Ugrás a kommentre

Sport

lokatelli

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Köszi Wilde a kimerítő leírást. :D Néhol kicsit száraz és sok, de ezt másképp nem lehetett megfogalmazni. Rajzos meccsértékelésekkel lenne az igazi ezt átlátni. :) Mindenesetre így is sokat segítettél, köszönöm!

Hozzászólás ideje:
  2013. 11. 05. - 19:03, Ody Mandrell írta:

Köszi Wilde a kimerítő leírást. :D Néhol kicsit száraz és sok, de ezt másképp nem lehetett megfogalmazni. Rajzos meccsértékelésekkel lenne az igazi ezt átlátni. :) Mindenesetre így is sokat segítettél, köszönöm!

Nincs mit, örülök, hogyha segíthettem. :)

2013. 11. 05. - 20:40, kudar írta:

Jó így olvasni a meccsekről amiket nem tudok megnézni. Most a Bears meccset fogom holnap megnézni, mert a Ravenst még nem találom sehol... :S

Én innen szoktam letölteni a mérkőzéseket, itt pl. fent van a Ravens @ Browns is! ;)

Hozzászólás ideje:

Bears - Packers - Igazából egyik csapatot sem szeretem, de ha már választani kellett akkor a Bearsnek drukkoltam, mert engem is elkapott a "nem szeretjük a sajtfejűeket hév" :D Viszont...

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:
  2013. 11. 06. - 6:13, kudar írta:

Uhh köszi szépen!! :D

Nincs mit. :)

2013. 11. 06. - 17:25, Ody Mandrell írta:

Isteni ez az oldal Wilde, köszi! :D

Elég hasznos, főleg azért szeretem, mert többféle sportág mérkőzései is fent vannak rajta...

Hozzászólás ideje:

Nekem még van magyar válogatott mezem is. :D Szerintem remek sport, mikor még anno újságírónak készültem, írtam is róla egy-két cikket a playball-ra... Egyébként ilyen formában azért is jobb baseballt nézni, mert csak a tiszta játékidőt látod, az inningek közötti szünetek ki vannak vágva. Ezáltal az alapból 3.5-4 órás meccsek (szünetekkel együtt) két órás változatban kerülnek fel és így pörgősebbnek is tűnik a játék, persze az élő meccsnézésnek is megvannak az előnyei, mondjuk egy World Series-nél. :)

Hozzászólás ideje:

Most végeztem a Ravens - Browns-szal.

Hozzászólás ideje:
  2013. 11. 07. - 6:10, kudar írta:

Na majd ha lesz időm belenézek egybe.Melyik a legjobb csapat? Csak mert jó meccsel akarok kezdeni. :D Ahogy annó egy Giants - Pats SB-vel. :)

Kicsit hasonlít az NFL-hez abban a tekintetben, hogy elég változatosak az erőviszonyok. A tavalyi bajnok Giants az idei rájátszásba be sem jutott, míg az idei bajnok Red Sox viszont tavaly nem hogy a playoffba nem került be, de még utolsó is volt a csoportjában! Akik mondjuk az elmúlt négy évet tekintve (amióta én nézem) ott voltak többször is a legjobbak között: San Francisco Giants (2010 és 2012 bajnoka), St. Louis Cardinals (2011 bajnok, tavaly főcsoport döntő, idén a döntőben kaptak ki), Texas Rangers (2010 és 2011 is a döntőbe jutottak, de mindkettőt elvesztették), de az idei bajnok a Boston Red Sox is egy nagyon nagy múltú csapat és egyben a 4. legeredményesebb az összes franchise közül (az utóbbi tíz évben háromszor is nyertek - 2004, 2007, 2013). Ha láttad a Moneyball-t (ha nem akkor nagyon ajánlom, főleg ha érdeklődsz a sport iránt, de filmként is remek volt) akkor az Oakland-et nem kell bemutatnom, nagyon szimpatikus csapat, egyik haverom a film után lett Oakland szurkoló. A két legmainstream-ebb és leggazdagabb csapatot is megemlíteném azért. Talán minden idők legutáltabb sportcsapata a New York Yankees ("The Evil Empire"), minden évben nagyon erős játékoskerettel rendelkeznek, a kisebb csapatoktól elhalásszák a jó játékosokat és ők nyertek a legtöbbször - 40 World Series szereplés és ebből 27 bajnoki címmel zárult (összehasonlításképpen a 2. St. Louis csak 19/11-et tud felmutatni). A másik hasonlóan gazdag csapat a Los Angeles Dodgers, ők csak 18-szor jutottak döntőbe, ebből 6-ot nyertek meg, viszont ők idén ott voltak a playoffban, míg a Yankees szégyenszemre nem. A legpaprikásabb meccseknek a Yankees vs. Red Sox találkozók szoktak számítani, ami hangulatában még a Real - Barca-t is felülmúlja. Nagyon utálja egymást a két csapat, egyben a két város is. Előbbinek minden idők legjobb baseball játékosának, Babe Ruth eladásának volt szerepe (a Red Sox nyert vele 3 bajnoki címet négy év alatt, aztán eladták a Yankees-nek és ezután 86 évig (2004-ig) nem nyertek egy bajnokságot sem, sokan Ruth távozásának tudták ezt be, ez volt a "Bambino átka"), míg utóbbinak a gyökerei a függetlenségi háborúra vezethetőek vissza (Boston a független Amerikához volt köthető, míg New York a koronapártiakhoz). Ezenkívül a Dodgers vs. Giants meccsek is jók szoktak lenni, igazi nyugati parti rangadó.

Egyébként a következő szezon majd csak március végén fog kezdődni, mert az előző most ért véget októberben. ;)

Hozzászólás ideje:
  2013. 11. 07. - 22:49, Wilde írta:
Előbbinek minden idők legjobb baseball játékosának, Babe Ruth eladásának volt szerepe (a Red Sox nyert vele 3 bajnoki címet négy év alatt, aztán eladták a Yankees-nek és ezután 86 évig (2004-ig) nem nyertek egy bajnokságot sem, sokan Ruth távozásának tudták ezt be, ez volt a "Bambino átka"),

Erről az jutott eszembe, hogy "Ezért nem nyerhet a Red Sox sohasem kupát.". Ha nézted esetleg a Lostot. :)

Hozzászólás ideje:
  2013. 11. 11. - 21:46, Donát írta:

Erről az jutott eszembe, hogy "Ezért nem nyerhet a Red Sox sohasem kupát.". Ha nézted esetleg a Lostot. :)

Ezt Jack mondta Sawyer-nek nem? :) Arra is emlékszem aztán, hogy mikor elfogták őket a Többiek, Jack-nek mutatott Ben egy felvételt, a 2004-es WS 4. meccsének utolsó out-járól, amivel nyert a Boston és Jack először nem akarta elhinni...

Hozzászólás ideje:

Köszi az infókat a baseballról. Ha linkelsz egy jó meccset, meg is fogok nézni. :)

Ravens - Bengals... Jesszusatyám mi volt itt...elég érdekes volt az tuti. :S

Hozzászólás ideje:

Tampa Bay - Miami

Hozzászólás ideje:
  2013. 11. 12. - 20:39, Ody Mandrell írta:

Wilde! milyen lejátszóval lehet megnézni ezeket a letöltött NFL meccseket? Nekem pl. a 49ers - Panthers meccs csak a feléig megy, után kifagy. Vagy esetleg rosszul van feltöltve?

BS playert használok (korábban VLC-vel is néztem), ezek minden formátumot lejátszanak. A legtöbbször mkv-be teszik fel ezeket a meccseket, nem tudom, hogy az általad említett felvétel pontosan milyen volt, de szerintem önmagában azzal volt a hiba, nem pedig lejátszó specifikus a probléma. ;)

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Broncos - Chargers

Jövő héten Chiefs vs Broncos, - szerintem az eddigi évad legjobb meccse lesz!!! - aztán Pats és megint Chiefs...lol. :D

Szerkesztve: - kudar
Hozzászólás ideje:
  2013. 11. 13. - 23:20, Wilde írta:

BS playert használok (korábban VLC-vel is néztem), ezek minden formátumot lejátszanak. A legtöbbször mkv-be teszik fel ezeket a meccseket, nem tudom, hogy az általad említett felvétel pontosan milyen volt, de szerintem önmagában azzal volt a hiba, nem pedig lejátszó specifikus a probléma. ;)

Igen már rájöttem azóta, hogy a felvétel volt a rossz. Bár nem tudom miért fagyott ki alig a felénél amikor a mérete meg volt a két giga...

Más. A magyar futball edzőknek az alábbi csapatot ajánlanám felállítani. :D

Kannás - Szőlősi, Bori, Pálinkás, Törköly - Ágyas, Tokaji, Kékes-Frank - Puttonyos, Villányi, Sligovica

:lol:

2013. 11. 16. - 20:21, Ody Mandrell írta:

Holnap nagy meccsek az NFL -ben. Mit kell tudni róluk illetve melyik lesz a legnagyobb rangadó?

Én már egy ideje hirdetem, de szerintem a Broncos-Chiefs lesz a legjobb meccs. :) Manning kicsit lesérült a múlkori meccs végén, de most megint játszik, szóval remélem nem lesz gond és végre a Kansas behúzza az első minuszát. :D

Szerkesztve: - kudar
  2013. 11. 16. - 20:21, Ody Mandrell írta:

Holnap nagy meccsek az NFL -ben. Mit kell tudni róluk illetve melyik lesz a legnagyobb rangadó?

Szerintem is a Kansas City - Denver mérkőzés lesz egyértelműen a forduló legfontosabb találkozója. A KC esetében, statisztikailag a liga legjobb és egyben egyedüliként veretlen csapatáról beszélhetünk, míg a másik oldalon véleményem szerintem (mind szerkezetileg, mind taktikailag) a jelenlegi mezőny legütőképesebb csapata áll majd fel, az NFL történelmének egyik - ha nem a - legjobb irányítójával (Peyton Manning-el). (Vasárnap éjjel 2.30-kor fog kezdődni.)

A többi idősávban, az este hétkor kezdődő mérkőzések közül, a Cleveland és a Cincinnati párharcát közvetítik majd a Sport TV-ben. Ez is egy szoros meccs lehet, tekintve, hogy idén a Browns erőn felül teljesít, míg a Bengals pedig már többször is bemutatta, hogy annak ellenére, hogy ők a csoport favoritjai, azért képesek meglepetésszámba menő vereségeket szenvedni (idén a Cleveland-től is kikaptak már).

Én mégis inkább a Philadelphia - Washingtont mondanám ebből az idősávból a legígéretesebb összecsapásnak. Csoportrangadóról van szó és igen komoly téttel bír, főleg a fővárosiak szempontjából. Amennyiben a Philly nyer, akkor átveszi az NFC East-ben a vezetést a Dallastól, vereség esetén mindenképpen marad második és csak -1 meccs a hátrányuk. A Redskinsnél viszont, ha kikapnak akkor csoport utolsók lesznek és 4 mérkőzés lesz a lemaradásuk a csoport első helyezettjétől. (Tavaly ilyen állásból is visszajöttek, de idén ez még nagyobb bravúr lenne.) Az Eagles Nick Foles személyében megtalálta ideális kezdő irányítóját, aki két héttel ezelőtt 7 TD-t passzolt egy mérkőzésen és legutóbbi két fellépésüket meg is nyerték vele a Sasok. A másik oldalon a tavalyi év két újonc felfedezettje a futó Alfred Morris és a QB - Robert Griffin lehet a Skins reménysége, ha úgy játszanak, mint a tavalyi év második felében, akkor abszolút van esélyük. A tét miatt én ezt a párharcot mondanám az egyik legjobbnak.

Az este 10 után kezdődő meccsek közül a New Orleans - San Francisco-t adja a Sport TV. Ez szerintem remek választás! Az utóbbi időben mindkét csapat megmutatta, hogy ki tud kapni váratlanul és nem érinthetetlenek (főleg a Frisco), de még így is azt mondom, hogy két bajnokaspiránsról beszélhetünk esetükben. A tavalyi NFC bajnok 49ers idén visszafogottabban teljesít, de ebben része van a Seattle térnyerésének is az NFC West-ben. A másik oldalon visszatért a vezetőedző Sean Payton egy éves eltiltásából és ismét hasonlóan eredményes a Saints, mint 4 éve, amikor megnyerték a Super Bowl-t. Igazi támadófoci várható, sok ponttal és szoros eredménnyel, feltéve, hogyha Kaepernick is Brees-hez méltóan bemelegedik!

A Monday Night Football is egy remek párosítást eredményez ezen a játékhéten. Az AFC East toronymagas listavezetője (egyben az előző évtized csapata) a New England látogat majd egyik személyes kedvencemhez és titkos esélyesemhez a Carolina-hoz. Mindössze egy meccsnyi a lemaradása a hazaiaknak a Patriotshoz viszonyítva, annak ellenére, hogy nagyon gyengén kezdetek (1-3), azóta viszont 5 győzelem jött zsinórba, így a Panthers már a Saints-et is veszélyezteti divízión belül. a New Englandnek a csoport valószínűleg meglesz, mert nem túl acélosak a közvetlen riválisok, ettől függetlenül Tom Brady maximalizmusát ismerve, habzó szájjal fogja belevetni magát a Pats minden párharcba, főleg egy ilyen kiemelt mérkőzésen, mint a MNF. A Carolina-nak fontosabb lenne ezzel együtt a győzelem, mivel a Saints mögött egyelőre "csak" (kb. 10 éve álltak ilyen jól) csoport második, ezért kellene a győzelem. A hazai pálya és a lendület (5 győzelem egymás után) a Panthers mellett szól, viszont a másik oldalon ott van egy elkapó poszton ugyan foghíjas, de még mindig nagyon éles Patriots, akiknél a védelem már nem tündököl régi fényében (itt a Carolina szerintem felül is múlja őket), de továbbra is adom azt a mondást, hogy két ember ember van, akik ellen nem szabad nagyon fogadni, az egyik Peyton Manning, a másik pedig Tom Brady, úgyhogy nem merek jósolni :cool:

Szerkesztve: - Wilde

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.