Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 4. Majd a Mezőkövesd játékosai megmentenek minket. Én is beszállok a tippelős játékba, ha nem gond. Kansas @ Indianapolis New Orleans @ Philadelphia San Diego @ Cincinnati San Francisco @ Green Bay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 4. Én is beszállnék, ha nem gond Kansas @ Indianapolis New Orleans @ Philadelphia San Diego @ Cincinnati San Francisco @ Green Bay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 4. (szerkesztve) Bár engem majd a Patriots beszálltával fog igazán érdekelni a rájátszás, azért egy tippet dobok ezekről is Kansas @ Indianapolis New Orleans @ Philadelphia San Diego @ Cincinnati San Francisco @ Green Bay Szerkesztve: 2014. Január 4. - Nabopolasszar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 4. Lementettem egy külön dokumentumba az összes tippet (Ody, Donát, Nute, Jake, Nabo és én adtuk le eddig). Eddig még nincs két azonos "szelvény", de végül is ez nem meglepő. A kombinatorika nyelvére lefordítva összesen 16 féle variáció lehetséges és mivel hatan vagyunk, így az első két fordulóban előfordulhat, hogy nem lesz két azonos sor. Szóval az a lényeg, hogy jelen állás szerint az első kör után legfeljebb egy ember állhat maximális pontszámmal a bajnokságban. (Amúgy a legtöbben a Colts, a Bengals és a 49ers továbbjutásával járnának jól.) Mindenkinek sok sikert, remélem kiemelkedően színvonalas mérkőzések lesznek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 4. Én két ilyen statisztikai lappal fogom követni ma a meccset. Alig várom, hogy bekerüljenek az első elkapások, yardok, TD-k az offense oldalra, sackek, int-ek, forced fumble-ök és recovery-k a másik oldalra. Saját készítésű. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 4. Én most nem adok le, mert ezek a meccsek annyira nem izgatnak, persze meg fogom őket nézni, de a kimenetel csak az miatt izgat, hogy a Broncos minél jobb ellenfelet kapjon, mint pl a chargerst... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 4. Beolvasták az sms-em. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. A kombinatorika nyelvére lefordítva összesen 16 féle variáció lehetséges és mivel hatan vagyunk, így az első két fordulóban előfordulhat, hogy nem lesz két azonos sor. OFF: 5 éve nem volt matekom (statisztikát illetve közgázt leszámítva), így lehet hogy tévedek, de ez esetben nem faktoriálissal kell számolni? Mert akkor 24 féle variáció lehetséges. 4! = 4 X 3 X 2 X 1 = 24. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Nem, 2^4, Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. OFF: 5 éve nem volt matekom (statisztikát illetve közgázt leszámítva), így lehet hogy tévedek, de ez esetben nem faktoriálissal kell számolni? Mert akkor 24 féle variáció lehetséges. 4! = 4 X 3 X 2 X 1 = 24. Nem, mert mindegyik meccsnek két lehetséges kimenetele van, és ezek egymástól függetlenek, azaz 2x2x2x2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Az a Luck-os sms volt az Donát? Egyébként az első meccs után azt gondolom, hogy elég igzalmas playoff-nak nézünk elébe! Ahogy Lee Corso, a College GameDay legendás házigazdája mondaná "Not so fast my friend!!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Az a Luck-os sms volt az Donát? Egyébként az első meccs után azt gondolom, hogy elég igzalmas playoff-nak nézünk elébe! Ahogy Lee Corso, a College GameDay legendás házigazdája mondaná "Not so fast my friend!!" A meccs elején írtam, hogy Luck + Colts a sötét ló az AFC-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. (szerkesztve) Beolvasták az sms-em. Nem semmi elemzés volt! Még Faragó Ricsi is megdícsért. Ez volt a harmadik beolvasás amit hallottam tőled. Colts - Chiefs Hihetetlen meccs volt! Nagyon dühös voltam, mert szerintem a Chiefs érdemelte volna meg a továbbjutást. Jamal Charles két perc után kiesik? Döbbenet.... És akkor még nem is beszéltem a többiekről. De majdnem ezt is elbírta a Chiefs. Azt viszont meg kell vallani, hogy elég jó a colts támadó sora. Bár az első félidőben Simth -ék is remekül játszottak. Szerkesztve: 2014. Január 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Azért a 2. félidőben Luck odatette magát: minden támadás vagy TD-nal vagy interception-nel végződött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Jaja. Nem semmi a srác pszichésen. Mondjuk nsgxon jóblokkokst kapott. Nem fértek hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Nem, mert mindegyik meccsnek két lehetséges kimenetele van, és ezek egymástól függetlenek, azaz 2x2x2x2 Oké, köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. (szerkesztve) Elhunyt Eusébio. R.I.P. Talán a leghíresebb meccse: http://www.youtube.com/watch?v=MondTrac_PQ Nem mellesleg a Real összes (3) gólját Puskás rúgta. Szerkesztve: 2014. Január 5. - Nute Gunray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Donát! Be van már készítve a chips? Ezt csak most láttam. Nem volt chips!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Most jutott időm (a vasárnapi meccseket sem láttam) összesíteni az eredményeket a tippjátékban: Donát, Nute: 3 Ody, Nabo, Wilde: 2 Jake: 1 Úgyhogy egy forduló után így áll a bajnokság. Még semmi nem dőlt el, de a végén csak egy maradhat... egy, aki mindent visz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Holtverseny esetén mi lesz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Először azt nézzük meg kinek volt (ha lesz ilyen) telitalálatos fordulója, ha nincs, akkor kinek volt több 3 találatosa stb. Végső esetben a Super Bowl is tiebreaker lehet, tehát, ha teszem azt két fél is mondjuk 10-10 ponttal áll és ugyanannyi 4, vagy 3 találatosa volt, mint a másik félnek, viszont az egyikük eltalálta a SB győztesét, a másik meg nem, akkor az nyer, aki a döntőt jól tippelte meg. Amennyiben itt se lenne döntés, akkor amolyan virtuális pénzfeldobásként egy NFL kvíz dönthet a holtversenyről... (persze a kérdést csak olyan teheti fel, aki nem érintett a holtversenyben). Egy kérdés, kifejezetten a rájátszással kapcsolatban és, aki leghamarabb helyesen válaszol az nyer! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Remélem nem leszek holtversenyben az élen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 9. Sajna megint kevés időm volt, a másik két meccset meg sem nézem, mondjuk nem is érdekel, viszont ez a hét már annál inkább fog. Colts - Chiefs Hát itt mi volt már. Elkezdtem félni a Coltstól. Nem tudom mennyire segíthetett be nekik hogy a chiefsnél lesántult a fél társaság, de most már remélem hogy igen, mert akár a coltot, akár a patset kapja meg a broncos, nagy bajban lesznek. mindkettő elverte őket az alapszakaszban, és hát na, azért 28 pontot behozni, nem éppen rossz. Az a TD a végén, amikor visszapattant a védő sisakjáról erre luck felkapta és beugrott vele vmi elképesztő volt. Örülök, hogy a Chiefs kiesett, de félek hogy a Colts tovább jutott. Rem luck neve nem lesz rossz ómen. Saints - SH Colts - Pats 49ers - Panthers Chargers - Broncos Ja és Donát, főleg a végeredmény tekintetében, tényleg jókat írtál az adásba. ) Az eheti tippen betettem spoiler mögé. Saints - Hát ez a meccs se volt semmi. Örülök a továbbjutónak, mert barátom kedvencei, és bár nem azt mondom, hogy biztos megérdemelték, de így is nagy meccs volt. Bár a SeaHawks ellen semmi esélyük nem lesz úgy érzem... :S Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 9. A Chiefs -nél minden épkézláb ember elfogyott már kb. a félidő táján... Én a helyedben nem aggódnék a Colts okán. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 9. A Chiefs -nél minden épkézláb ember elfogyott már kb. a félidő táján... Én a helyedben nem aggódnék a Colts okán. Hát a Colts lenyomta már egyszer a Broncost ahogy a Pats is, szóval azért egy picit aggódom, de reménykedek egy Seahawks Broncos SBban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 9. Ki fognak esni a hétvégén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 9. Az alapszakaszból messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni, erre a legjobb példa az elmúlt három év (és még megválaszolhatatlanul sok szezon) Super Bowl győztesei! Ha azt nézem, akkor a Denvernek nem is annyira a Colts, mint inkább a Chargers ellen kellene félnie, tekintve, hogy tőlük is legutóbb kikaptak az alapszakaszban (ráadásul hazai környezetben!). Továbbá Peyton Manning-nek éppen Philip Rivers-ék ellen az egyik legrosszabb a mutatója. 2007-ben, amikor a San Diego főcsoport döntőt játszott, akkor a második körben az akkor még Indianapolisban játszó - és jóval esélyesebbnek számító, egyben bajnoki címvédő - Manning-et és csapatát győzték le idegenben Rivers-ék! A másik mérkőzésen még mindig a Colts-al járna jobban szerintem a Denver. Tom Brady ellen 4-10 a mérlege összesen (ebből 1-2 a rájátszásban) Manning-nek. Ez illetve a bajnoki címek száma billenti kettejük relációjában a mérleg nyelvet Brady felé nálam, hogyha valaki megkérdezi, hogy melyiküket választanám a csapatomba irányítónak. Az is érdekes, hogy Peyton számára a playoff - bántóan sok - 8 alkalommal egy mérkőzést jelentett. Ahogy az angol mondja one and done rájátszást futott PM a csapatival legtöbbször (tavaly is rögtön az első meccsükön kiestek). Ezzel együtt, ha nagyon szigorúan nézem, akkor mind az all time statisztikákat - csak úgy, mint az alapszakasz eredményeket - ilyenkor ki lehet hajítani az ablakon, mert itt már egy úgy bajnokság kezdődik! ("A statisztikák maximum a kommentátoroknak, a sportfogadóknak, meg a baseball játékosoknak valók!") Kifejezetten a match-up-ok szempontjából jobb fit a Broncos számára, a Chargers, mint a Colts, úgyhogy meglepődnék, ha a Denver megint az első meccsén kiesne. A másik oldalon is el lehet mondani, hogy a momentum most az Indianapolis-nál van, hatalmas önbizalommal telve érkezhetnek, de mindent az határoz meg, hogy ki az ellenfél. Ugyanis a csapatsportok első számú szabálya, hogy mindenki csak annyira játszik jól, amennyire az ellenfél engedi! A Chiefs ellen egyrészt egy ezer sebből vérző csapat ellen tudtak győzedelmeskedni (ami defense szempontból azért volt érthetetlen, mert a Kansas-nek mindenképpen számítania kellett volna a hosszú játékokra!!), másrészt egy relatíve gyengébb játékerőt képviselő offense ellen, hogy a rutint már meg se említsem (harmadrészt meg ott hazai pályán voltak). Amennyiben ez a Colts találkozó is, a Wild Card körhöz hasonlóan egy ilyen outscore game lesz, akkor a Patriots ellen nem sok esélyt adok nekik! A denveri mérkőzésen is fontos megjegyezni, hogy a Chargers nem a tavalyi Ravens és náluk is fontos tekintetbe venni azt, hogy múlt héten kit vertek meg. Pontosabban inkább kit nem, ugyanis a Cincinnati saját magát ütötte ki szerintem. Nem volt akkora a különbség a két csapat között, mint amennyit az eredmény mutatott, az igazi differenciát Andy Dalton játéka és a labdaeladások jelentették! Összességében tehát a fent említett okok alapján igazán meglepődnék, ha nem egy Brady vs. Manning párbajt kapnánk a főcsoport döntőre (kettejük vetélkedésében ez a legmagasabb elérhető szint, tekintve, hogy mindig is egy konferenciában szerepeltek, kétszer találkoztak Chamionship Game-en: 2003, 2006). Persze, ha tényleg szőrszálhasogató vagyok, akkor azt is érdemes elmondanom, hogy a logikát is ki lehet dobni az ablakon, ugyanis e játék dinamikájából adódóan bármikor 180 fokos fordulatot vehetnek a körülmények és teljesen elképzelhetetlen dolgok is történhetnek, de ezért szép az NFL! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 9. Sanyi megmondta, hogy a statisztikák a kukába valók. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 10. Tegnap Xboxon fontos alapszakasz mérkőzést játszottam a Seatlle-lel a 49ers ellen. Hasonlóan drámai mérkőzést sikerült összehoznom, mint amilyen néha élőben is kikerekedik, gondoltam, megosztom veletek. Én 9-2-vel állok, ők 8-3-mal a meccs előtt. A meccs közepén összeszedett 21 pontos előnyömből 5 pont maradt 1 perccel a vége előttre, támad az ellenfél (49ers). Kaepernick két rossz kísérlete után 45 másodperc környékén sikerült megsackelni (időkérésük már nincs). Pörög lefelé az óra, gyorsan felállnak, no huddle-ből indítják a játékot, nincs időm áthívni a védelmet, 4. és 17-re Colin dob egy hosszú passzt, 92 yardos td lett belőle... 1 ponttal átveszik a vezetést, az órán még 30 másodperc. 2 pontosra mennek, amit kivédekezek. 3 időkérés, 30 másodperc az órán. Squib kicket választanak (pattogós labda) kezdőrúgásként, amivel eljutok a 45 yardosomig. 4 gyors passzal és 2 időkérés elégetésével eljutok az ellenfél 22 yardosáig. 3 másodperccel a vége előtt, 36 - 35-ös állásnál (a 49ers vezet) megállítom az órát az utolsó időkérésemmel. 39 yardos field goalt rúgok. Erre a rúgóval sikerült KIHAGYNOM a rúgást!!!! A meccsnek vége, végeredmény: 36-35 a 49ersnek. Csoportállás: 49-ers 9-3 Seattle 9-3. Azt hittem megőrülök. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Január 10. Jó játék lehet. Hétvégén is lesz tippelés? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.