Hozzászólás ideje: 2018. Június 15.7 éve Salaht sajnálom. Így is necces az Egyiptomnak legalább egy döntetlent hoznia, de Salah nélkül még nehezebb lesz számukra.
Hozzászólás ideje: 2018. Június 15.7 éve 19 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Hát ez elég szomorú Nagyon tetszik az egyiptomiak szervezettsége! Hajrá Fáraók!
Hozzászólás ideje: 2018. Június 15.7 éve Micsoda védés volt az egyiptomi kapustól! Hát le a kalappal Egyiptom előtt, valami hihetetlenül játszanak az egész mérkőzésen.
Hozzászólás ideje: 2018. Június 15.7 éve És mégis kevés lett... El is felejtettem, milyen a telitalálat édes íze. Ó, yeah.
Hozzászólás ideje: 2018. Június 15.7 éve Hát igen, pedig 10 perccel a vége előtt már kezdtem örülni, drukkoltam a fáraóknak, hogy sikerüljön X -elni. Sőt, szerintem amilyen Uruguay -i csapat ellen léptek ma pályára, én még Egyiptom győzelmét is vártam a meccsen, de sajnos a sors nem ezt írta meg, ennek ellenére egy nagyon izgalmas mérkőzés volt.
Hozzászólás ideje: 2018. Június 15.7 éve Szép volt Donát! Suarez azért belőhetett volna kettőt abból a sokból
Hozzászólás ideje: 2018. Június 15.7 éve Éppen most , Yoda József írta: Szép volt Donát! Suarez azért belőhetett volna kettőt abból a sokból Köszi! Rejtély, hogy mit művelt Suarez...
Hozzászólás ideje: 2018. Június 15.7 éve 3 perccel korábban, Donát írta: Rejtély, hogy mit művelt Suarez... Csak amit a Barcában is sokszor...
Hozzászólás ideje: 2018. Június 15.7 éve Ja igen, elfelejtettem: grat, donát. Most lehet, hogy gonosz leszek Suarezzel szemben, de tippre azért játszott így, mert nem volt harapnivaló, így alvó kutyus módjára loholt a labda után.
Hozzászólás ideje: 2018. Június 15.7 éve Mi volt ez a végén? A meccs is wtf, egyik játékos a másik után sérült le a 2. féliőben.
Hozzászólás ideje: 2018. Június 15.7 éve Elég érdekes ez a VAR... Nekem a Ronaldo esete sem tűnt tiszta tizinek, és a spanyolok gólját is szabálytalanság előzte meg szerintem a visszajátszás alapján, de mindkettő meg lett adva
Hozzászólás ideje: 2018. Június 15.7 éve Én lemaradtam a spanyolok góljáról. (drága kiscicák miatt, de hát mit tegyen az ember pár hetes rosszcsontokkal ) A tizi nekem is sántított, de hát ez van. szerk.: Szerkesztve: 2018. Június 15.7 éve - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2018. Június 15.7 éve Ez meg mekkora lepke volt :O Egész félidőben lefocizták a portugálokat, momentumuk nem volt, erre egy potyával Ronaldo-t a meccs emberévé teszi De Gea (mert amúgy meg nagyon nem nem csinál semmit... De már a kommentátor is odáig meg vissza van tőle persze) Szerkesztve: 2018. Június 15.7 éve - Yoda József
Hozzászólás ideje: 2018. Június 15.7 éve Ronaldot nyomni kell, mert ha nem jól szerepel akár egy percig, akkor már megy a sírás, hogy mi van vele, ha meg 1 potyát belő, ő az atyaúristen. Nem mondom, jó játékos, de azért nem kellene No. 1 -ként bemondani, jó hogy nem rakják meg pápának az embert.
Hozzászólás ideje: 2018. Június 15.7 éve Az igen... 2:2 És én még azt hittem, hogy a spanyolokkal baj lesz az edző leváltása miatt.
Hozzászólás ideje: 2018. Június 15.7 éve Nagyon szép gól volt! Pedig azt gondoltam ezt a Nacho gyereket nem kellett volna kezdetni Amúgy a portugáloknak nem szabad lapot adni, vagy mi van? Vicc hogy szabadon csinálnak azt amit akarnak...
Hozzászólás ideje: 2018. Június 15.7 éve Ne legyünk elfogultak. A tizinél belerúgtak CR-be. Sima. Costáè véleményes, de abszolút megadható a gól pedig utálom Costát.
Hozzászólás ideje: 2018. Június 15.7 éve Na erre már nem lehet mondani semmit... Milyen meccs ez gyerekek?
Hozzászólás ideje: 2018. Június 15.7 éve Nehéz lesz ennél jobb meccset összehozni a vb-n, de azért reménykedek
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.