Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Anglia-Olaszország 0-0 T.E.: 3-4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Anglia - Olaszország: 1-1 T.e.: 4-3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Anglia - Olaszország: 0-1 (hosszabbítás után) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Anglia - Olaszország: 1 - 1 Hosszabbítás után: 2 - 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Az idei év legjobb futama. Grosjeant sajnálom, annyiszor kihullott, már hogy most megérdemelt volna egy futamgyőzelmet. Amit meg Schumi művelt... Maldonado is megtette a szívességet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Ez nem igaz, elfelejtettem az F1-et! És persze hogy jó futam volt... mindig azokat hagyom ki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Ez nem igaz, elfelejtettem az F1-et! És persze hogy jó futam volt... mindig azokat hagyom ki. Ezt kivételesen megéri utólag pótolni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Ezt kivételesen megéri utólag pótolni Meg fogom tenni, főleg ha az angol-olasz unalmas lesz. Majd kapcsolgatok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. A mai futamhoz nem lehet sokat hozzátenni, egyszerűen fantasztikus volt!! Grosjeant nagyon sajnáltam, és bár nem bírom Hamiltont, ezt azért nem érdemelte meg (tegyük hozzá, hogy nagyon ragaszkodott ő is a pozíciójához). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. A mai meccsel kapcsolatban csak attól félek, hogyha netán az olaszok szerzik az első gólt itt olyan bunkerfocit fogunk látni hogy a tegnapi meccs ehhez képest augusztus 20-ai tűzijáték Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Schumacher most volt először dobogón, mióta visszatért 2010-ben, nem? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Schumacher most volt először dobogón, mióta visszatért 2010-ben, nem? Ígyvan Azért is sírt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Anglia-Olaszország 1-0 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Anglia-Olaszország 0-2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Anglia - Olaszország: 0 - 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Taktikai csata = szar meccs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Eddig meglepően jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Donát! Szerintem át kellene állni a privátos tippelésre most már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Részemről mehet a privátos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 24. Az angolok egyszerűen nem tudnak 11-es párbajt nyerni. Cole mégis hogy gondolta azt a kapura lövést? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Az állás: 1 Ody - 28 pont 2. barnez - 26 pont 3..Nute Gunray - 23 pont MissKarrde - 23 pont Donát - 23 pont 6. Danityu - 19 pont 7. Pildi - 17 pont 8. Frenkie - 16 pont 9. Nabo - 15 pont Flóribá - 15 pont 11. Dei - 1 pont Ody 5 pontot kapott, mert telibe találta a végeredményt, jól eltalálta a hosszabbítás utáni végeredményt és a tizenegyes párbaj végkimenetelét (3+1+1). Maximálisan 6 pont gyűjthető egy meccsen, azt akkor szerezte volna meg, ha a tizikre 2-4-et tippel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Én bealudtam a meccsen, mondjuk már annyira nem is érdekel a dolog, ezzel az EB-vel az volt a baj, hogy a selejtezők 70%ban kiszámíthatóak voltak, mégis kaptunk pár baromi jó meccset, az elődöntők meg vagy baromi unalmasak, vagy annyira dominál az egyik csapat, hogy a gól után ráül az eredményre, aztán hátul labdázgatnak. Az még durvább, hogy 4 év múlva nem 16, hanem 24 csapat jut majd be, nekem már így is kezd elegem lenni ebből a sportból, a maga 1 hónap hosszúságával... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Tehát akkor: 1) nem selejtezők voltak, csoportmeccsek 2) miért kell minden világeseményt fikázni? Semmi baj nem volt ezzel az EB-vel. 70%-ban kiszámíthatóak voltak az eredmények? Tehát a 24 csoportmeccsből 17-nél? Akkor miért csak 15 pontod van a negyeddöntők után, pedig még telitalálatod is volt? 3) az elődöntőkről érdekesen formáltál véleményt, mivel még csak most következnek 4) nem egy hónap, hanem 21 nap, ami 3 hét. Ebből is hátra van még 6 nap. Egyéb óhaj-sóhaj?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. (szerkesztve) Az olimpiát jobban várom, ott a magyarok mindig remekelnek, meg szerintem izgalmasabb is, mint a foci. Két meccsre nem is adtam le szavazatot, mert elfelejtettem, talán azért. 3hét, vagy egy hónap, meg már tök mindegy, mondom 4 év múlva még hosszabb lesz, azóta arról hallani, hogy végre majd a magyarok is kijutnak, már előre örülnek neki. Arra meg kíváncsi lennék, hogy melyik meccsre lehet azt mondani, hogy jó volt, mikor a franciák, vagy az angolok voltak a pályán. Én egyet sem tudnék, talán a tegnapin kicsit villantak, de ez is kevés volt. Szerkesztve: 2012. Június 25. - FlóriBá Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. A tegnapi meccs, a 0-0 ellenére is, elég emészthető volt, voltak helyzetek szép számmal mindkét oldalon. Az pedig hogy az olimpián a magyarok szoktak remekelni... 4 éve mindössze 3 aranyérmet szereztünk, én azt nem számítom jó eredménynek Főleg a korábbi önmagunkhoz képest. Ha idén is ilyen teljesítményt nyújtunk, esküszöm sírni fogok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
barnez Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Én sajnos a tegnapi meccsen bealudtam, mondjuk inkább a fáradtságos napnak tudható be... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
FlóriBá Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Áh, nem hiszem, most azért sokkal több remény van, úszók, vízilabdázok, kajakosok terén...hogy, csak az elvárhatóakat említsem. Plusz, ha a vízilabdások nyernek, akkor ez lenne zsinórban az 4. olimpiánk, ami rekordnak számítana!!!!!! Az is durva, hogy az M1 nem adta az EB előtti teljes nyitó ünnepséget, pedig érdekelt volna. Az idei olimpiait tuti megnézem, mert ilyenkor a rendező ország mindig belevisz hazai történelmet is, abból az Angoloknak meg sok van és érdekes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Plusz, ha a vízilabdások nyernek, akkor ez lenne zsinórban az 4. olimpiánk, ami rekordnak számítana!!!!!! Itt milyen rekordra gondolsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Itt milyen rekordra gondolsz? Olimpián még senki nem nyert zsinórban 4 érmet vízilabdában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2012. Június 25. Olimpián még senki nem nyert zsinórban 4 érmet vízilabdában. Ja, vízilabda, akkor ok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.