Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Holnap visszatér a Bestia... Harapd szét a Bernabeu-t!!!! :fuckoff::evil:

Véleményen szerint nagyon harapós volt a Bestia, ha ezt a szintet hozza végig a bajnokságban én elégedett leszek :yeah::evil:

Gratula egyébként Yoda a csapatodhoz, szépen helytálltak, de közel se voltak olyan motiváltak, mint a Madrid. :hmm:

Hozzászólás ideje:

Véleményen szerint nagyon harapós volt a Bestia, ha ezt a szintet hozza végig a bajnokságban én elégedett leszek :yeah::evil:

Gratula egyébként Yoda a csapatodhoz, szépen helytálltak, de közel se voltak olyan motiváltak, mint a Madrid. :hmm:

Sajnos lemaradtam a meccsről, egy jó kis tanulmány út miatt, csak az eredményt láttam, meglepődtem, azt hittem szorosabb lesz, de örülök, hogy nyertünk Hala Madrid!!! :)

Hozzászólás ideje:

Az elején vezethettünk volna 2-0-ra is, de nem mentek be a helyzetek, utána szétestünk, a 2. félidőben meg a Real akarata érvényesült, bár a gólok inkább egyéni hibákból születtek. Jár a taps a Realnak, megérdemelték a győzelmet :clap:

Az egytlen pozitívum számomra Suarez játéka volt, mi lesz itt ha összeszoknak Messivel meg Neymarral... :evil:

Fontosnak érzem megjegyezni, hogy a játékvezetés hagyott maga után némi kívánnivalót, de nem ezen múlott a meccs.

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

Szerdán Magyarország-Portugália férfi kézilabda EB-selejtező mérkőzés. Nem tudom, a portugáloknál mennyire komoly a kézilabda, de jó lenne őket megverni.

Hozzászólás ideje:

Jó lenne, már rengetegszer kikaptunk tőlük több sportágban is, jó lenne visszavágni nekik.

Labdarúgás:

Magyarország - Portugália 0-1 (Felnőtt)

Portugália - Magyarország 3-0 (Felnőtt)

Magyarország - Portugália 1-6 (U19)

Kosárlabda:

Magyarország - Portugália 64-68, 52-59, 83-88 (U18)

Magyarország - Portugália 57-66 (Felnőtt)

Portugália - Magyarország 71-66 (Felnőtt)

Magyarország - Portugália 70-76 (Felnőtt)

Egyelőre ennyiről tudok, de biztos, hogy ezenkívül jópárszor elvertek már minket. Ezek után már tényleg jó lenne nyerni. :D

Szerkesztve: - DarthMaul31

Hozzászólás ideje:

Kézilabdában tudtommal elég súlytalanok, szóval alighanem különösebb megerőltetés nélkül verjük őket. Kéne rendezni pár vízilabda meccset is ellenük és tuti javulna ez a mérleg. :D

Hozzászólás ideje:

Nem volt olyan könnyű győzelem ez a mai... De legalább nyertünk. Ezzel együtt idén már háromszor nyertünk Portugália ellen felnőtt válogatott tétmérkőzésen, labdajátékokban. :)

Hozzászólás ideje:

Donát! Elolvastam azt a cikket, amit írtál. Ezt most kajak Te szerkesztetted meg az egészet. :? Nagyon profi a lead; jók a kérdések, a válaszok szintén, s ráadásul kellően kimerítőek (de hát ehhez kell egy jó interjúalany is, akit ugye nem kell beszéltetni :P ); a tördelés is abszolút rendben van. Az egész koncepció nagyon eredeti, egyben érzek benne némi aktualitást is, plusz ezzel a feljutós - semmiből jövő csodamanageres sztorival még egy kis nosztalgikus Fifa hangulata is volt számomra az interjúnak (azzal együtt, hogy nem volt elrugaszkodott a sztori, meg a manager sem). :clap: Egyébként ez a Kevin Davies csak névleg azonos a BPL-ben a Bolton csapatkapitányaként is szereplő játékossal, vagy ténylegesen róla lenne szó?

Hozzászólás ideje:

Donát! Elolvastam azt a cikket, amit írtál. Ezt most kajak Te szerkesztetted meg az egészet. :? Nagyon profi a lead; jók a kérdések, a válaszok szintén, s ráadásul kellően kimerítőek (de hát ehhez kell egy jó interjúalany is, akit ugye nem kell beszéltetni :P ); a tördelés is abszolút rendben van. Az egész koncepció nagyon eredeti, egyben érzek benne némi aktualitást is, plusz ezzel a feljutós - semmiből jövő csodamanageres sztorival még egy kis nosztalgikus Fifa hangulata is volt számomra az interjúnak (azzal együtt, hogy nem volt elrugaszkodott a sztori, meg a manager sem). :clap: Egyébként ez a Kevin Davies csak névleg azonos a BPL-ben a Bolton csapatkapitányaként is szereplő játékossal, vagy ténylegesen róla lenne szó?

:) Akkor jó, ha Fifa hangulatot érzel, mert ez konkrétan a Fifa menedzser módomhoz készült. :) Úgy döntöttem, hogy idén a Carlisle Unitedet gardírozom, Kevin Davies pedig a boltoni Kevin Davies, csak nálam nem walesi, hanem skót, mert amikor megálmodtam, hogy ő leszek, akkor ezt a nemzetiséget választottam véletlenül a játékban (azt hittem skót). Szóval ennyi eltérés van. A szöveget Wordben írtam meg, majd volt lehetőségem a newspaperclub.com-on beszerkeszteni ilyen stílusban, és így született meg a PDF.

Azóta írtam még egyet, becsatoltam azt is, hátha érdekel. :)

Bár a karrier és az interjú fake, a benne szereplő adatok valósak, azoknak utánajártam (mármint ami a múltra vonatkozik persze). :)

four-four-two-2017-may-20141031-1055.pdf

Hozzászólás ideje:

Kemeny volt a Skins D!Nagyon jo meccs volt!

Kar,hogy nem tudtuk meg mi lenne vegig Romoval...

Hetvegen meg mi nymjuk a Washingtonnal...hat...remelem W lesz a vege....

Hozzászólás ideje:

:) Akkor jó, ha Fifa hangulatot érzel, mert ez konkrétan a Fifa menedzser módomhoz készült. :) Úgy döntöttem, hogy idén a Carlisle Unitedet gardírozom, Kevin Davies pedig a boltoni Kevin Davies, csak nálam nem walesi, hanem skót, mert amikor megálmodtam, hogy ő leszek, akkor ezt a nemzetiséget választottam véletlenül a játékban (azt hittem skót). Szóval ennyi eltérés van. A szöveget Wordben írtam meg, majd volt lehetőségem a newspaperclub.com-on beszerkeszteni ilyen stílusban, és így született meg a PDF.

Azóta írtam még egyet, becsatoltam azt is, hátha érdekel. :)

Bár a karrier és az interjú fake, a benne szereplő adatok valósak, azoknak utánajártam (mármint ami a múltra vonatkozik persze). :)

Ez is tetszett. Volt benne két rész, amit nem egészen értettem. Mintha az jött volna le a cikkből, hogy az 1974/75-ös szezonban voltak az első osztályban, akkor az előző évben, hogy kerülhettek a kiesés szélére (elvileg pont akkor jutottak fel). :? "A következő hat évben a csapat stabilan a másodosztályt erősítette, nem egyszer a feljutás környékén végezve (volt 3. és 4. is), ám az 1973/74-es idényben hosszú idő után először megérintette a kiesés szele."

A másik meg ott volt, hogy: "A Wigan legutóbb a 2012/13-as idényben szerepelt az élvonalban, azóta pedig másodjára vehet részt a rájátszásban: a 2013/14-es idény végén az 5. helyen ért célba, és végül a QPR-ral szemben maradt alul a feljutásért folytatott küzdelemben.Az alapszakaszban a londoniak ezúttal is ötödikek lettek, ám a 4. helyezett Fulhamen túljutottak, így joggal érezhetik magukat a Permier League kapujában. - Itt nem a Wiganről volt szó ebben a bekezdésben? Vagy itt a "londoniak" melyik csapatra vonatkozik?

Az nekem is új információ volt, hogy nem a több idegenben rúgott gól számít a feljutásnál (hozzáteszem elég hülyén hangzik, hogy mi miatt törölték el). Egy hasonló eset viszont megtörtént a valóságban, azt hiszem a 2012-es Afrika Kupán volt az, hogy nem az a válogatott jutott ki, aki több idegenben rúgott góllal rendelkezett és ezt ők nem tudták, de nem csak a szövetségi kapitány, hanem kb. senki... és ott elkezdtek ünnepelni.

Ez amúgy a Fifa 15?

Hozzászólás ideje:

Ez is tetszett. Volt benne két rész, amit nem egészen értettem. Mintha az jött volna le a cikkből, hogy az 1974/75-ös szezonban voltak az első osztályban, akkor az előző évben, hogy kerülhettek a kiesés szélére (elvileg pont akkor jutottak fel). :? "A következő hat évben a csapat stabilan a másodosztályt erősítette, nem egyszer a feljutás környékén végezve (volt 3. és 4. is), ám az 1973/74-es idényben hosszú idő után először megérintette a kiesés szele."

A másik meg ott volt, hogy: "A Wigan legutóbb a 2012/13-as idényben szerepelt az élvonalban, azóta pedig másodjára vehet részt a rájátszásban: a 2013/14-es idény végén az 5. helyen ért célba, és végül a QPR-ral szemben maradt alul a feljutásért folytatott küzdelemben.Az alapszakaszban a londoniak ezúttal is ötödikek lettek, ám a 4. helyezett Fulhamen túljutottak, így joggal érezhetik magukat a Permier League kapujában. - Itt nem a Wiganről volt szó ebben a bekezdésben? Vagy itt a "londoniak" melyik csapatra vonatkozik?

Az nekem is új információ volt, hogy nem a több idegenben rúgott gól számít a feljutásnál (hozzáteszem elég hülyén hangzik, hogy mi miatt törölték el). Egy hasonló eset viszont megtörtént a valóságban, azt hiszem a 2012-es Afrika Kupán volt az, hogy nem az a válogatott jutott ki, aki több idegenben rúgott góllal rendelkezett és ezt ők nem tudták, de nem csak a szövetségi kapitány, hanem kb. senki... és ott elkezdtek ünnepelni.

Ez amúgy a Fifa 15?

Igen, Fifa 15.

1.) Bocsi, 1972/1973-as szezonban érintette meg őket a kiesés szele. Jogos.

2.) A londoni csapat ott valóban kicserélendő a Wigan egy szinonimájára. :)

Köszi az észrevételeket. :)

Hozzászólás ideje:

Nah..Yoda József... nem láttam a meccset, csak az eredményt figyeltem...Mi történt a kedvenc csapatoddal? :hmm:

Nem úgy volt, hogy a Bestia, Messi Neymar trió legyőzhetetlen lesz? :hmm:

Hozzászólás ideje:

Nah..Yoda József... nem láttam a meccset, csak az eredményt figyeltem...Mi történt a kedvenc csapatoddal? :hmm:

Nem úgy volt, hogy a Bestia, Messi Neymar trió legyőzhetetlen lesz? :hmm:

Hát... ez siralmas volt. Messi kritikán aluli volt, Neymar próbálkozott, de egyedül nem megy, a Bestia meg nagyon akart, de nagyon látszik rajta az a 4 hónap, a Celta kapusa meg élete meccsét játszotta. Középpálya nincs (ez a legszomorúbb, amikor annyi éven át itt volt a legjobb középpálya...), védelem úgyszintén, Luis Enrique meg nem elég tökös ahhoz hogy komolyabb változtatásokat eszközöljön. Lehet még tavaszra javulni persze, de egyelőre nem sok reményt fűzök a dologhoz.

Hozzászólás ideje:

Hmm...pedig a Barca mindig január február környékén kezd el gyengélkedni...és utoljára februárban kapott ki hazai pályán a Valencia-tól... mi lesz itt? :hmm:

Hozzászólás ideje:

Hmm...pedig a Barca mindig január február környékén kezd el gyengélkedni...és utoljára februárban kapott ki hazai pályán a Valencia-tól... mi lesz itt? :hmm:

Aláírnám, ha most fordítva lenne, és akkor jönnénk formába, és még BL-t is nyernénk :clap2:

Hozzászólás ideje:

Ha nyer a Sevilla és a Valencia, a Barca lecsúszik az ötödik helyre :shocked:

Durva lesz idén is a spanyol bajnokság.

Az angol se kutya, ott is izgalmasan alakulnak a dolgok. köszönhető a City és a MU bénázásának..

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.