Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Május 16. Elkészült egy újabb magyar versenypálya, amely a Balaton Park Circuit névre hallgat és Balatonfőkajáron található. A pálya 4115 méter hosszú és 16 kanyarból áll. A mai nap nyílt meg. Giancarlo Fisichella vezetett rajta. Arra a kérdésre, hogy milyen futamokat rendezhetnek itt, Dancsó Adrienn, a Balaton Park Circuit motorsportrészlegének operációs vezetője így válaszolt: „Remélhetőleg 2024-ben sok nemzetközi sorozat választ majd minket. Egyelőre Grade 2-es lincencet igényeltünk, ahhoz, hogy Grade 1-es legyen, több feltételnek kell megfelelni, de egyik sem teljesíthetetlen. Kapcsolatban állunk a FIM-mel, de a MotoGP-hez némi módosításra azért szükség lenne. Alapvetően nem célunk, hogy itt köszöntsük a Formula–1-et hiszen az F1 a Hungaroringé.” Képek a pályáról és a pályarajzáról: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Május 16. Pénzkidobás, de legalább nem fürdött be úgy a projekt, mint a Balatonringnél. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Május 17. A rossz időjárás miatt törölték a hétvégi Imolai F1-es hétvégét 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Május 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Május 23. (szerkesztve) F1-es hírek következnek: - Holnap jöhet a bejelentés az Aston martin és a Honda "házasságáról", amely 2026-tól lépne érvénybe és 2030-ig tartana. Ugye néhány hónapja kijött egy lista a 2026-ban szereplő motorokról és a Honda köztük volt, tehát mindenképpen visszatérnek. Most már úgy néz ki, tudjuk kivel. - Hamilton a Ferrarihoz igazolhat? Az angol Mail lap értesülései szerint maga John Elkann vezeti a tárgyalásokat Hamiltonnal, aki 40 millió eurót ajánlott a pilóta számára, hogy jövő évtől vöröset viseljen. (Wolff mondjuk cáfolta a hírt) Emellett a Mail szerint Hamiltont Sainz helyére ültetnék be, így a csapat Leclercet is megtarthatná. Ez azt is jelentené, hogy a csapat idejekorán megválna Sainztól akinek a jelenlegi szerződése 2024 év végéig tart. Leclerc-el amúgy már folynak a tárgyalások. Szerkesztve: 2023. Május 23. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Május 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Május 30. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Június 30. Szoboszlai --> Liverpool! 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Június 30. Klopp alatt jó kezekben lesz. K*rva jó hír! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Június 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Június 30. Liverpool-drukkerként ez hatalmas hír számomra. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2023. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 2. 2023. 06. 30. - 19:41, Donát írta: Szoboszlai --> Liverpool! Most már hivatalos! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Július 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 3. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 5. (szerkesztve) Íme a 2024-es Forma-1 naptára, benne 24 futammal. Próbáltak "költséghatékonyabbak" lenni az utazást illetően. Ami érdekesség itt, azok a következők: - Az első két futam csütörtök-péntek-szombat lebonyolítással fognak megtörténni. Március 10-én kezdődik a ramadan (arab ünnep, csak este esznek, isznak, stb.), szóval emiatt értem Jeddaht, de Bahrain? - A Kínai nagydíj már megint itt van. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy ha megint eltörlik, akkor tavasszal újra lesz megint egy 1 hónapos szünet. - Japán őszről tavaszra vándorolt, ami időjárásilag nem tudom mit takarhat (utazásilag érthető a döntés). - Szingapúr után van egy 1 hónapos szünet. - Belgium a naptárban van, ez azt jelenti, hogy sikerült hosszabbítaniuk. Remélem valami hasonló lesz majd a szitu, mint a hétvégén Spielbergben, és majd a belga hétvégén bejelentik a több évre szóló hosszabbítást. Szerkesztve: 2023. Július 5. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Július 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 5. Amerikában három futam is lesz? Az igen! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Július 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 11. Daniel Ricciardo a Magyar nagydíjtól kezdve az Alpha Tauri versenyzője lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 19. Úgy látom idén se lesz magyar csapat a BLben... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 20. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 20. 35 perccel korábban, NorbiLordi írta: Én komolyan nem is értem hogy jött ez össze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 20. Annyira vicces, mint egy légy a falon. Norbinak sok ilyen facepalm poénja van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 20. A Feröer-szigetek lakossága olyan kicsi, hogy a focisták java részének civil munkája is van, mert csak a fociból nem tudnak megélni. Ez lett volna a poén lényege Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 20. 7 perccel korábban, NorbiLordi írta: A Feröer-szigetek lakossága olyan kicsi, hogy a focisták java részének civil munkája is van, mert csak a fociból nem tudnak megélni. Ez lett volna a poén lényege Ja, ezt tudom de valahogy nem vicces. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2023. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 20. 1 órával ezelőtt, Donát írta: Én komolyan nem is értem hogy jött ez össze. Nagy volt az arc. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 20. 6 perccel korábban, Nute Gunray írta: Nagy volt az arc. Túl nagy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 20. 9 perccel korábban, Nute Gunray írta: Nagy volt az arc. Igen, láttam a meccs előtti kommunikációt - hihetetlen hogy valakik az európai porondon bármelyik csapat ellen is készpénznek veszik a továbbjutást a mérkőzés lejátszása előtt. Szégyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2023. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 20. Szerintem a magabiztossággal alapvetően nincsen probléma, a feröeriek is úgy számíthattak, hogy itt a Ferencváros az esélyes és valószínüleg tovább fog jutni, de előre nem kellett volna olyanokat posztolni, mintha már tovább is jutott volna a Fradi. Ez leginkább a social media manager sara volt, biztos vagyok benne, hogy a csapat azért készült erre a mecsre, csak most ez így alakult. Azért az orosz mester a méretes zakó utáni felkérdezésnél az esetleges távozása kapcsán visszakérdezett, hogy "Warum?", aztán ahogy olvasom ez is megoldódott... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 26. Elvileg Jesse Marsch lehet a Fradi új edzője. Állítólag már Pesten tárgyalnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 27. 14 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Elvileg Jesse Marsch lehet a Fradi új edzője. Állítólag már Pesten tárgyalnak. Nem tudom, hogy mennyire örüljek ennek a hírnek. Marsch a lipcsénél és a Leedsnél is megbukott, bár tény, hogy a Leedsnél nem a legjobb pillanatban rúgták ki (ki is estek). Nagyon az intenzitásra tör, de a védekezése a csapatainak kész káosz, szóval kicsit aggódom, hogy ez meddig viheti a Fradit. Szerintem Rebrov sokkal jobb volt ennél a szintnél, de még Csercseszov is. Más: Nem tudom pontosan hova illik, talán ide a leginkább, de egészen elképesztő volt ez a 102 méteres merülés! A magyar lány 3 perc 50 másodpercig volt a víz alatt egy levegővel. Én 40 másodperc után szerintem már meghalnék. Kicsit meg is hatódtam ahogy szurkoltak neki. Jók ezek a videók, mert az ember amikor olvassa, csak egy hír a sok közül, de itt is látszik, hogy mekkora meló van ebben és milyen érzelmes pillanatokat eredményezhet egy ilyen világrekord! 2 óra 51 perc 30 másodperctől indul, igyekeztem oda beállítani a videót. Fontos adalék még, hogy nem elég a felszínre jönni, hanem szépen sorban le kell venni az orrcsipeszt, jelezni kell egyezményes jellel, hogy jól van, mondania kell, hogy I'm OK és a végén be kell mutatni a cetlit amit a beállított mélységben lévő tányérról hozott fel magával. Elképesztő! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2023. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Július 29. Elképesztő meccsen, ötméteresekkel világbajnok lett a magyar férfi vízilabda válogatott! 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 8. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 27. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 28. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2023. Augusztus 28. Figyelemmel követtem az első pár kört. Hát abban a pillanatban felrémlett újra a tavalyi Sainz eset. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.