Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 9. Ha a szívemre hallgatok most lenne 3 pontom Hajrá Dánia! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 9. Németország - Portugália 3-0 A hollandok ezzel a zakóval lemondhatnak a továbbjutásról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 9. Nem biztos az. Tavaly a spanyolok is zakóval kezdtek, aztán már nem volt, aki megállíthatta volna őket. Ez most egy jó "ébresztő pofon" volt, már csak az a kérdés hogy felébreszti-e őket eléggé. (Szerintem igen) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 9. (szerkesztve) A hollandok még játszanak a németekkel és a portugálokkal. A németek ellen kikapnak a portugálokat verik ami 3 pontot jelent és az kevés lesz a továbbjutáshoz. Így képzelem a csoport végeredményét. 1. Németország 9p. 2. Dánia 4p. 3. Hollandia 3p. 4. Portugália 1p. Amúgy, hajrá Németország. Szerkesztve: 2012. Június 9. - Dei Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 9. (szerkesztve) Ha a csapatok javítanak a helyzetkihasználásukon még akármi megtörténhet. Ez a végeredmény fizikailag lehetetlen. Szerk.: Szerkesztve: 2012. Június 9. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Spanyol - Olasz 2-1 Ír - Horvát 1-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Spanyolország - Olaszország 2-0 Írország - Horvátország 0-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. (szerkesztve) Spanyolország - Olaszország 2-0 Írország - Horvátország 1-2 Szerkesztve: 2012. Június 10. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. 1. Barnez - 5 pont 2. Ody - 4 pont 3. Pildi - 3 pont 4. Nute Gunray - 2 pont Frenkie - 2 pont Daniyu - 2 pont MissKarrde - 2 pont Nabo - 2 pont 9. Flóribá - 1 pont Dei - 1 pont 11. Donát - 0 pont Hadd emeljem ki Pildit, aki privátba küldte el nekem a tippjeit, és ő volt az egyetlen, aki dán győzelmet jósolt. Bravó! És hadd emeljem ki magamat is, aki egyedüliként még mindig 0 pontos. Bravó! A mai program (azért beírom): Spanyolország - Olaszország Írország - Horvátország Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Spanyolország - Olaszország 3-1 Írország - Horvátország 1-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Spanyol - Olasz 2-0 Ír - Horvát 0-3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. A korábbi EB játék eredménye (2008): 1. Lokatelli - 31 pont 2. MissKarrde - 26 pont 3. Bomarr - 21 pont 4. Rog - 20 pont 5. Ody - 18 pont 6. Donát - 17 pont 7. Coce - 12 pont 8. Lada - 11 pont 9. Frenkie - 1 pont A korábbi VB játékok eredménye (2006): 1. Bomarr - 62 pont 2. Ody - 56 pont 3. lokatelli - 51 pont 4. Donát - 48 pont 5. MissKarrde - 41 pont 6. Lada - 38 pont 7. Kudarmubat - 35 pont 8.Oldfighter - 3 pont (2010): 1. Barnez - 55 pont 2. Ody - 53 pont 3. DjNorbi - 50 pont 4. Nabopolasszar - 47 pont 5. Donát - 41 pont Oldie - 41 pont 7. Tenel Ka - 40 pont 8. Lada - 31 pont 9. MissKarrde - 29 pont 10. Jake ? 20 pont 11. Frenkie - 15 pont 12. Jinx - 11 pont 13. Rog - 8 pont 14. Coce 0 - pont Kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Úgy látszik, az előző EB-nél egész jól tippelgettem Na ez most nem fog megtörténni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Spanyolország - Olaszország 1-0 Írország - Horvátország 2-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Írország - Horvátország 2-2 Merész, főleg azután amit a magyarok ellen műveltek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Spanyol - Olasz: 2-0 Írország - Horvátország: 0-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Spanyolország - Olaszország 2-0 Írország - Horvátország 0-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Donát! Köszi az összesítést. Tanulságos. Kár, hogy Bomarr most nem játszik. Spanyolország - Olaszország Cancelled Írország - Horvátország 1-3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Hadd emeljem ki Pildit, aki privátba küldte el nekem a tippjeit, és ő volt az egyetlen, aki dán győzelmet jósolt. Bravó! És hadd emeljem ki magamat is, aki egyedüliként még mindig 0 pontos. Bravó! Köszi, Donát. De az igazság az, hogy ez a két sor hűen tükrözi, mennyire nem a hozzáértés, sokkal inkább a szerencse számít. Én csak elolvastam pár értékelést a csapatokról, aztán az intuícióimra hallgatva tippeltem. Nagyon meglepődtem, hogy ezzel jelenleg harmadik vagyok. De persze örülök neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Nagyon jó volt az Olasz-Spanyol meccs. Kassainak gratula! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Nagyon jó volt az Olasz-Spanyol meccs. Kassainak gratula! Sok sárgát kiosztott, de mind jogos volt. Torresnek még volt pofája reklamálni is... nem tudta kivel van dolga Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. 7 futam, 7 győztes. Király verseny volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. A francba ma is volt meccs? Na ezt elszúrtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. A mai nap nekem 0 pont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 10. Nem rég lett vége az Ír-horvátnak (felvételről néztem), úgyhogy csak holnap lesz összesítés. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. Francia - Angol 3-2 Ukrán - Svéd 0-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. 1. Ody - 7 pont 2. Barnez - 6 pont 3. Pildi - 4 pont 4. Daniyu - 3 pont MissKarrde - 3 pont Nabo - 3 pont 7.Nute Gunray - 2 pont Frenkie - 2 pont Flóribá - 2 pont 10. Dei - 1 pont Donát - 1 pont Ody, le a kalappal, ezt is telibe lőtted... Ma: Franciaország - Anglia Ukrajna - Svédország Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. Francia - Angol 2-3 Ukrán - Svéd 2-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. Franciaország - Anglia: 1-0 Ukrajna - Svédország: 0-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 11. Franciaország - Anglia: 2-1 Ukrajna - Svédország: 1-1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.