás ideje: 2013. Május 1. 2013. 05. 01. - 7:25, Donát írta: Én inkább a csajának a fejét. Azóta már lehet nincsenek együtt, bár mondjuk a pénz nagy motivációt jelenthet a hölgy számára. Egyébként tegnap a BBC Sporf tweetelte: "FULL TIME: Mario Balotelli's girlfriend is officially safe." Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 11. Hozzászólás ideje: 2013. Május 11. Gratulálok a Győri ETO női kézilabdázóinak! Fantasztikus amit ebben az idényben műveltek a BL -ben! Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Május 11. Hozzászólás ideje: 2013. Május 11. Gratula nekik, itt a rettegett Arénában a magyaroknak kedvez a szerencse. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 11. Hozzászólás ideje: 2013. Május 11. Az én szótáramban nincs olyan szó, hogy szerencse. Az egész idényben egyszer kaptak ki, minden más meccsüket megnyerték. Ez nem szerencse. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Május 11. Hozzászólás ideje: 2013. Május 11. De az Arénának kollektív tudata van, és mindig a hazaiaknak kedvez. Kivéve a múltkori MKB - THW Kiel meccset. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Május 11. Hozzászólás ideje: 2013. Május 11. Gratulálok nekik, csak a 60. percben nyugodtam meg Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Május 12. Hozzászólás ideje: 2013. Május 12. Milyen jó egy ilyen futamot látni Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Május 12. Hozzászólás ideje: 2013. Május 12. Szerintem elég unalmas volt, de a végeredménynek örülök. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Május 12. Hozzászólás ideje: 2013. Május 12. Szerintem egy rossz vicc ez a jelenlegi F1... Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Wooah ilyen 20 évente ha 1-szer van Elképesztő! http://www.youtube.com/watch?v=JgUevnYJOvI Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. 2013. 05. 13. - 10:15, JakeSully írta: Wooah ilyen 20 évente ha 1-szer van Elképesztő! http://www.youtube.com/watch?v=JgUevnYJOvI Nem lehet megnézni mert privát videó... Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Itt még megnézhető http://www.youtube.com/watch?v=Gs5yxozm_84 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. 2013. 05. 12. - 16:47, Wilde írta: Szerintem egy rossz vicc ez a jelenlegi F1... Miért? A gumimizéria valóban elég nevetséges, de azon túl nem voltak rossz futamok eddig. Persze a legutóbbi nem volt olyan eseménydús, de láttunk már rosszabb szezonokat is. És a fene vinné el, nem látom a monacoi időmérőt két hét múlva Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. Hozzászólás ideje: 2013. Május 13. 2013. 05. 13. - 14:45, MissKarrde írta: Miért? A gumimizéria valóban elég nevetséges, de azon túl nem voltak rossz futamok eddig. Persze a legutóbbi nem volt olyan eseménydús, de láttunk már rosszabb szezonokat is. És a fene vinné el, nem látom a monacoi időmérőt két hét múlva Mondatod első felében ott is van a válasz a kérdésedre. A gumikopás olyan mértékeket ölt, hogy számomra élvezhetetlen így a verseny. A futamok izgalmasak (2002-ben, vagy 2004-ben láthattunk ezeknél sokkal kevesebb előzést és izgalmat tartogató futamokat) azt aláírom, de nekem az az irány nem tetszik, ami felé jelenleg a sorozat halad (vagy már el is érte azt)! Nem csak a gyorsaság számít és ez jól van így, de amikor azt hallom egy ilyen sportban, hogy "nem tudok már lassabban menni", akkor azt gondolom nincs miről beszélni. Ez mindennek a legalja! Itt még nem is feltétlenül a versenyzői képességek döntenek, nem is a versenygéped, hanem az, hogy mennyire tudsz bánni a gumikkal. Én speciel a DRS-t és a KERS-t is kivenném a játékból. A régi időkben nem voltak ilyen beépítve, nem is mentek rá ennyire az aerodinamikára, mégis tudtak élvezetes és izgalmas versenyeket produkálni, annak ellenére, hogy nem voltak ennyire gyorsak és kifinomultak a versenyautók. Továbbá az szerintem közelebb állt a nagybetűs versenyzéshez, mint ez a mai F1! Nem volt ennyi vezetéstechnikai segédlet, viszont lehetett neki nyomni, ahogy bírtad és nem egy külső körülményen múlott elsősorban az eredményed (persze technikai sport és meghibásodhatott bármi a gépben, defektet is lehetett kapni, de ezek ma is megtörténhetnek, viszont most még javarészben egy rajtad kívül álló körülmény - a gumifogyasztásod, ami meghatározza a lehetőségeidet). Amit az FIA jövőre tervez ezekkel a hibapontokkal... azt már inkább nem is minősítem, mert egyszerűen nonszensz! Az is hasonló kategória volt, hogy Alonsot meg akarták büntetni a zászló miatt (ennek még annyi értelmét sem látom, mint a focistának sárga lapot adni, ha leveszi a mezét). Egyébként az időmérőn majd megint az lesz, hogy gyorsak a Mercedesek ott lesznek az elejében, a futamon meg mennek pár kört és mindjárt a középmezőnyben találják magukat. Én ezért időmérőt egy darabig egyáltalán nem tervezek nézni. A Monte Carlo-i Nagydíj viszont a kedvenceim közé tartozik. Többek között azért, mert ez az egyetlen olyan pálya, amit személyesen is volt szerencsém bejárni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Május 14. Hozzászólás ideje: 2013. Május 14. A hét végi Nemzeti Sportban pont erről volt egy interjú Jack Villeneuve-vel. Pont ezt mondta. Mára már az F1 kicsit műanyag lett, felszínes, könnyen emészthető, idomulva a mai világ elvárásaihoz. Régen valóban kevesebb volt az előzés, esetenként végig totojgás ment, viszont most hiába van sok előzés, mindegyik tök sima - ez sem jó. Egyet kell értsek Wilde-dal, noha amíg a világ világ, nézni fogom a Forma1-et. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Május 14. Hozzászólás ideje: 2013. Május 14. Igaza van Jacques (!) Villeneuve-nek, már az előzésekből is kiveszett a szépség és az izgalom, ennek ellenére nem tartom annyira tragikusnak a mai helyzetet, lévén láttam sokkal rosszabb szezonokat is (brrr... 2002). Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Május 14. Hozzászólás ideje: 2013. Május 14. (szerkesztve) Szujó Zoli már annyira lelkes volt szegény, hogy összevissza bakizott a futam alatt Már a rajtnál a Merciket McLarennek nézte,és a hab a tortán, a "Maldonado finnje" beszólása volt. Azért nem kéne a színvonalat rontania Szerkesztve: 2013. Május 14. - JakeSully Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2013. Május 14. Hozzászólás ideje: 2013. Május 14. Mivel Raikkönennek szurkolok, engem ez a gumikopás-mizéria egyáltalán nem idegesít Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Május 14. Hozzászólás ideje: 2013. Május 14. 2013. 05. 14. - 5:18, Donát írta: Régen valóban kevesebb volt az előzés, esetenként végig totojgás ment, viszont most hiába van sok előzés, mindegyik tök sima - ez sem jó. A nagy védekezések szerintem ugyanúgy hozzátartoznának a versenyekhez és szerintem látványosabb elemként is szolgáltak egy-egy futamon belül, mint az, hogy nyitod a szárnyat aztán szépen elmész... Ez a jelenetsor az egyik legemlékezetesebb számomra az elmúlt évtized pillanatai között. Ma már ilyet nem lehetne kivitelezni... (közben Palik párszor elélvezett úgy ordibál) 2013. 05. 14. - 11:16, JakeSully írta: Szujó Zoli már annyira lelkes volt szegény, hogy összevissza bakizott a futam alatt Már a rajtnál a Merciket McLarennek nézte,és a hab a tortán, a "Maldonado finnje" beszólása volt. Azért nem kéne a színvonalat rontania Azért Mezeihez képest még sehol sincs. A "fűkutya" meg a replay szerintem überelhetetlen! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. David Beckham visszavonult. http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/david-beckham-is-visszavonul-ujabb-legenda-bucsuzik-2245403 A Manchester és Real Madridos években az egyik kedvencem volt. Imádtam, ahogy beadja a labdákat és a szabadrúgásait. 2002-ben a VB után emlékszem mindenki Beckham frizurát követelt a fodrásztól...tehát a divatot is diktálta. Jó kis focista volt Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Szerintem mindig is egy túlértékelt focista volt, soha nem kedveltem. A divatot diktálta, az tény. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Ikonikus figura volt. Eleinte én is csak bájgúnárnak gondoltam, de amikor láttam milyen ügyes a szabadrúgásokban meg a passzokban akkor megkedveltem. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Igazán akkor nőtt nagyot a szememben, amikor visszajött a Milanba és küzdött a válogatottságért. Az a fajta alázat, amit kései éveiben a játék iránt mutatott mindenképpen példaértékű! Korábban én is overrated-nek tartottam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. Hozzászólás ideje: 2013. Május 16. 2013. 05. 16. - 14:58, Nute Gunray írta: Szerintem mindig is egy túlértékelt focista volt, soha nem kedveltem. A divatot diktálta, az tény. Kivételes rúgótechnikája volt/van, de semmiképp sincs benne az elitben. Csak az MU -ban alkotott maradandót. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2013. Május 20. Hozzászólás ideje: 2013. Május 20. Mourinho otthagyja a Realt a szezon végén, ahogy az várható volt Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.