Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Elkészült egy újabb magyar versenypálya, amely a Balaton Park Circuit névre hallgat és Balatonfőkajáron található. A pálya 4115 méter hosszú és 16 kanyarból áll. A mai nap nyílt meg. Giancarlo Fisichella vezetett rajta.

Arra a kérdésre, hogy milyen futamokat rendezhetnek itt, Dancsó Adrienn, a Balaton Park Circuit motorsportrészlegének operációs vezetője így válaszolt:

„Remélhetőleg 2024-ben sok nemzetközi sorozat választ majd minket. Egyelőre Grade 2-es lincencet igényeltünk, ahhoz, hogy Grade 1-es legyen, több feltételnek kell megfelelni, de egyik sem teljesíthetetlen. Kapcsolatban állunk a FIM-mel, de a MotoGP-hez némi módosításra azért szükség lenne. Alapvetően nem célunk, hogy itt köszöntsük a Formula–1-et hiszen az F1 a Hungaroringé.”

Képek a pályáról és a pályarajzáról:

palya901.jpg

Image

Image

Hozzászólás ideje:

F1-es hírek következnek:

- Holnap jöhet a bejelentés az Aston martin és a Honda "házasságáról", amely 2026-tól lépne érvénybe és 2030-ig tartana. Ugye néhány hónapja kijött egy lista a 2026-ban szereplő motorokról és a Honda köztük volt, tehát mindenképpen visszatérnek. Most már úgy néz ki, tudjuk kivel.

- Hamilton a Ferrarihoz igazolhat? Az angol Mail lap értesülései szerint maga John Elkann vezeti a tárgyalásokat Hamiltonnal, aki 40 millió eurót ajánlott a pilóta számára, hogy jövő évtől vöröset viseljen. (Wolff mondjuk cáfolta a hírt)
Emellett a Mail szerint Hamiltont Sainz helyére ültetnék be, így a csapat Leclercet is megtarthatná. Ez azt is jelentené, hogy a csapat idejekorán megválna Sainztól akinek a jelenlegi szerződése 2024 év végéig tart.

Leclerc-el amúgy már folynak a tárgyalások.

Szerkesztve: - Bence1997

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Íme a 2024-es Forma-1 naptára, benne 24 futammal. Próbáltak "költséghatékonyabbak" lenni az utazást illetően. Ami érdekesség itt, azok a következők:

- Az első két futam csütörtök-péntek-szombat lebonyolítással fognak megtörténni. Március 10-én kezdődik a ramadan (arab ünnep, csak este esznek, isznak, stb.), szóval emiatt értem Jeddaht, de Bahrain? :D

- A Kínai nagydíj már megint itt van. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy ha megint eltörlik, akkor tavasszal újra lesz megint egy 1 hónapos szünet. :D

- Japán őszről tavaszra vándorolt, ami időjárásilag nem tudom mit takarhat (utazásilag érthető a döntés).

- Szingapúr után van egy 1 hónapos szünet.

- Belgium a naptárban van, ez azt jelenti, hogy sikerült hosszabbítaniuk. Remélem valami hasonló lesz majd a szitu, mint a hétvégén Spielbergben, és majd a belga hétvégén bejelentik a több évre szóló hosszabbítást. :clap2:

FeUlUlPqKXuPTq5uqE7WEWL76EaGfHMlnHOfL2TV

Szerkesztve: - Bence1997

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

A Feröer-szigetek lakossága olyan kicsi, hogy a focisták java részének civil munkája is van, mert csak a fociból nem tudnak megélni. Ez lett volna a poén lényege

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, NorbiLordi írta:

A Feröer-szigetek lakossága olyan kicsi, hogy a focisták java részének civil munkája is van, mert csak a fociból nem tudnak megélni. Ez lett volna a poén lényege

Ja, ezt tudom de valahogy nem vicces.

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, Nute Gunray írta:

Nagy volt az arc.

Igen, láttam a meccs előtti kommunikációt - hihetetlen hogy valakik az európai porondon bármelyik csapat ellen is készpénznek veszik a továbbjutást a mérkőzés lejátszása előtt. Szégyen. 

Hozzászólás ideje:

Szerintem a magabiztossággal alapvetően nincsen probléma, a feröeriek is úgy számíthattak, hogy itt a Ferencváros az esélyes és valószínüleg tovább fog jutni, de előre nem kellett volna olyanokat posztolni, mintha már tovább is jutott volna a Fradi. Ez leginkább a social media manager sara volt, biztos vagyok benne, hogy a csapat azért készült erre a mecsre, csak most ez így alakult. Azért az orosz mester a méretes zakó utáni felkérdezésnél az esetleges távozása kapcsán visszakérdezett, hogy "Warum?", aztán ahogy olvasom ez is megoldódott...

Hozzászólás ideje:
14 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Elvileg Jesse Marsch lehet a Fradi új edzője. Állítólag már Pesten tárgyalnak. 

Nem tudom, hogy mennyire örüljek ennek a hírnek. Marsch a lipcsénél és a Leedsnél is megbukott, bár tény, hogy a Leedsnél nem a legjobb pillanatban rúgták ki (ki is estek). Nagyon az intenzitásra tör, de a védekezése a csapatainak kész káosz, szóval kicsit aggódom, hogy ez meddig viheti a Fradit. Szerintem Rebrov sokkal jobb volt ennél a szintnél, de még Csercseszov is.

Más:

Nem tudom pontosan hova illik, talán ide a leginkább, de egészen elképesztő volt ez a 102 méteres merülés! A magyar lány 3 perc 50 másodpercig volt a víz alatt egy levegővel. Én 40 másodperc után szerintem már meghalnék. Kicsit meg is hatódtam ahogy szurkoltak neki. Jók ezek a videók, mert az ember amikor olvassa, csak egy hír a sok közül, de itt is látszik, hogy mekkora meló van ebben és milyen érzelmes pillanatokat eredményezhet egy ilyen világrekord!

2 óra 51 perc 30 másodperctől indul, igyekeztem oda beállítani a videót. Fontos adalék még, hogy nem elég a felszínre jönni, hanem szépen sorban le kell venni az orrcsipeszt, jelezni kell egyezményes jellel, hogy jól van, mondania kell, hogy I'm OK és a végén be kell mutatni a cetlit amit a beállított mélységben lévő tányérról hozott fel magával. Elképesztő! :clap: 

• 2 héttel később...
  • 3 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.