Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Gratulálok RAJMESZ-nak, aki megnyerte a versenyt. Egyszer kell vezetni ugyebár, a végén. :D

A végeredmény:

1. Rajmesz - 46 pont

2. Wilde - 44

3. Fulcrum - 43

4. Yoda József - 41

5. Nabopolasszar - 39

6. MissKarrde - 37

6. Donát - 37

8. Darth Krande - 36

8. Dei - 36

10. luke19 - 34

11. Ody Mandrell - 33

12. Rog - 27

13. Nute Gunray - 26

14. Csoli - 21

15. Frenkie - 3

16. Darth Cupsy - 1

16. tomcsi80 - 1

Hozzászólás ideje:

Az elején jól kezdtem, sajnos alábbhagyott a lendület utána :)

Ha az estit is eltalálja, szinte képtelenség lesz behozni. ;)

Nem jött be, pedig eltaláltam azt a meccset! :P

Gratula a győztesnek! :D

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

Köszi a számolgatást, de jó is ezt látni, köszi. :D

Ezek szerint tudok én tippelni, de valahogy a tippmixen nem ez mutatkozik meg. :D

Hiába. "Nem az iskolában szerzett jegyek határozzák meg az ember intelligenciáját". Most erről ez jutott eszembe. :D

És ráadásul hendiképpel nyertem. :D

Hozzászólás ideje:

ALL TIME EURO Tabella

1 MissKarrde - 87

2 Ody Mandrell - 79

3 Donát - 77

4 Nabopolasszar - 54

5 Nute Gunray - 49

6 Rog - 47

7 Rajmesz - 46

8 Wilde - 44

9 Fulcrum - 43

10 Yoda József - 41

11 Dei - 37

12 Darth Krande - 36

13 luke19 - 34

14 Lokatelli - 31

15 Barnez - 26

16 Bomarr - 21

16 Frenkie - 21

16 Csoli - 21

19 Danityu - 20

20 Pildi - 18

21 Flóribá - 16

22 Coce - 12

23 Lada - 11

24 Darth Cupsy - 1

25 tomcsi80 - 1

ALL TIME VB/EB Tabella

1 Ody Mandrell - 222

2 MissKarrde - 203

3 Donát - 195

4 Nabopolasszar - 138

5 Nute Gunray - 99

6 Yoda József - 85

7 Bomarr - 83

7 Rog - 83

9 Lokatelli - 82

10 Barnez - 81

11 Lada - 80

12 Wilde - 66

13 Jake - 55

14 Frenkie - 54

15 DjNorbi - 50

16 Rajmesz - 46

17 Oldfighter - 44

18 Fulcrum - 43

19 Tenel Ka - 40

20 Dei - 37

21 Darth Krande - 36

22 Kudar - 35

23 luke19 - 34

24 Csoli - 21

25 Danityu - 20

26 Pildi - 18

27 Flóribá - 16

28 Coce - 12

29 Jinx - 11

30 Darth Cupsy - 1

30 tomcsi80 - 1

Hozzászólás ideje:

Én csak az első félidőt láttam, utána elvitt a haveri kör. De(de-vel nem kezdünk mondatot :D ) én azt mondtam, miután C lement, hogy itt esély nincs!!! Aztán belegondoltam, hogy nekünk, meg Wales-nek sikerült gólt lőni az egész EB-n, szóval nélküle is lehet bármi. Innét haveri kör] aztán egy INFO hogy Portugália nyert!!!. Én örülök neki!!! 04 óta minden világversenyen nekik szurkolok ,és most azért összejött :)

És én megmondtam: "hogy a végén még ezzel a hitvány játékkal fogják megnyerni" (mostantól Lotto-zok :D )

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:

Gratulálok RAJMESZ-nak, aki megnyerte a versenyt. Egyszer kell vezetni ugyebár, a végén. :D

Mit is nyertem? :D

Szerkesztve: - Rajmesz

Hozzászólás ideje:

De, az lesz. Oda fogják neki nyomni megint, pedig nem érdemli meg.

Ha ő nem akkor ki? Messi? elég gyenge szezonja volt magához képest. Copán is felsültek.

Ronaldo BL nyert mint gólkirály + EB-t ahol nem játszott a legjobban de azért így is lőtt 3 gólt(+3 gól passz) és vezére volt a csapatnak.

Ilyen eredményeket senki nem tud felmutatni idén.

És Ronaldo lehet szidni utálna de azt nem hogy ő egy igazi vezér a csapatának aki szívvel lélekkel küzd minden meccsen és most megjött a siker is.

Messi ellenben pályán lehet hogy jobb egy kicsivel de mint ember egy seggdugó. Egy kis szaros gyáva aki meglapul a sarokban amikor vezérként kéne viselkednie, nem tudja motiválni a csapatát. Ez is az egyik oka hogy semmit nem nyert Argentínával. A múltban látható hogy az igazi nagy klasszisok vezérek is voltak és ez volt sikerük egyik kulcsa lásd: Pelé, Maradona, Platini, Zidane, Ronaldo(brazil), Beckenbauer stb. Ők mind nyertek eb-t vagy vb-t Messi NEM.

Szerkesztve: - Fulcrum

Hozzászólás ideje:

Az én szememben Luis Suarez az aranylabdás.

Messi meg nem kapitány alkat, és akkor mi van? Bejutott 4 döntőbe Argentínával, melyből 3-at szinte csak és kizárólag neki köszönhet a csapat, mert nélküle a fasorba se lennének. Arról nem hiszem, hogy ő tehet, hogy a csapattársai (elsősorban Higuain) annyira balf***ok, hogy tiszta ziccereket nem bírnak belőni. Higu két döntőt is elbaltázott ezzel. De persze az argentinok szemében mindig Messi a sz*r, ha nem nyernek, mindig mondják hogy a válogatott nem érdekli, ami persze k***vára nem igaz. Ha nem érdekelné, nem sírta volna el magát a Copán. Most persze hirtelen mindenkinek fontos lett, miután lemondta a válogatottságot. Most rájöttek, hogy nélküle bizony labdába nem rúgnának. Ellenben a portugálok tökéletesen megvannak CR nélkül, mint láthatjuk, neki sok köze nem volt ehhez a győzelemhez. Csak szerencséjére az ő csapatában egy Éder van, nem pedig Higuain.

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:

Az én szememben Luis Suarez az aranylabdás.

Jó szezonja volt nem vitás talán oda érthet. De ha az ember kicsit a számok mögé nézz akkor más a helyzet. Az utolsó 5 fordulóban lőtt 14 góltját a spanyol bajnokság utolsó helyzeteinek lőtte. Olyan volt mint idén a Barca, a kis csapatokat sokszor kitömte de a fontosabb meccseken sokszor beleszürkült. Ha Copa-n tudott volna játszani az sokat segített volna az esélyein.

Hozzászólás ideje:

Ha ő nem akkor ki? Messi? elég gyenge szezonja volt magához képest. Copán is felsültek.

Ronaldo BL nyert mint gólkirály + EB-t ahol nem játszott a legjobban de azért így is lőtt 3 gólt(+3 gól passz) és vezére volt a csapatnak.

Ilyen eredményeket senki nem tud felmutatni idén.

Csatlakozom. Egyértelmű, hogy Ronaldoé lesz az aranylabda idén. BL+EB, nem is lehet vitás. És nem is sajnálom tőle. 31 éves, ráadásul jött most ez a sérülés is, lehet többé már nem ér fel a csúcsra.

Hozzászólás ideje:

Messi ellenben pályán lehet hogy jobb egy kicsivel de mint ember egy seggdugó. Egy kis szaros gyáva aki meglapul a sarokban amikor vezérként kéne viselkednie, nem tudja motiválni a csapatát.

Hát igen, Messi elég visszataszítóan viselkedik mostanában. Sértetten visszamondja a válogatottságot, boldog-boldogtalan könyörög neki és a bocsánatáért esedezik, mintha ő szívességet tenne azzal, hogy felhúzta a címeres mezt. Neki a nemzeti tizenegy soha nem jelentett semmilyen lelki érzületet, csak valami szükséges nyűg volt, amitől most végre megszabadulhatott.

Hozzászólás ideje:

Gratula a pontverseny győztesének, és minden játékosnak a részvételért :yeah:

Donát, köszi a levezénylést, elsőosztályú volt, mint mindig :)

És persze az EB-k állása a nyerő :rock: Ha kicsit jobban foglalkozok a témával a játékok második felében, jobban elhúzhattam volna. Majd legközelebb :)

Hozzászólás ideje:

Hát igen, Messi elég visszataszítóan viselkedik mostanában. Sértetten visszamondja a válogatottságot, boldog-boldogtalan könyörög neki és a bocsánatáért esedezik, mintha ő szívességet tenne azzal, hogy felhúzta a címeres mezt. Neki a nemzeti tizenegy soha nem jelentett semmilyen lelki érzületet, csak valami szükséges nyűg volt, amitől most végre megszabadulhatott.

Olvasd el mégegyszer amit írtam ;)

Hozzászólás ideje:

Olvasd el mégegyszer amit írtam ;)

Mivel utólag módosítottad a hozzászólást, egyáltalán nem olvastam. Ezt most megtettem, de továbbra is tartom, amit írtam.

Hozzászólás ideje:

Amúgy ha Elek Ákos nem kapufát lő a portugáloknak, nem kicsit lenne más a leányzó fekvése :P

Majd a vb selejtezőn bepótolhatja.

Szerkesztve: - tomcsi80

Hozzászólás ideje:

Akkor ők se állnak vissza az utolsó 10 percben. :P

Nekem amúgy az volt az érzésem 3-3-nál, ha akarnának, a portugálok meg tudnának verni minket. Azért mégis csak a cserecsapatunk volt fönt, és már ahhoz is további kiegészítők jöttek be (Korhut mellett Bese pl.). De a portugálok nem akartak kockáztatni - ami egyébként is jellemző volt rájuk a torna során - így maradt a 3-3.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.