Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 1. Mindig ledöbbenek, hogy az amcsik milyen showt tudnak csinálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. SB: Sajna nem tudom kommentálni: #sírok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Én meg a Ravens meccs óta nem örültem ennyire egy interceptionnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Ahogy a XXXIV Super Bowl a The Tackle címen vált elhíresültté, vagy a XLII a The Helmet Catch néven, úgy ez a döntő "büszkén" viselheti majd a The Worst Play Call of All Time címkét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Azigen! Az Atletico szépen elkente a Realt... Na holnap felzárkózhat a Barca. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. a Hertha 2-0 -ra verte a Mainz -ot idegenben. Dárdai jól mutatkozott be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Szóval a német edzőtársadalmat is szembeköpték... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Azóta is csak azt szajkózzák, hogy szerencséje volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Azigen! Az Atletico szépen elkente a Realt... Na holnap felzárkózhat a Barca. Tudom, hogy a döntetlen Barcás szemmel még jobb lett volna, de én végig az Atleticonak szorítottam, a Realtól egy pontot is sajnálok helyezéstől függetlenül Ha holnap nyer a Barca onnantól a saját kezükben a sorsuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Azóta is csak azt szajkózzák, hogy szerencséje volt! A csodatevési mágiáját szerintem koncentrálja a válogatottra! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 22. Akár győzelem nélkül, vagy 13 vereséggel is be lehet jutni az NFL-ben a rájátszásba! Érdekes videó, amiben levezetik, hogy bizony a jelenlegi playoff system igen meglepő eshetőséget rejt magában (persze ez mind teoretikus). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 23. LOL Valaki(k) igencsak ráért(ek). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Február 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 26. Van itt a fórumon, aki már "látta" a képet (Ezt aerial hoop-nak hívják, és egy kiadós edzés után minden tagom úgy megnyomja mintha egy profi masszőr órákon át dolgozott volna.... az aruetiiise meg nézhetnek, mert még az egyszerűbb pózok is jó látványosak.) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 27. Valóban látványos, és közben piszok nehéz is lehet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Február 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 27. Szépen feljutni a karikára nehéz (az ötféle módszerből kettő az, ami eddig sikerült) . Ha fent vagyunk, már megoldjuk valahogy Ennek a póznak annyi a nehézsége, hogy a lenti kézzel előtte nem tudom megfogni a karikát mert ott van a shebsem. Félig le kell esni ahhoz, hogy meg tudjam akadályozni a tovább esést Közben persze a felső kézzel kapaszkodok mint a hétfene, s csak akkor engedem el amikor már a testsúly a hátamon-nyakamon van. Érdemes egyszer kipróbálni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Március 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 17. Ma tovább kell jutni!!! AÚPA ATLÉTI !!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 20. Jó kis meccsek lesznek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 20. Atletico - Real...pffffff Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Március 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 20. Fú, ez kemény lesz...! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 21. Revans!!! AÚPA !!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 21. Revans!!! AÚPA !!! Számomra öröm nézni ahogy a Barca két nagy ellenfele gyilkolja egymást De holnap nekünk lesz esélyünk megtépni egy kicsit őket Visca El Barca! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 21. X lesz! Mi pedig nyerunk ma! 8) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 21. Ti is 4-0-ra vertétek őket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 21. Az a Calderon! 8) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 21. Ez meg a Camp Nou! Nagyobb, félelmetesebb... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Március 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 21. Holnap verni kell a Realt, mi vagyunk jobb passzban, de vigyázni kell mert volt már, hogy minden mellettünk szólt mégsem sikerült nyerni. Sok gólos meccsre számítok, szerintem 3-4 gól minimum lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 22. Egy 4-2 a tippem estére természetesen a Barca javára Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2015. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 22. Há mondom ,hogy X lesz ! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2015. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 22. Majd kiderül Neked amúgy se lehet annyira fontos Ti már nem igazán lesztek bajnokok idén Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Március 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 22. Én inkább a hungarokatalán vs. szittyamadridista kommentháborút várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.